Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    form işlemlerinde hiç bir ücret almazlar, sadece kimlikle çekersen para keserler.
  • Beyler benim 21inde cikti ama cuma alabilcem sorun olmaz dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bugün sabah Ankara Keçiören şubesinden çektim herhangi bi kesinti olmadı. Kimlikle çektim, asıl şubem izmirde.
  • arkadaşlar ilk bursumu tckn son hanesine göre 21 ocakta aldım. bundan sonraki burslarımı tckn son hanesine göre 8'inde alacağım di mi bu 19-23 ocak arası alma olayı sadece ilk burs içindi anladığım kadarıyla. daha önce bahsedildiyse kusura bakmayın.
  • Ben alacağım şubeyi tc kimlik no ile öğrenemedim. Okuduğum üniversite bilgileriyle öğrendim. Bi terslik çıkarmı yarın şubeye gittiğimde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beistrich

Arkadaşlar benim tc son hanesi 4, 21 inde yani bugün almam gerekiyordu ama bi işim vardı gidemedim, yarın gitsem de alabilirim demi kartımı ve paramı?

Yokmu bilgisi olan?

• quote:

quote:

Arkadaşlar benim tc son hanesi 4, 21 inde yani bugün almam gerekiyordu ama bi işim vardı gidemedim, yarın gitsem de alabilirim demi kartımı ve paramı?

Yokmu bilgisi olan?

tabii kide alabilirsin hocam para hesabınıza yatıyor orda istediğiniz kadar durabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

quote:

quote:

Yokmu bilgisi olan?

tabii kide alabilirsin hocam para hesabınıza yatıyor orda istediğiniz kadar durabilir

Teşekkürler, yine de bi emin olayim dedim Baya uzakta şube boşa gitmeyelim

Edit: Arkadaslar bide cok sıra oluyormu kac dk bekledi gidenler acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beistrich -- 22 Ocak 2015; 14:26:05 >

• Gittim çektim parayı,15 dakika bekledikten sonra

Komisyon da almadılar.

• Az önce Ankara/Eryaman subesinden kesinti olmadan 330lira aldim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tc kimlik numarası son rakamının gününe gitmeyen arkadaşlar, sakın kendinizi yormayın, eliniz boş döneceksiniz. Haftaya herhangi bir gün alabilirsiniz

• winvin kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var hocam,benim 19 undaydı,demin gittim çektim hem de şubem değildi.
  • quote:

quote:

Yokmu bilgisi olan?

Hocam alabilirsin tabi ne zaman istersen.
  • Arkadaşlar, kardeşime kyk bursu çıktı. Fakat şubesi Eskişehir'de. Biz İstanbul'da ikamet ediyoruz. Şimdi bu kartı alabilmek için Eskişehir'deki şubeye mi gitmek gerekiyor? Eskişehir'deki şubeyi aradığımda bana herhangi bir ziraat şubesinden bursunu alabilir hatta kartını da alabilir demişti. Bu yıl verilen kartlarda isim-soy isim gibi bilgiler yokmuş. Bankaya gidildiğinde ellerindeki kartlardan bir tane alıp sizin adınıza tanımlayıp veriyorlarmış doğru mudur?
  • barisarock13 kullanıcısına yanıt
    Gittim 1 kız daha vardı. Yetkili kadın Son haneniz 6 demi dedi ben de yok dedim. O zaman haftaya geleceksin dedi. Ben de uzaktan geliyorum bugün alamaz mıyım dedim. Yok yazı geldi veremiyoruz, işlem yapamıyoruz dedi

• Umarın şubatın ilk haftası verilir para yoksa ay sonuna para tatilde zor ya
  • Milleti aydınlatmak için söyleyeyim. Benim şubem başka bir şehirde ama ben evde, İstanbul'dayım.

Ayın 19'unda param yatmıştı. TC NO'mun sonu 0'la bitiyor. Gittim buradaki bir şubeye, buradan çekerseniz 10 lira komisyon alırız size 320 lira kalır dedi. Benim zaten bir tane Ziraat banka kartım vardı. Sonra kadın dedi ki, isterseniz bu hesabı da o kartınıza bağlayalım. Hem hemen şimdi çekin hem de bir daha kart çıkartmakla uğraşmazsınız. Kabul ettim.
  • @winvin Benim 21 inde almam gerekiyordu ama 22 sinde yani bugün gittim dedim hatta dün almam gerekiyordu ama gelemedim dedim sorun değil dediler, kartımı da paramı da aldım (daha doğrusu para hesapta)

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beistrich -- 23 Ocak 2015; 21:49:53 >
  • Kredi almak istemiyorsak ne yapmak gerekiyor

• arkadaşlar bana kredi çıkmış, sistem üzerinden iptal etmeniz gerekiyor diyor fakat e-devlette onaydan başka bir seçenek yok. ne yapmamız icap ediyor bu durumda?
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.