Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bir sıkıntı çıkmaz dimi ya banka sorgulamada da ödeme bulunmamaktadır diyor
  • mademoiselle96 M kullanıcısına yanıt
    taahhütnameyi onayladıktan sonra bir sorun çıkacağını sanmıyorum. haftaya pazartesi yine öyle derse bankaya gidip soracağım ben.
  • Kredi sadece 1 yıllık alinabiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biri cevap yazsın artık lütfen. Taahhütnameyi onaylamak yetiyor mu başvuru için

• blown away kullanıcısına yanıt
    Evet yetiyorhttps://kyksorgu.ziraatbank.com.tr/ linkinden giriş yapıp kartını alacağın şubeni görebilirsin.
  • iimmyeahh kullanıcısına yanıt
    burada ödemeniz bulunmamaktadır diyor. 11 ocaktan sonra onayladığım için mi acaba?
  • sroad kullanıcısına yanıt
    Onu tam olarak bilmiyorum ben öncesinde onylamıştım. 11 Ocak sonrasında onaylayıp benzer durumda olan birisi cevap verecektir.
  • Arkadaşlar merhaba, bana kredi çıktı fakat bankaya gitme imkanım yok zira yurt dışındayım. Ziraat Bankası'nda kendime ait bir hesabım da var. Bu durumda neler yapabilirim? Hiç bankaya gitmesem birkaç ay sonra gidip alabilir miyim? 1 yıl süresince alınmazsa kredi iade oluyor diye belirtilmiş fakat hiç bankaya gitmeyip, hesabımızı açtırmadığımızda da bu süre geçerli mi?
  • Arkadaşlar kartın arkasındaki kredi kartı numarasıyla internetten alışveriş yapmaya çalıştığımda maximum kart olarak değil diğer olarak gösteriyor bu yüzden taksit yapamıyorum. Var mı karşılaşan böyle bir şeyle?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Arkadaşlar merhaba, bana kredi çıktı fakat bankaya gitme imkanım yok zira yurt dışındayım. Ziraat Bankası'nda kendime ait bir hesabım da var. Bu durumda neler yapabilirim? Hiç bankaya gitmesem birkaç ay sonra gidip alabilir miyim? 1 yıl süresince alınmazsa kredi iade oluyor diye belirtilmiş fakat hiç bankaya gitmeyip, hesabımızı açtırmadığımızda da bu süre geçerli mi?

+1 bende yurt disinda okuyorum ne yapicam

• Bir ikincisi ana konu basligi cok yetersiz.Admin arkadaslar zahmet edip SSS bolumu ekleseler ana mesaja bu kadar gereksiz yorum olmaz.Millete laf sokacaginiza ayni sorulari soruyorsunuz filan diyip eksileceginize azicik iş yapin

• Normalde Kocaeli'de ki şubeden almam gerekiyor kartı ama okuduklarıma göre başka şubeden de alınabiliyormuş. Merak ettiğim şimdi ben yarın gideceğim ziraatlere İstanbulda ki ama yanımda öğrenci belgesi tarzı bişey götürmem gerekiyormu çünkü yanımda yok okul kimlik kartım falan olur mu acaba ? Teşekkürler şimdiden
  • oturdum bütün konuyu okudum ama soruma cevap bulamadım.

bu seneki kartlarda isim yokmuş. yani ellerindeki karta bizim açacağımız hesabı tanımlayıp kartı veriyolarmış. bu durumda istediğimiz bankadan kartı alabiliriz anlamı çıkıyo. ama burda bazı arkadaşlar hayır nerde yazıyosa ordan alacaksınız yazmış.
    Bunu deneyen var mı peki. kendi şubesi haricinde bi şubeye gidip kartını çıkartan veya çıkartmak isteyip olumsuz yanıt alan var mı?

bide bu kartı çıkarma işlemi gişede halloluyo mu yoksa oturup sıfırdan hesap açar gibi masada mı yapılıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 29 Ocak 2015; 0:16:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

oturdum bütün konuyu okudum ama soruma cevap bulamadım.

bu seneki kartlarda isim yokmuş. yani ellerindeki karta bizim açacağımız hesabı tanımlayıp kartı veriyolarmış. bu durumda istediğimiz bankadan kartı alabiliriz anlamı çıkıyo. ama burda bazı arkadaşlar hayır nerde yazıyosa ordan alacaksınız yazmış.
    Bunu deneyen var mı peki. kendi şubesi haricinde bi şubeye gidip kartını çıkartan veya çıkartmak isteyip olumsuz yanıt alan var mı?

bide bu kartı çıkarma işlemi gişede halloluyo mu yoksa oturup sıfırdan hesap açar gibi masada mı yapılıyo

Ben başka bir ilden paramı çekip kartımı çıkardım hocam problem çıkmadı.Masada çıkarıyorsunuz kartı baya bi şey imzalıyorsunuz.Kart aynı zamanda kredi kartı.Öbür ayki bursunuzdan 300liraya kadar avans çekebiliyorsunuz bir de.

• haroldfinch34 H kullanıcısına yanıt
    Kimlik veya ehliyetiniz yeterli hocam okulla ilgili bir şeye gerek yok.

• OnlyAnanas O kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kredi icin verecekleri kartla netten alisveris falan yapabiliriz yani demi? Ben sadece hesap karti oldugunu saniyodum. Kredi karti ozelligide varsa iyiymis.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuri Boyka.. kullanıcısına yanıt
    Çoğu yerden artık banka kartıyla da alışveriş yapılabiliyor hocam. Kredi kartı için ayrı bir numara da yer alıyor kartın arkasında kredi kartıyla ne yapabiliyorsanız bununla da yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnlyAnanas

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

oturdum bütün konuyu okudum ama soruma cevap bulamadım.

Ben başka bir ilden paramı çekip kartımı çıkardım hocam problem çıkmadı.Masada çıkarıyorsunuz kartı baya bi şey imzalıyorsunuz.Kart aynı zamanda kredi kartı.Öbür ayki bursunuzdan 300liraya kadar avans çekebiliyorsunuz bir de.

Cevap için teşekkürler. Bende bugün en yakın şubeden kartımı çıkarayım ozaman

• SU TAAUTNAMEYI IMZALAMAK ICIN SON GUN NEDIR ?
  • beyler bu krediyi şubatın kaçında alacagız ilk ödemeyi almadım şubatta 2 ödeme alacamda
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.