Merhaba arkadaşlar. Ben hem ps3,ps4'te hem de pc'de 7.1 kaliteli ses veren kulaklık arıyorum. Ps ve pc'yi kulaklık çıkışı olan hoparlörlü monitörde kullanıyorum. Sony gold wireless pcde 7.1 ses vermiyormuş. Logitech g430 ps4te 7.1 ses vermiyormuş ( ya da vermesi için ekstra kablo falan mı lazım?) Dediğim gibi böyle bir kulaklık arıyorum. Mümkünse kablolu olsun. Eğer kablosuzsa kullanım süresi uzun olsun. Birde Türkiye'de satışı olsun. Bütçe max 500 tl olabilir ama 300 civarı olursa daha iyi olur.Şimdiden teşekkürler...
ASUS cerberus diye bir kulaklık duydum. 7.1 özelliği konusunda Detaylı araştırma yapmadım bi bak istersen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Cerberusta sanal ses sistemi mevcut değil, yani ses kartının verebildiği kadar ses efekti sağlayabilir. Eğer 7.1 ses kartı sisteminizde mevcut ise ve PS destekli ise (bu konuda da emin değilim) , bu kulaklığı alabilirsiniz. Yoksa kendinde 7.1 desteği olan kulaklıklara bakmanız yerinde olacaktır. Amazon.com'a bakmanızı tavsiye ederim. Çok opsiyon var. Fiyatları da Türkiye'deki fiyatlardan uygun ben ekteki kulaklığı aldım, şu an yolda