Arkadaşlar 2. dolandırıcıya denk geldim. Ancak bu sefer tecrübelendiğim için yemedim tabiki. Dikkatli olun lütfen. Eski üyelik çalmış bir yerlerden. Tt prime kodu istemiştim kendisinden. Farklı birisinin ibanını bana atıyor ve dekont istiyor benden. Ne yolladığımın bile farkında değil.Mesajlaşmaları paylaşıyorum.
Sürekli farklı ibanlar kullanıyor dikkat edin.
Dolandırıcı eski üye: ekiz (Iban ismi Ömer Kozan)
ekiz isimli 2011 kayıtlı eski üye dolandırıcıdır. Birkaç tane referansı da vardı. Kendisi 2 tane TTPrime kodu sattığını söyledi. Karşılığında 200 tl yolladım. Ancak bana kodları göndermedi. Yok para henüz gelmedi yok bilmemne diyerekten. Şimdi gördüğümde hesabın engellendiğini görüyorum. https://forum.donanimhaber.com/profil/1158291?profileListType=6
Iban bilgileri
Ömer Kozan
TR840083800875001039783237
Sipay kullanıyor dikkatli olun.
Haram zıkkım olsun o para, Allah’a havale ediyorum. 200 lira için böyle dolandırıcılık yapıldığını bilmiyordum tecrübe olmuş oldu benim için.
ekiz isimli 2011 kayıtlı eski üye dolandırıcıdır. Birkaç tane referansı da vardı. Kendisi 2 tane TTPrime kodu sattığını söyledi. Karşılığında 200 tl yolladım. Ancak bana kodları göndermedi. Yok para henüz gelmedi yok bilmemne diyerekten. Şimdi gördüğümde hesabın engellendiğini görüyorum. https://forum.donanimhaber.com/profil/1158291?profileListType=6
Iban bilgileri
Ömer Kozan
TR840083800875001039783237
Sipay kullanıyor dikkatli olun.
Haram zıkkım olsun o para, Allah’a havale ediyorum. 200 lira için böyle dolandırıcılık yapıldığını bilmiyordum tecrübe olmuş oldu benim için.
Excelde vlookup(düşeyara) problemi
|
Dgs ile AÖF'ye girip tekrar dgsye girmek
|
|
BANKANIN İNTERNET ŞUBESİ AÇIK KALSA SORUN OLUR MU?
|
Küçükyalı Migros'ta Kasiyer ve Fırıncı Aranıyor
|
Note 4 vs LG G4
|
HEM PS4 HEM DE PC'DE 7.1 KULAKLIK
|
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 250
İkinci El Bölümü Mesajları: 82
Konularının görüntülenme sayısı: 6.114 (Bu ay: 228)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 40 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El