Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yekilord

Ben bugün sabah Ankara Keçiören şubesinden çektim herhangi bi kesinti olmadı. Kimlikle çektim, asıl şubem izmirde.

bende şuan farklı bir ildeyim, sömestr nedeniyle.. herhangi bir Ziraat bankasına kimliğim yerine, sürücü belgem ile gitsem çekebilir miyim ??
  • Son gün ne zaman onaylamak için?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu bursu çekemek için direkt gişe işlemlerinden mi sıra alacağız yoksa başka bir şey var mı ?
  • @FXXK
    Normalde çekebilmen lazım ehliyet de kimlik yerine geçiyor çünkü.
    @Kakà
    31 Ocak diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekilord

@FXXK
    Normalde çekebilmen lazım ehliyet de kimlik yerine geçiyor çünkü.
    @Kakà
    31 Ocak diye biliyorum.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: winvin

Gittim 1 kız daha vardı. Yetkili kadın Son haneniz 6 demi dedi ben de yok dedim. O zaman haftaya geleceksin dedi. Ben de uzaktan geliyorum bugün alamaz mıyım dedim. Yok yazı geldi veremiyoruz, işlem yapamıyoruz dedi

Hocam malesef cahil görevliye çatmışsın. Çoğu bir şeyden anlamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GIRALİÇEM kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben bugün ziraat bankasına gittim, hesabımı açtırdım. Hesap açıldıktan sonra kartımı ve bana 2 tane kağıt verdiler. Acelem vardı o kağıtlara bakamadım, daha sonra kontrol ederim dedim. Ama kağıtları kaybettiğimi fark ettim. Size de öyle bir kağıt verildiyse o kağıtlarda hangi bilgiler var, söyleyebilir misiniz?

• Bugün yani 23.01.2015 alacaklar baktınız mı para yatmış mı ? Bende hala ödeme yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzTürk23 -- 23 Ocak 2015; 0:43:41 >
  • ezgi_09 E kullanıcısına yanıt
    bana kağıt verilmedi kart ve bir tane fiş gibi bir şey verildi fişte kart şifre alımı ve teslimat tutanağı yazıyor teslim aldığıma dair bir şey yani.2 kağıdı imzaladım ve onlar aldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki o 2 kağıdı incelediniz mi Tc numarası falan var mıydı

yok incelemedim aslında imzalamadan önce bakacaktım ama çok acelem vardı o yüzden bakamadım Size burs mu çıktı?

• GIRALİÇEM kullanıcısına yanıt
    Maalesef kredi çıktı size ne çıktı?

Burs çıktı.Belgeleri siz alıp bankadan çıktıktan sonra mı kaybettiniz yoksa oradayken almadığınızı mı fark ettiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 23 Ocak 2015; 0:52:14 >
  • Çıktıktan sonra kaybettim . Yolda düşürdüö sanırım. Kişisel bilgiler var mı diye çok korkuyorum

Merak ettim ben de şimdi.Kredi çıkan biri aydınlatırsa iyi olur ayrıca burs alanlar sadece kart ve küçük bir fiş mi aldılar ?

• Burs mu aldınız ? Bankaya gittiğinizde kart ve fiş gibi bir kağıt mı aldınız sadece?

• quote:

Orijinalden alıntı: GIRALİÇEM

Merak ettim ben de şimdi.Kredi çıkan biri aydınlatırsa iyi olur ayrıca burs alanlar sadece kart ve küçük bir fiş mi aldılar ?

hocam bana da burs çıktı.Gittiğimiz zaman kartımızı alabiliyoruz değil mi?
  • Code Name C kullanıcısına yanıt
    Tabi alırsınız zaten 23'ünde tc numarasına göre giden sıra bitmiş oluyor.Bence alırsınız yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: GIRALİÇEM

Tabi alırsınız zaten 23'ünde tc numarasına göre giden sıra bitmiş oluyor.Bence alırsınız yani.

Bu seneki kartların önünde ad soyad yokmus

ziraat subesine gittiğimde(istanbulda) bana alamayacağımı söylediler yarın gideyimde o söyleyene inat kartımı alayım iki çift sözüm var onlara
    kamu olduğu için herkes sallıyo biseyler bir bok bildikleri yok forumdaki bazı arkadaslarımız daha bilgili onlardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Code Name -- 23 Ocak 2015; 1:08:06 >

Kişisel bilgi yok o kağıtta rahat olun. Kart limiti, ek kart limitleri, kimlerin bankadan ne kadar kredi alabileceği yazıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.