Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3484. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.057
Favori
8.479.735
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
620 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34823483348434853486
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kilian Straight to Heaven prive KİLL

Cacharel amor amor AŞK

Tommy Hilfiger impact İMP

Elimde mevcut takas veya satış düşünen mesaj atabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabar, Bursa da olup elindeki parfümleri satacak varsa bana yazabilir mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tutaste - Gris Charnel Extrait 15 ml
    Mfy - Xerjoff More Than Words 50 ml
    Similar - Kilian Apple Brandy 50 ml

Hepsi doludur deneme amaçlı birkaç fıs sıkıldı.

www.gardrops.com
    Souness Gardrops'u İkinci El Kıyafet, Çanta, Ayakkabı, Abiye, Aksesuar
    https://www.gardrops.com/Souness

• Maalesef Bleu de Chanel Parfum [CPP] listeden kalkmış, yenisi de çıkmayacakmış diye bir duyum aldım. Doğru mu acaba? Gerçekten iyiydi, elimdekini sıkmaya kıyamam bundan sonra, keşke yedek şişe alsaymışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 21 Nisan 2024; 20:3:11 >
  • Çoğu Tutaste olmak üzere çeşitli markaların parfümlerini elden çıkarmak istiyorum. İlgilenenler için Gardrops linki;

www.gardrops.com
    Taoimicaglar Gardrops'u İkinci El Kıyafet, Çanta, Ayakkabı, Abiye, Aksesuar
    https://www.gardrops.com/taoimicaglar

• Konu alım satım grubuna dönüyor yavaş yavaş. Farklı bir konu mu açılsa bunun için? Parfümler hakkında bilgi almak için çaba sarfetmek gerekiyor artık.

• Eser hocam yok mu 2. ürüne %50 kampanya tarzı kampanyalarınız acaba. Sürekli sizden parfüm alan biri olarak ( ki sizden almaya başladığımda fiyat olarak diğer parfümcülere göre hem uygundu hem yüksek kaliteydi) şuanda sizden değilde başka parfümcülerden almaya niyetleniyorum( 2. ürüne %50 indirim kampanyası mevcut çoğunda ). Ürünlerin kalitesine denecek bişey yok fakat fiyat biraz yüksek mi kaldı acaba piyasaya göre ne dersiniz ?

• 1122one2211 1 kullanıcısına yanıt
    ben nerdeyse hiç kampanya görmedim.Tutastede

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

hocam merhaba,

nerede kampanya var bakalım bari oralara da.

• Tutaste' in şuan ki tek kampanyası 500 tl üstüne kargo bedava ve 1000 tl üzeri alışverişlerde %10 indirim.

• Arkadaslar 4 adet yazlik sabunumsu, baharatli, sekerli olmayan(bu saydiklarim olmayacak) parfum onerir misiniz.

• Bugün koleksiyonu kurcalayim bozulanları da ayırayim dedim neler bozulmuş neler çok üzüldüm ve pişman oldum dünya para parfümler çöp oldu 10 senelik çoğu
    Arada tutaste aldıklarımı da alıp alıp sincap gibi saklamışım tf mandarino toy boy nil 4 yıl olmuş alalı bir fıs bile sıkmamışım ilginç 2020 dolum neyse bozulmamış

• DeadMaster35 kullanıcısına yanıt

Hocam tutaste konusunda baska marka ismi kullanmam hos olmicak. Ozelden yaziyorum.

Aslında forumda ayrıca bir açık/muadil parfüm başlığı açılması lazım; çünkü bu başlık altında hepsi konuşuluyor ve Tutaste'ye ayıp oluyor açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 23 Nisan 2024; 15:4:29 >
  • larKKral kullanıcısına yanıt

merhabalar özellikle aradığınız var mı?

• abboww kullanıcısına yanıt

TFM yi kullanmıştım, halk arasında 'sarı kola' denilen içeceğin ilk kapağını açınca çıkan kokuya benziyordu 

• Merhaba 33 yaş için sadece yazın ve ofis ağırlıklı olmak üzere kullanılacak parfüm önerisi olan var mı ? Önereceğiniz parfümün gerçeği 2k-3k civarında ise onuda alıp devam edeceğim.

https://www.ozelparfum.com/ab-blue-seduction-anto

https://www.ozelparfum.com/g-profondo-agp

Bu 2 parfümün kokularını seviyorum büyük ihtimalle benzer oldukları için ama en azından kalıcılık süresi 3-4 saati geçmeli yeni parfümün.

• Creed aventus satan varsa ulaşabilir

• Rasty kullanıcısına yanıt

orjinal olarak missoni wave var beymenlerde 100ml 1.500tl deneyebilirsiniz gidip

• gustawa G kullanıcısına yanıt
    Beymene beni alırlar mı ki 😁?

• 
Sayfa: önceki 34823483348434853486
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.