Şimdi Ara

Note 4 vs LG G4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kaç gündür büyük bir ikilem içindeyim yardımınızı bekliyorum. Şimdiye kadar Galaxy S4 kullanıyordum ve hala kullanıyorum ama bunu bir yakınıma verip yeni bir telefon almak zorundayım. Açıkçası şu ana kadar pek bir sorun yaşamadım S4'te ve bu yüzden samsungtan devam etmek istedim ama aklımı çelen bir şey var. LG G4'ün fiyatı note 4 ile aynı hatta biraz daha az. LG'nin ekran renkleri ve kamerası note 4'ten daha iyiymiş sanırım. Ancak şarj konusunda hangisi daha iyi bilmiyorum. Donanımsal olarak pek bir fark yok sanırım. LG'de tek sevmediğim şey sanal tuşlar.Ekranın bir bölümünü alıyor.. Ama note 4'e göre avantajı daha fazla güncelleme alacak olması. Birde lg'nin arayüzünün daha seri olduğu söyleniyor.
    Sizce Note 4 mü alayım yoksa LG G4 mü? Baştan söyleyeyim dış görünüş benim için önemli değil çünkü kılıfla kullanıcam.Benim için önemli olan arayüzünün hızlı olması, tarayıcının hızlı olması, oyunlarda hızlı olması,ısınma olmaması, ekran kalitesi ve en önemlisi batarya süresi. Kamera çok çok fazla önemli değil. Neye göre tavsiye ettiğinizi söylerseniz memnum olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziong -- 28 Ekim 2015; 2:05:39 >

• G4 daha güncel elbette ama Note 4 de Marshmallow güncellemesi alacak diye biliyorum ve Note 4 sanki daha tercih edilesi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G4 daha ıslevsel daha ıyı arayuz ekran ve kamera

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 4 performans,batarya,işlevsellik olarak daha iyi
    LG G4 ekran,kamera,arayüz olarak daha iyi
  • note 4 satan varsa gaantisi 18 ayüstü alabilirm yada dengi telefon 1200 tl bütçem var
  • g4 alın daha günceldir
  • Kesinlikle M9 Sormak İstediğiniz Birşey Olursa Pm Atabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 4 beklentilerinize uygun bir cihaz. Android 6'yı alacak zaten güncellemeye o kadar takılmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.