Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Poison Well

Arkadaşlar kartın arkasındaki kredi kartı numarasıyla internetten alışveriş yapmaya çalıştığımda maximum kart olarak değil diğer olarak gösteriyor bu yüzden taksit yapamıyorum. Var mı karşılaşan böyle bir şeyle?

Var mı taksitle alışveriş yapabilen? Hepsiburada, teknosa, mediamarkt bir sürü site denedim, taksit seçeneği aktif olmuyor bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: OnlyAnanas

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

oturdum bütün konuyu okudum ama soruma cevap bulamadım.

bu seneki kartlarda isim yokmuş. yani ellerindeki karta bizim açacağımız hesabı tanımlayıp kartı veriyolarmış. bu durumda istediğimiz bankadan kartı alabiliriz anlamı çıkıyo. ama burda bazı arkadaşlar hayır nerde yazıyosa ordan alacaksınız yazmış.
    Bunu deneyen var mı peki. kendi şubesi haricinde bi şubeye gidip kartını çıkartan veya çıkartmak isteyip olumsuz yanıt alan var mı?

bide bu kartı çıkarma işlemi gişede halloluyo mu yoksa oturup sıfırdan hesap açar gibi masada mı yapılıyo

Ben başka bir ilden paramı çekip kartımı çıkardım hocam problem çıkmadı.Masada çıkarıyorsunuz kartı baya bi şey imzalıyorsunuz.Kart aynı zamanda kredi kartı.Öbür ayki bursunuzdan 300liraya kadar avans çekebiliyorsunuz bir de.

Cevap için teşekkürler. Bende bugün en yakın şubeden kartımı çıkarayım ozaman

farklı şubeden kartımı alamadım. kartlar bize gönderilmedi dedi eleman. nere yazıyosa oraya gidip almam gerekiyomuş.

• E devletten onayladım ama hala şubeye gitmedim , sıkıntı olur mu ?
  • 2. Paraları ne zaman alacağız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son gün yarın sanırım. ama e devlet şifresi almayanlar için bugün son. yanılıyor muyum? şubattan itibaren 11 ay para almak için bir taahhütname olayı var mı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: meftunmerhum

2. Paraları ne zaman alacağız

Aynen arkadaşlar. Aramızdaki tecrübelilere soruyorum. Benim 2. sınıf olan arkadaşlarım her ayın 6 ve 7 sinde alıyorlar. Şimdi bu tc nin son hanesi muhabbeti ilk ödeme için miydi yoksa artık hep böyle mi ?
  • Şimdi ben taahhütnameyi geç imzaladığım için bu ay para alamadım. Önümüzdeki ay alacağım, bizim hesaplar ne zaman açılır bilgisi olan var mı?
  • Dj Rapix D kullanıcısına yanıt
    Tc kimlik numarana göre 6-7'sinde alıcaksın bundan sonraki ödemeleri.
  • Arkadaşlar son onaylama tarihi bugün saat 12ye kadar mı yoksa yarın dahil mi acil bilgi lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legen wait for it dary

son gün yarın sanırım. ama e devlet şifresi almayanlar için bugün son. yanılıyor muyum? şubattan itibaren 11 ay para almak için bir taahhütname olayı var mı bilmiyorum

Kardeş çok sorumsuzsun (:

• Arkadaşlar Şubat 2'de yine burs alacağım.Fakat yine memleketteyim.Buradaki Ziraat şubesinden kimliğimle parayi alabilir miyim ?Yine 10 TL keserler mi ?

• Ben parami hala almadım daha doğrusu banka kartımı. Çünkü sınavlar vardı bir türlü gidemedim. Hala alabilirim değil mi banka kartımı sıkıntı çıkmaz?

• Nasıl iptal ediyoruz bunu. E devlet te yok iptal yeri. Bilen allah rızası için yazsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar burs alıyorum para bitince eksiye düşme olayı varmış nakit olarak nasıl çekebiliyoruz?
  • Öğrenci belgesibir ayın 10 da göndermiştim hala işleme almamışlar ne yapmam gerek bundan sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre'^

Arkadaşlar Şubat 2'de yine burs alacağım.Fakat yine memleketteyim.Buradaki Ziraat şubesinden kimliğimle parayi alabilir miyim ?Yine 10 TL keserler mi ?

Hocam ben memlekette hem paramı çektim hem de kartımı çıkardım para kesintisi de olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnlyAnanas

quote:

Orijinalden alıntı: Emre'^

Arkadaşlar Şubat 2'de yine burs alacağım.Fakat yine memleketteyim.Buradaki Ziraat şubesinden kimliğimle parayi alabilir miyim ?Yine 10 TL keserler mi ?

Hocam ben memlekette hem paramı çektim hem de kartımı çıkardım para kesintisi de olmadı.

Bunu ilk kez alırken mi yaptın yoksa ikincisinde mi?
  • Bizim hesaplar ne zaman açılacak yahu?
  • 11 ocaktan sonra onaylayanlar şubattan itibaren diyordu hocam ben de hala bekliyorum 2 gün sonra bankaya gideceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: sroad

11 ocaktan sonra onaylayanlar şubattan itibaren diyordu hocam ben de hala bekliyorum 2 gün sonra bankaya gideceğim

Şehir dışına çıkmam gerekiyor, hesabı açtırıp gideyim de parayı orda çeker yerim diye düşünüyorum da bir türlü açıklanmadı gitti
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.