Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: glocky

Simdi kartimizi sitede yazan subedenmi almamiz lazim yoksa diger subelerden alabiliyomuyuz kesin bir bilgi varmi?

kartı sitede yazan şubeden almak zorundasın.

edit: şimdi benim hesabımda 330 lira vardı bunu çektim ben. gelen smslerde 300 tl'lik harçlık avansım olduğu söyleniyor. bu avans ne oluyor acaba? bunu kullandıktan sonra parasını geri falan mı ödüyoruz?

edit 2: "Harçlık Avans, KYK’dan burs/öğrenim kredisi alan üniversite öğrencilerinin Genç Bankkart’larına tanımlanan, hesabında para bulunmasa bile aylık 300 TL’ye kadar sadece alışverişlerde kullanabileceği faizsiz/masrafsız1 bir alışveriş limitidir.
    Bu limit, Genç Bankkart’ın bağlı olduğu vadesiz mevduat hesabında para kalmadığında devreye girerek sana 300 TL’ye kadar alışveriş imkanı sağlar. Harçlık Avans’tan harcadığın tutar, KYK burs/öğrenim kredinden otomatik olarak tahsil edilir."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kogmen -- 25 Ocak 2015; 17:43:31 >

• Yani her ay 330 + 300 den 630 tl harcama imkanımızmı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beistrich

Yani her ay 330 + 300 den 630 tl harcama imkanımızmı var?

hayır harcadığın avansı burs/kredi parandan kesiyorlar.
  • kredi çıktı almak istemiyorum, iptal etmek gerekiyormuş, nasıl iptal edicem?
  • Peki -'ye düşebiliyoruz demi hala arkadaşlar -270 di sanırım.
  • Sonunda gonderdigim ogrenci belgesini sisteme girmisler. TC kimlik numaramla alacagim subeyi ogrenmek isredigimde odeme bulanamadi yaziyor, okul bilgilerini girdigimde ise okulun ordaki sube cikiyor. Subatin 10 unda okulun ordaki subeden mi almam gerekiyor simdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Peki -'ye düşebiliyoruz demi hala arkadaşlar -270 di sanırım.

Arkadaşlar herkese kredi kartı özelliği açıyorlar mı? Çok uzun sürüyor mu işlem

• arkadaşlar hesabın açıldığını nereden anlayacağız? mesaj mı gelecek? taahhütnameyi onayladım fakat ne kadar beklemem gerektiği konusunda fikrim yok.
  • Ben başvuru yapmıştım ama onaylanmadı, bazıları başvurmamasına rağmen kredi kartı özelliği var, anlamadım tam
  • beyler bu avansı kullanmak için ayrıca birşey yapmamız gerekyormu
    iyi forumlar :D
  • beyler ben başvurmadım, başvurular devam ediyor mu hala
  • quote:

Ben başvuru yapmıştım ama onaylanmadı, bazıları başvurmamasına rağmen kredi kartı özelliği var, anlamadım tam

başvuruyu nasıl yaptın ? neden onaylanmadı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meftunmerhum

quote:

Ben başvuru yapmıştım ama onaylanmadı, bazıları başvurmamasına rağmen kredi kartı özelliği var, anlamadım tam

Aynı bankadan yaptım yine onlar yönlendirdi, niye onaylanmadığını bilmiyorum çokta üstüne düşmedim kredi kartım var yetiyor 1 tane fazlası zarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: legen wait for it dary

beyler ben başvurmadım, başvurular devam ediyor mu hala

başvuru derken anlamadım, yeni kayıt devam etmiyor aylar önce bitti.
    eğer size kredi çıktıysa ve onaylamadıysanız 31 ocağa kadar onaylamalısınız ben de daha onaylamadım onu.
  • quote:

quote:

quote:

Aynı bankadan yaptım yine onlar yönlendirdi, niye onaylanmadığını bilmiyorum çokta üstüne düşmedim kredi kartım var yetiyor 1 tane fazlası zarar

Senin ziraat den mi kredi kartın var

• Benim başvuru onaylanmadı ne yapabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: gringo01

Sonunda gonderdigim ogrenci belgesini sisteme girmisler. TC kimlik numaramla alacagim subeyi ogrenmek isredigimde odeme bulanamadi yaziyor, okul bilgilerini girdigimde ise okulun ordaki sube cikiyor. Subatin 10 unda okulun ordaki subeden mi almam gerekiyor simdi?

Öğrenci belgesini kyk mı sizden istedi ben edevletten taahhutu imzaladim bekliyorum herhangi bir belge vs. yollamadım ne yapmam gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: İsmail A.

quote:

Orijinalden alıntı: gringo01

Sonunda gonderdigim ogrenci belgesini sisteme girmisler. TC kimlik numaramla alacagim subeyi ogrenmek isredigimde odeme bulanamadi yaziyor, okul bilgilerini girdigimde ise okulun ordaki sube cikiyor. Subatin 10 unda okulun ordaki subeden mi almam gerekiyor simdi?

Öğrenci belgesini kyk mı sizden istedi ben edevletten taahhutu imzaladim bekliyorum herhangi bir belge vs. yollamadım ne yapmam gerekir

Sonuclar aciklandiginda "ogrenciliginiz kurumunuzdan teyit edilememistir.ogrenci belgesi gonderin" diye uyari cikiyor. Bazilarinda yaziyor bazilarinda yazmiyor. Sizde yzzmadiysa gondermenize gerek yok

• Arkadaşlar bizim bir arkadaşın kredi sorgulamada kredi nosu bulunamıyor.Normalde tc sinin son sayısına göre 21 inde alması lazım fakat 24ünde gittik ziraat bankasına adına hesap açılmamış dediler.Şimdi kykyı aradık kyk tcsini istiyor kayıtlarda yok diyorlar....E devlette öğrenci belgesini yollamasını istemişler oda kykya verdi.Fakat bu 24 ünde e devlete girdiğinde e mail ve telefonunu onaylamadığını gördü sonradan onayladı ama 2 günden beri kredi sorgulatmadan sorguluyoruz kredi no bulunamadı diyor nerde hata yaptık yoksa bekleyecekmiyiz tahahhütü de onayladık ama bir türlü anlayamadık...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Senin ziraat den mi kredi kartın var

Yok Yapıkredi.

Arkadaşlar -'ye düşme varmı hala yoksa onun yerine nakit avans mı var yada her ikisi de mi var.

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.