Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yukarida net bilgi goremedim. nasilsa form doldurup kart aliyoruz bunu istedigimiz subeden yapabilir miyiz? bursu biliyorum kimlikle istenilen subeden alinabilecegini ama kartta durum nasil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şube sorgulama ekranında şöyle bir not var;

quote:

KYK’dan daha önce kredi/burs almış öğrencilerin Üniversite bilgileri ile yapılan sorgulama sonucunu dikkate alması ve bu Şubemize müracaat etmesi gerekmektedir.

Benim gibi lisansta da almış ve yüksek lisans için sorguladığında tanımsız yazan var mı? Büyük ihtimal daha önce aldığımız için bu şekilde. Üniversite bilgileri ile yapılan sorgu sonucu çıkan şubeden alacağız demektir.
  • Arkadaşlar ben burs kazandım kredi/burs sorgulama sayfasından sorguladığım zaman orada geri ödeme tarihide yazıyor ama kredi türünüde burs yazmışlar. O tarih ilerde burs krediye dönerse diye mi yazılıyor orda?
    Bu konu hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Edit: Önceki sayfalarda da yazıyormuş burs krediye dönerse diye varmış o tarih.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazrfv -- 20 Ocak 2015; 5:27:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim bir kaç sorunum var

kyksorgu.ziraat.com.tr dan sorgulama yaptığımda ödemeniz bulunmamaktadır diyor
    kyk.gov.tr dan ödenen öğrenim kredisi sorgulama yaptığımda sistemde hata oluştu uyarısı veriyor
    e devletten sorgulama yaptığımda kredi no tc no ile eşleştirilememiştir hatası alıyorum

var mı bu sorunları yaşayan

çağrı merkezine ulaşamadım cevaplarınızı bekliyorum

edit: zor olsada çağrı merkezinden bir insanla görüşebildim. ödeme yapılmış tc no son hane6 sı olduğu için ayın 22 sinde çekebileceğimi söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nttarhan -- 20 Ocak 2015; 10:44:10 >
  • nttarhan N kullanıcısına yanıt
    ödemenin bulunmaması: kredi no ile tc no nun eşleşmemiş olmasından
    ödenen öğrenim kredisi sistem hatası: bu günlerde aşırı bir yüklenme var o nedenle
    eşleştirme hatası: işte bu hata sizin çağrı merkezine veya genel müdürlüğe bir şekilde ulaşmanızı gerektiren ciddi bir sorun, bence.

kolay gelsin.
  • Para yatmış gözüküyor ama tcmin son harfine göre perşembe gününü gösteriyor şimdi 2 gün bekleyecek miyiz boşu boşuna

• quote:

Orijinalden alıntı: Vavien_

Para yatmış gözüküyor ama tcmin son harfine göre perşembe gününü gösteriyor şimdi 2 gün bekleyecek miyiz boşu boşuna

Ayni durumdayim. Ve para lazim bilgisi olan var mi

• Nereden baktınız ? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 20 Ocak 2015; 11:29:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • artik bundan sonra burslar ayinca kacinda yatacak?
  • Genç Bankkartinizin kredi kartı özelliği için 500 TL limit onaylanmıştır. Bankamız ATM lerinden Genc Bankkartinizla şifreli işlem yaptıktan sonra kullanıma açılacaktır. Bana böyle mesaj geldi ama ben kredi falan açtırmadım herkese mi geldi acaba billen varsa yardımcı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: GIRALİÇEM

Nereden baktınız ? Teşekkürler

e-devletten bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sub-Zer0 -- 20 Ocak 2015; 11:54:57 >
  • E devlet'e baktığımda taahhütname yaptığım sayfayı gördüm orada da bulamadım parayla ilgili bir şey.Teşekkürler(Burs alıyorum.kyk nın diğer hizmetlerine e-devlet'te girdiğimde öğrenenim kredisini sorgulamakla 5 başlık var)
    Edit:Öğrenim kredisi sorguya girdiğimde 330lira ödenecek tutar olarak görünüyor ama ziraat bank.-tanımsız şubesi yazıyor? daha önce hangi şubeden akacağımı öğrenmiştim,burada tanımsız yazmış ama)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 20 Ocak 2015; 12:11:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GIRALİÇEM

E devlet'e baktığımda taahhütname yaptığım sayfayı gördüm orada da bulamadım parayla ilgili bir şey.Teşekkürler(Burs alıyorum.kyk nın diğer hizmetlerine e-devlet'te girdiğimde öğrenenim kredisini sorgulamakla 5 başlık var)
    Edit:Öğrenim kredisi sorguya girdiğimde 330lira ödenecek tutar olarak görünüyor ama ziraat bank.-tanımsız şubesi yazıyor? daha önce hangi şubeden akacağımı öğrenmiştim,burada tanımsız yazmış ama)

e-devletten bu sayfayı görmeniz gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sub-Zer0 -- 20 Ocak 2015; 12:15:37 >

• evet bu bendeki de , çok teşekkürler

• arkadaşlar parasını erken çekmeyi deneyen var mı ?
  • Genç Bankkartinizin kredi kartı özelliği için 500 TL limit onaylanmıştır. Bankamız ATM lerinden Genc Bankkartinizla şifreli işlem yaptıktan sonra kullanıma açılacaktır. Bana böyle mesaj geldi ama ben kredi falan açtırmadım herkese mi geldi acaba billen varsa yardımcı olsun
  • Bursu çektim

• Halicl H kullanıcısına yanıt
    Bana da öyle geldi hocam

• Kartını da aldın mı

• öyle mi , ya bana dedi oradaki görevli kredi kartı falan yapalım mı bende yok dedim siz öyle bir şeyi kabul ettiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halicl -- 20 Ocak 2015; 13:39:50 >
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.