ooo kimler giriyor :D ama bu parfümün testerını koymamış olabilirler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gustawa -- 24 Nisan 2024; 12:30:17 > |
Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3485. sayfa)
-
-
Al işte daha gitmeden ofsayta düştük hocam yapma 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yaz gelmişken bir set sipariş zamanı gelmişti Eser kardeşim...
6299987241
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pure XS ve Pure XS Night benzeri kokular önerebilir misiniz ?
İnvictus Victory nin yakın olduğu söyleniyor.
Pure XS ve Pure XS Night artık üretilmiyor sanırım. Bu 2 parfüm içlerinde en beğendiklerim. Kış için.
Tutaste de yakın kokular varsa sipariş vereceğim. Kredi kartıyla ödemede sorun yok değil mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F6EFE8BB -- 26 Nisan 2024; 18:19:15 > -
-
2 günde baya bir toplu sipariş geçtim,Tutasteden kalite farkını eleştirmek bir yana,Eser bey yolladığı testerları 3 ayrı sipariştede aynı testerları yollamış,böyle bir durum eskiden yaşanmazdı.
Kalite düşmüş mü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Genel kanı, Tutaste'de o hafta hangi parfüm imal ediliyorsa onun siparişlerde tester olarak yollandığı yönünde. Yani elinde başka tester varsa onu da gönderir, ama her zaman olmuyor demek ki.
-
Bariz bir kalite düşüşü var diyemem aynı parfümleri söylemediğim için,ancak ilk etkide olan yoğunluk yok gibi,ancak 7-10 fıs sonra alabiliyorum kokuyu.
Üniversite yıllarımdan beri Tutasteden alısveris yaparım,ilk defa aldığım kokuyu bu ne kokuyor diye fragrantica'dan esansın özü ne,ne var diye bakıp anlayabildim.
-
Bu hafta herkes Xss Paco Rabanne yollandı galiba o zaman
-
Kış için tatlı baharatlı parfümlerden neler önerirsiniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DED6F5CB -- 27 Nisan 2024; 18:48:25 > -
Stronger With You Intensely - Eau de parfum
-
Teşekkürler.
-
Eser'in ürünleriyle alakalı şikayet ve tepkilerini buraya yazanların yüzde kaçı bizzat Eser ile görüşüp istişare ederek aydınlanmayı deniyor çok merak ediyorum.
-
Sizce bunu satıcının alıcıyla görüşmek isteyerek çözmeye çalışması daha doğru değil mi?
Eser Hocam sipariş numaram 9542289779 kadın ve erkek tester koyma şansınız olursa çok mutlu olurum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Edit : Parfümleri sattım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasty -- 29 Nisan 2024; 10:7:59 > -
Eser bey merhabalar sipariş kodum 7387736794, kadın tester paketi siparişi verdim, erkekte de tester olarak koyabilirsiniz çok iyi olur. Teşekkürler
-
Dm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X