Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SoSca

hesaplarının bulunduğu ziraat şubesine gidemeyecek arkadaşlar herhangi bir ziraatbankası şubesine gitsinler bireysel müşteri hizmetlerinden internet şubesini aktifleştirsinler sonra ziraat internet şubesinden 1.50 tl vererek istediğiniz banka hesabına eft çekin boşuna 10 tl vermeyin bankaya

quote:

Orijinalden alıntı: Giovannii

Arkadaşlar Yaklaşık 20 dakika önce maltepe Ziraat Bankası şubesine gittim sordum kimlik ile kyk ödemesi yapılıyor mu diye aldığım cevap şu şekildeydi.

"-Bugün tüm ziraat bankası şubelerine mail geldi. Şubesi haricinde ödeme yapılmıyormuş. Ödeme yapıldığı şubede taahhütname imzalandığı için şubesi haricinde ödeme yapamıyoruz. "

Anlayacağınız çekenler çekti ama çekemeyenler Şube yolcusu.

anlattığım şekilde istedğiniz şubeden çok kolay bir şekilde paranızı alabilirsiniz

• quote:

Arkadaşlar Yaklaşık 20 dakika önce maltepe Ziraat Bankası şubesine gittim sordum kimlik ile kyk ödemesi yapılıyor mu diye aldığım cevap şu şekildeydi.

"-Bugün tüm ziraat bankası şubelerine mail geldi. Şubesi haricinde ödeme yapılmıyormuş. Ödeme yapıldığı şubede taahhütname imzalandığı için şubesi haricinde ödeme yapamıyoruz. "

Dostum bende Maltepe Ziraat bankasina gittim bugün.Kimliğimle parayı çekecektim. Tam sira alacakken ordaki guvenlik bana İdealtepe'deki Ziraat bankasından banka kartını alabileceğimi söyledi. Bende gittim oraya ve kartı da aldım parayı da çektim.Normalde Kocaeli'ne gitmem gerekiyordu kartı almak için. Ama bazi subeler veriyormus kart. Size neden söylemediler anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar birşey sormak istiyorum şimdi bugün yarın alıyorum şubat ayında ilk hafta mı alacağız yoksa hep 20-23 arası mı olacak ? bilgisi olan varsa söylerse sevinirim ona göre paramızı kullanalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joshua Taxiarchai

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum şimdi bugün yarın alıyorum şubat ayında ilk hafta mı alacağız yoksa hep 20-23 arası mı olacak ? bilgisi olan varsa söylerse sevinirim ona göre paramızı kullanalım.

ilk hafta alicaz

• kyk kredi cikti bana. kredi no veya tc no ile sorgulamada kredi no bulunamadı yazıyor. ziraat'den de sorgulayınca ödemeniz bulunmamaktadır yazıyor. e-devlet'den sorgulayınca tckn ile eşleşen kredi bulunamadı yazıyor. bilgisi olan var mı? yurtdısında okuyorum.
  • Bize yamuk yapmazlar umarım,ilerde ödeyeceğimiz parayı çekmek için taa tekirdağ a mı gidecek şimdi!

• Niye öyle olsun ki arkadaşım o kartı 15 tane üretmiyorlar 1 tane üretiliyor o yüzden tek bir şubeden alabiliyorsunuz.Kartını aldıktan sonra istersen sana en uzak şubeden kartınla paranı çekebilirsin.Banka kartını zaten hangi banka olursa olursun her yerde kullanıyorsunuz bu yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 20 Ocak 2015; 21:28:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

quote:

Orijinalden alıntı: Joshua Taxiarchai

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum şimdi bugün yarın alıyorum şubat ayında ilk hafta mı alacağız yoksa hep 20-23 arası mı olacak ? bilgisi olan varsa söylerse sevinirim ona göre paramızı kullanalım.

ilk hafta alicaz

Eyvallah hocam tatilde parayı ona göre kullanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nttarhan

arkadaşlar benim bir kaç sorunum var

kyksorgu.ziraat.com.tr dan sorgulama yaptığımda ödemeniz bulunmamaktadır diyor
    kyk.gov.tr dan ödenen öğrenim kredisi sorgulama yaptığımda sistemde hata oluştu uyarısı veriyor
    e devletten sorgulama yaptığımda kredi no tc no ile eşleştirilememiştir hatası alıyorum

var mı bu sorunları yaşayan

çağrı merkezine ulaşamadım cevaplarınızı bekliyorum

edit: zor olsada çağrı merkezinden bir insanla görüşebildim. ödeme yapılmış tc no son hane6 sı olduğu için ayın 22 sinde çekebileceğimi söyledi.

hocam nası bi insanla görüşebildiniz. hangi telefonla. ben de görüşmeye çalışıyorum kimseye ulaşamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖzTürk23

Kredi Taahhütnameniz işleme alınmış olup, kredi ödemenizi bir sonraki ödeme döneminde (ocak ayından geçerli olmak üzere) ilgili banka şubesinden alabileceksiniz.

