Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet isim yazmıyordu.Neden alamadınız?Tc son hanesi neydi sizin?
  • Taahhütname'yi e-devletten onayladıktan sonra eskisi gibi Ziraat'e gidip hesabı biz mi açtırıyoruz,yoksa KYK aracılığıyla kendiliğinden mi açılıyor ? Acele cevap alabilirsem sevinirim :)
  • Hesaplar otomatik açılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poison Well

Hesaplar otomatik açılıyor.

Teşekkür ederim.
  • Rica ederim. Günü geldiğinde bankaya gidip kartınızı alıyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ben bu verdikleri kartla internetten parali bi müzik uygulamasina ayda 10 liraya kayt oldum . 330 tl den mi düşer her ay yoksa kredi hesabı mı açılır kendi içinde yani -10 tl mi olur baska hesabn icinde yoksa 330-10 ; 320 diyemi olur ?????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar daha önce buraya yazmıştım. öncelik durumum olmasına rağmen burs değil öğrenim kredisi çıkmıştı ben de tekrar incelenmesi için dilekçe yazıp ekte önceliğimi belirten belgelerle birlikte yolladım. bugün 21 gün oluyor. beni aradılar ve krediyi onaylamam gerektiğini, şubatta bu parayı aldığımda da bunun bursa dönüşeceğini söylediler ve telefonla arayarak şubat ayında teyit ettirebileceğimi söylediler. bilginize sunarım. daha önce başına böyle bir olay gelen varsa da yardımlarını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

arkadaşlar daha önce buraya yazmıştım. öncelik durumum olmasına rağmen burs değil öğrenim kredisi çıkmıştı ben de tekrar incelenmesi için dilekçe yazıp ekte önceliğimi belirten belgelerle birlikte yolladım. bugün 21 gün oluyor. beni aradılar ve krediyi onaylamam gerektiğini, şubatta bu parayı aldığımda da bunun bursa dönüşeceğini söylediler ve telefonla arayarak şubat ayında teyit ettirebileceğimi söylediler. bilginize sunarım. daha önce başına böyle bir olay gelen varsa da yardımlarını bekliyorum.

Krediyi bursa cevireceklerini sanmiyorum dikkatli ol hocam sonra patlamayin. BUradi turkiye kimseye guvenilmez.

• hocam ben de emin olamıyorum ama ankaradan aradılar ve 3-4 kere aradılar ilk aramalarında müsait değildim fakat sonuncusuna yetiştim eğer ciddiyetsiz bir durum olsa çaldır kapat yaparlardı "size ulaşamadık" derlerdi diye düşünüyorum. neyse işte sonra bana yukarıda dediğim gibi şubatta bunun bursa dönüşeceğini önce taahhütnameyi onaylamam gerektiği ve parayı aldıktan sonra bursa dönüştüğünü teyit etmek için 444lü olan kyk hattından bilgi alabileceğim söylendi. gerçi ben her şekilde bu parayı almayı düşünüyordum yani bursa dönüşmese bile mecburen alacağım. eğer ileride bir sorun olursa tekrar dilekçe yazar ilgilenilmesini isterim sanırım. artık yapabileceğim tek şey şubatı beklemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasise

Milleti aydınlatmak için söyleyeyim. Benim şubem başka bir şehirde ama ben evde, İstanbul'dayım.

Ayın 19'unda param yatmıştı. TC NO'mun sonu 0'la bitiyor. Gittim buradaki bir şubeye, buradan çekerseniz 10 lira komisyon alırız size 320 lira kalır dedi. Benim zaten bir tane Ziraat banka kartım vardı. Sonra kadın dedi ki, isterseniz bu hesabı da o kartınıza bağlayalım. Hem hemen şimdi çekin hem de bir daha kart çıkartmakla uğraşmazsınız. Kabul ettim.

Ben de yarın deneyecem bakalım hocam başka şehirden çekmeyi. Tam da gideceğim gün yattı
  • https://kyk.ziraatbank.com.tr/

Girebilen var mı? Site açılmıyor bende.
  • Ben açabildim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 12 Ocak'ta e devletten taahhütnameyi onayladım, ancak hala kyk burs/kredi sorgulama ekranında ve ziraat şube öğrenme sayfasında ödeme bulunamamıştır diyor. Herkesde mi böyle, bir sorun mu var yada 31 ocaktan sonra mı görebilecem?

• Sa Arkadaslr.Sadece PARAYI Alanlar. Kartı Subatta Alacaklar Var Mı??
  • mezun olduktan sonra banka hesabı ve kart ne olacak? hesap otomatikman kapanacak mı yoksa sadece ödemeler kesilip açık mı kalacak?
  • Arkadaşlar ben kartı aldım ayın 21 inde galiba arada bana kredi kartınıda kakalamışlar :D 20 25 tane falan imza attım.
    Neyse harçlık avansta yatmış 300 lira , bu 300 liranın ben 280 lirasını falan harcadım.
    Dün atmye gidip bi bakam dedim,bi baktım harçlık avansta 258 lira var :D
    258 lira nerden çıktı arkadaşlar :D
  • burakk653 B kullanıcısına yanıt
    avans yatmaz ki. o yatan kredinin kendisidir. avansı sen çekersin. o hesabında yatmış bir para olarak gözükmemesi lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.kyk.gov.tr/web/Yurtkur/ogrenimOdemeParametreGiris.do

Arkadaşlar ben bu siteye giriyorum ama kredi/burs no bulunamadı diyor sebebi nedir bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiny Titan

http://www.kyk.gov.tr/web/Yurtkur/ogrenimOdemeParametreGiris.do

Arkadaşlar ben bu siteye giriyorum ama kredi/burs no bulunamadı diyor sebebi nedir bilen var mı?

Bendede aynısını diyiyr tahanütnameyde onayladm halbuki

• Hocam sizde benim gibi 11 inden sonramı onayladınız çünkü 11 inden sonra onaylayanlar ocakta ödeme alamıyor diye biliyorum acaba daha hesap açmadı bize kyk.
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.