Şimdi Ara

Spor Ayakkabı kokusuna çözüm yok mu ?Sprey ya da başka birşey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinizin bildiği gibi spor ayakkabıları kısa süreli kullanımda bile hemen kokmaya başlıyor.Acaba bunlar için koku giderici sprey ya da benzerri bir ürün ,yöntem yok mu?Çamaşır makinasına atmak da çözüm değil .Sürekli yıkanmaz çünkü.Zaten üreticiler yapışık olan kısımların çıkmamamsı için çamaşır makinesinde yıkamayın diye uyarı yazıyorlar.

mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 21 Ekim 2006; 15:29:03 >

• Ayakkabının bir suçu yok, ayakların kokutuyo ayakkabıyı..
    Her gece yatmadan önce ayaklarını ii yıka, durula ve kurula..

Geçer..

İsteyen varsa bu çok özel çorabın imalatçısı benim arkadaşım. 1 Kutuda 3 Tanesini 10 tl ye satıyorlar isteyene 7.5tl+ KARGO Türkiyenin her yerine gönderebilirim.. kesinlikle yararlı bir çorap.

Büyük Resim 1
    http://img170.imageshack.us/img170/631/ongg7.jpg

Büyük Resim 2
    http://img170.imageshack.us/img170/3368/arkalk4.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infosist -- 21 Ekim 2006; 17:35:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: infosist

Ayakkabının bir suçu yok, ayakların kokutuyo ayakkabıyı..
    Her gece yatmadan önce ayaklarını ii yıka, durula ve kurula..

Geçer..

+ hergün çorap değiştir çoraplarında kaliteli pamuklu koton cinsinden al alırken özelliklerine bak % olarak pamuk yada koton oranını yazar.Aynı ayakkabıyı mümkünse hergün giyme değiştirerek giy.
  • benim de kokuyor yaa

bu arada avatar manyak olmuş
  • VArdı bizim eczanenin camında yazıyodu..ayak vce ter kokusuna son diye
  • parfumler var ayakkabinin icine sıkılan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Time2Die

parfumler var ayakkabinin icine sıkılan...

Nerde satılıyor nasıl birşey?Ben normal kolonya ve parfüm sıkmıştım da daha kötü olmuştu.Her gün farklı ayakkabı giyiyorum.Aynı ayakkabıyı en fazla 6 günde bir gün giyiyorum.ama hala koku var ve bazı model ayakkabılarım kesinlikle kokmazken,bazıları hemen kokuyor.Bu arda hepsi basketbol ayakkabısı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gece yatmadan balkona koy :P
  • ayakkabıyı her gün üst üste giyme bırak sıkı bir 2-3 gün kullanımdan sonra 1 gün rahat dursun ayakkabı kullanma

havlu ve %100 pamuklu bir çorap giy%30 naylon olan Kappa çoraplarda kabul(5 yıldır giyiyorum hem çok dayanıklılar ve de rahat ve sağlıklılar7ytl gerçi çifti ama kullandığın sürede çıkıyor fiyatı)

ayağını yıka

zaten belli bir yaştan sonra ya da zamandan sonra geçiyor koku. örneğin bende şimdi hiç koku olmuyor
  • Spor ayakkabı giyme.
    Yaşasın Kösele
  • ayakkabı spreyleri satılıyor. ayakkabıcılarda, büyük marketlerde görüyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident

quote:

Orjinalden alıntı: Time2Die

parfumler var ayakkabinin icine sıkılan...

Nerde satılıyor nasıl birşey?Ben normal kolonya ve parfüm sıkmıştım da daha kötü olmuştu.Her gün farklı ayakkabı giyiyorum.Aynı ayakkabıyı en fazla 6 günde bir gün giyiyorum.ama hala koku var ve bazı model ayakkabılarım kesinlikle kokmazken,bazıları hemen kokuyor.Bu arda hepsi basketbol ayakkabısı.

evde olcaktı bi tane bulabilirsem resmini cekip koyarim aksama..
  • Çok iyi olur valla resmi falan olursa ona göre arayaağım.
  • Hocam kusra bakma bulamadım
  • @rasident

imzanda bunlar var nasıl düzelecek bu ayak kokusu hertürlü mikrop vs.

REFERANSLARIM : Bakkal ,İnternet cafeci,Köpeğim,Börtü,Böcük ve ismi aklıma gelmeyen her türlü virüs,bakteri,mantar, mikrop çeşitleri
  • Hehe onlar zamanında ziyaret edenler malum referanslarım
  • ben ankaradayım sprey aldım ve artık kokmuyo diyebilirim .. spreyi sıkıcaksan ama ondan önce ayaklarının ve çoraplarının temiz olması lazım..

ayakkabı dünyasıi.. etichet gibi büyük ayakkabı mağazalarına bak...
  • Tam adı nedir ayakkabı spreyinin?
  • Yokmu isim ya da marka verecek ?
  • ayağındaki bakterilerden dolayı kokuyo eczaneden clozol isimli kremi al 2 ytl.ayakları iyi kurula.sür.yaşa başa taşa oturma.son cümleyi uygulamasanda olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.