|
Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3487. sayfa)
-
-
Hayırlı olsunlar, güle güle kullanın. -
-
Hocam hangi aşiret acaba ?
-
Kabile kabile 😜
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesin semt pazarına çıkaracaksınız
-
-
Tamamen kişisel kullanım için
Hocam sadece siz kullanacaksanız, her ay 1 adet 50 Ml bitirseniz ki çok zor;
11 Yıl Yapar
-
Parfümlerle beraber yıllanırız fena mı😁
-
Valla çok kıskandım @BoDuR hocam bunların zekatını vermek isterseniz hediye gelen tester lara talibim
-
Bir şişe parfümün ne kadar gideceğini merak ettiğim için son şişe parfümü kullanmaya başladığımda takvime not almıştım. 2 ayı geçti, daha şişenin yarısı duruyor. 5 fıs sıkıyorum genelde, ona rağmen bir şişe parfüm 3.5-4 ay götürüyor beni. Bu arada uzuuuun bir zaman sonra ilk defa tek parfüm kullanıyorum. Normalde yazlık, kışlık ve dört mevsimlik olarak 3 kategoride stoklu gider, mevsimine göre canım o gün hangisini istediyse onu sıkar geçerdim.
-
O tek parfüm hangisi acaba merak ettim :)
-
Chanel Platinum Egoiste hocam. Güzel bir ofis parfümü, kör alış yapmıştım. Fena da değil ama bir daha alır mıyım? Herhalde almam.
açık parfüm, tutaste parfüm, ozelparfum.comCHANTIE PLATIN [EGO] Erkek Parfümühttps://www.ozelparfum.com/chant%C4%B1e-plat%C4%B1n-egoOfis parfümümü buldum ben:
açık parfüm, tutaste parfüm, ozelparfum.comASSOS L'EAU D'iSSEY (iSY) Erkek Parfümühttps://www.ozelparfum.com/assos-leau-dissey-isy -
Tutaste versiyonunu denemedim ama Platinum Egoiste orjinalini yıllar önce dekant olarak alıp kullanmıştım evet ofiste gideri olan ama çabuk sıkılabilecek bir kokuydu.
İssey Miyake bende de var hakikaten orjinaline epey benziyor. Bayan olanını da eşime aldım severek kullanıyoruz.
-
Sizin hesabınıza göre 11 değil en iyi hesapla 50-60 YIL......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 3 Mayıs 2024; 15:13:4 > -
Seve seve yollarım.
DM atıyorum hocam :D
-
Arkadaşlar kısaltması TON olan parfüm ne kadar süre dinlenince güzelleşiyor? Çok değişmiyeceğinin farkındayım da bunu tavsiye eden arkadaşa Saygılarımı! gönderiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X