Şimdi şubat ayında mı alacağız !

bu soruya cvp bulabildin mi hocam?

• GIRALİÇEM kullanıcısına yanıt
    Yahu banka aynı banka.bana çıkan kartı ben istediğim yerden alırım niye 800 km yol gidecem bu kış vakti?

• quote:

Orijinalden alıntı: MajesticTornado

quote:

Dostum bende Maltepe Ziraat bankasina gittim bugün.Kimliğimle parayı çekecektim. Tam sira alacakken ordaki guvenlik bana İdealtepe'deki Ziraat bankasından banka kartını alabileceğimi söyledi. Bende gittim oraya ve kartı da aldım parayı da çektim.Normalde Kocaeli'ne gitmem gerekiyordu kartı almak için. Ama bazi subeler veriyormus kart. Size neden söylemediler anlamadım.

Bende kutahyadan bursumu kesintili bir şekilde aldım fakat yahya kaptan ziraat bankasını aradığım zaman kartınızı herhangi bir şehirden alabilirsiniz demişti. Ama kutahya daki ziraat bankası kartı kocaeliden alacaksınız dedi?

• cydonianknight kullanıcısına yanıt
    bulamadım ancak ödeme günü gelince öğrene bileceğim.
  • ben yaşadığım yerde okuyorum. belirtilen şubeden parayı alacağım 10 tl gibi bir kesinti olmaz değil mi ?
  • Elifçe kullanıcısına yanıt
    Ben de Kocaeli'den kartı alıcam zannediyodum ama İdealtepe şubesinden verdiler. Belki sadece İstanbul içindir bilgim yok o konuda. Ordaki güvenlik bana Kyk bazi ziraat şubelerini kart vermesi icin gorevlendirdi dedi.

• Arkadaşlar polemik yapmayın sömestr tatili yapan arkadaşlar bankaya gidip eğer önceden ziraat bank kart olanlar memura kredi hesabını bu kartta bağla deyin okadar basit

• quote:

Orijinalden alıntı: bLockhiT^

ben yaşadığım yerde okuyorum. belirtilen şubeden parayı alacağım 10 tl gibi bir kesinti olmaz değil mi ?

Aynı şubeden alırsan kesinti olmaz

• cydonianknight kullanıcısına yanıt
    malum çağrı merkezi numarasını aradım sırasıyla öğrenim kredisi sorguladım tc numaramla sonra 5e basıp operatörü yaklaşık 45 dk bekledim ve mutlu son :)
  • Ben de gidip aldım 9.30 civarı. Sıra falan olur diye düşünmüştüm ama hem Levent şubesinde hem de Etiler şubesinde hiç sıra yoktu. Önce Levent şubesine gittim yolumun üzerinde diye. Yalnızca hesabımın açıldığı şubeden bursumu alabileceğimi söyledi adam, ben de Etiler şubesine gittim. 12-13 tane yere imza attırdılar, bir tane de okuduğumu anladım tarzında bir paragraflık yazı yazdırdılar bir kağıdın arkasına. Bir kağıt verdiler, orada ne yazıyorsa aynısını yazdım. Her şeyi anladım, sorularımı sordum gibisinden bir paragraftı.

Bir sürü yeri imzaladıktan sonra müşteri numaramı verdi kadın ve müşteri hizmetlerini arayarak internette kullanacağım şifremi alabileceğimi söyledi. Bu işlemleri yaparken teyit etmek için anne kızlık soyadı, telefon numaram gibi birkaç soru sordu. E-posta adresimi istedi, bir de telefonuma gelen onay kodunu söylememi istedi. Son olarak banka kartımı verdi ve ATM'den paramı alabileceğimi söyledi, direkt vermedi bursumu. Unutmadan limitiniz bitince kartınıza 300 lira eklensin mi gibisinden bir şey sordu, ben de evet dedim. Siz istemiyorsanız hayır dersiniz. Hatırladıklarım bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armasova -- 21 Ocak 2015; 11:04:18 >

• Arkadaşlar ben öğrenim kredisi kazandım ve onaylama işlemini sonuçların açıklandığı gün hemen yaptım daha sonra ayın 19'unda ziraat şubeme gittim ve kadın dedi ki böyle bir hesap açılmamış onaylama yaptın mı falan dedi evet dedim , kyk sitesinden sorgulama yaptığım ve bilgilerimin olduğu ekranda öğrenciliğimin teyit edilemediği yazıyor bende 9 ocak tarihinde öğrenci belgemi ve dilekçemi gönderdim kyk'ya bugün 12. gün ancak hala aynı şey yazıyor nedir bu olay anlamadım bi türlü saçmalığa bak bu kadar uzun sürmemesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldtraveller -- 21 Ocak 2015; 11:19:12 >
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.