Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unknown63

Arkadaşlar ben öğrenim kredisi kazandım ve onaylama işlemini sonuçların açıklandığı gün hemen yaptım daha sonra ayın 19'unda ziraat şubeme gittim ve kadın dedi ki böyle bir hesap açılmamış onaylama yaptın mı falan dedi evet dedim , kyk sitesinden sorgulama yaptığım ve bilgilerimin olduğu ekranda öğrenciliğimin teyit edilemediği yazıyor bende 9 ocak tarihinde öğrenci belgemi ve dilekçemi gönderdim kyk'ya bugün 12. gün ancak hala aynı şey yazıyor nedir bu olay anlamadım bi türlü saçmalığa bak bu kadar uzun sürmemesi lazım

İşleme alınmamış halen. Şubat'ta 2 aylık alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ludovico!

quote:

Arkadaşlar ben öğrenim kredisi kazandım ve onaylama işlemini sonuçların açıklandığı gün hemen yaptım daha sonra ayın 19'unda ziraat şubeme gittim ve kadın dedi ki böyle bir hesap açılmamış onaylama yaptın mı falan dedi evet dedim , kyk sitesinden sorgulama yaptığım ve bilgilerimin olduğu ekranda öğrenciliğimin teyit edilemediği yazıyor bende 9 ocak tarihinde öğrenci belgemi ve dilekçemi gönderdim kyk'ya bugün 12. gün ancak hala aynı şey yazıyor nedir bu olay anlamadım bi türlü saçmalığa bak bu kadar uzun sürmemesi lazım

benim de durum aynı. o nedenle 4441961 i aradım. o işler yoğunluktan dolayı şubata kadar ancak yetişir. şubatta ikisini birden alırsın dedi.

• quote:

quote:

BU sorunu yaşayan diğer arkadaşların durumu nedir bu arada ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mftoprak

quote:

quote:

benim de durum aynı. o nedenle 4441961 i aradım. o işler yoğunluktan dolayı şubata kadar ancak yetişir. şubatta ikisini birden alırsın dedi.

şimdi yine baktım. durum şu şekilde değişmiş.

--------------
    BURS KAZANDINIZ

Burs Taahhütnameniz işleme alınmış olup, burs ödemenizi bir sonraki ödeme döneminde (ocak ayından geçerli olmak üzere) ilgili banka şubesinden alabileceksiniz.

Durumunuzu Öğrenci Öğrenim Kredisi ve Burs Ödeme Bilgileri linkinden takip edebilirsiniz.
    --------------

• Benim bursum okul kartına yatmış çektim. Ek olarak genç bankkartımı almak istiyorum dedim baya imza attırdılar 1-2 şey yazdılar kartı direk verdiler
  • arkadaşın tc kimlik son rakamı 0 ve ayın 20sinde gitti vermemişler haftaya gel demişler yaşayan oldu mu bu durumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetc4n

kyk kredi cikti bana. kredi no veya tc no ile sorgulamada kredi no bulunamadı yazıyor. ziraat'den de sorgulayınca ödemeniz bulunmamaktadır yazıyor. e-devlet'den sorgulayınca tckn ile eşleşen kredi bulunamadı yazıyor. bilgisi olan var mı? yurtdısında okuyorum.

ziraate gittim hesabınız acılmamıs kyk ile görüsün dediler. kyk yi arıyorum düşmüyor. bıktım bu saçmalıklardan.

edit: eni sonu bağlanabildim şubat'da alırsın dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetc4n -- 21 Ocak 2015; 14:48:36 >
  • An itibariyle işleri hallettim.

Ziraat banka kartı okuduğum yer olan tekirdağ'da gorunuyordu.Ancak bugün gittim konuştum,Ankara/Haskoy şubesinde,1-2 imza+e posta adresi+cep tel no ile işler tamam.

Tc kimlik numaramın son hanesi 6,krediyi yarın almam gerekiyor,ancak şimdiden gidip bilgi aldım belgeleri hallettim.

Yarın,ankara/mecidiye şubesinden gençkart ı alıp atm den çekeceğim parayı.

Ohh be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karta isim yazdırma nasıl olacak bilen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Spirit of Fox

Karta isim yazdırma nasıl olacak bilen var mı ?

Aynen bide kartın haclık avansını nasıl açtırcaz?

• başka ilde olan arkadaşlar paranızı gidip çekebilirsiniz her şubeden.bugün bende gittim güvenliğe sordum çekemezsin dedi ben yinede sıramı aldım gişeye gittim aldım parayı hatta 10 tl komisyonuda almadılar kalkmış sanırım o.anlayacağınız güvenliği dinlemeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: meftunmerhum

quote:

Orijinalden alıntı: Spirit of Fox

Karta isim yazdırma nasıl olacak bilen var mı ?

Aynen bide kartın haclık avansını nasıl açtırcaz?

kartı açarken soruyolardı onu
  • Benim TC 8 ile bitiyor cuma alman gerekiyor. Şu an hangi şubeden alacağmi goruntuleyebiliyor muyum ?

• ne yapmam gerekiyor yarın paramı almaya gidicem biri sırayla anlatımı rica etsem ??????????????

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartmann

ne yapmam gerekiyor yarın paramı almaya gidicem biri sırayla anlatımı rica etsem ??????????????
    quote:

Orijinalden alynty: Eric Cartmann

ne yapmam gerekiyor yaryn paramy almaya gidicem biri syrayla anlatymy rica etsem ??????????????

gise islemlerinde syra al.syran gelince bankoya git. memur sana form verecek,formu doldurup kartyna sifre belirledikten sonra atmden parany çekersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekir21 -- 21 Ocak 2015; 22:58:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekir21

quote:

Orijinalden alynty: Eric Cartmann

ne yapmam gerekiyor yaryn paramy almaya gidicem biri syrayla anlatymy rica etsem ??????????????

gise islemlerinde syra al.syran gelince bankoya git. memur sana form verecek,formu doldurup kartyna sifre belirledikten sonra atmden parany çekersin.

saol kardeşim ,peki herhangi bir ücret ödeme felan oluyormu form doldurma işlemlerin de

• Arkadaşlar benim tc son hanesi 4, 21 inde yani bugün almam gerekiyordu ama bi işim vardı gidemedim, yarın gitsem de alabilirim demi kartımı ve paramı?
  • Arkadaşlar benim şube kısmında tanımsız yazıyor. Nereden alabileceğim nasıl öğrenebilirim ?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyclomoteur -- 22 Ocak 2015; 0:48:28 >
  • Cyclomoteur kullanıcısına yanıt
    kyk sorgu sayfasından sorgulama yaptınız mı?kyk sorgulama sayfasında şube görünüyordu sanırım, e devlette benim de tanımsız görünüyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 22 Ocak 2015; 1:01:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.