Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla gittim giseye kimligimi gosterdim bursumu cekebilir miyim dedim kampus karti aldiniz mi dedi yok almadim dedim bana kart verdiler sonra formlari doldurdum vs sonra gittim atmye parayi direkt cektim.hic kesinti filan da olmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

valla gittim giseye kimligimi gosterdim bursumu cekebilir miyim dedim kampus karti aldiniz mi dedi yok almadim dedim bana kart verdiler sonra formlari doldurdum vs sonra gittim atmye parayi direkt cektim.hic kesinti filan da olmadi

kartınızı almanız gereken yer okuduğunuz il olarak mı gözüküyor?

• Yok hocam alınmıyormuş şimdi geldim bende eve bizim buradaki şubeden öğrendim.

Şuben neresi ise oradan alabiliyormuşuz kartlar yalnızca bize gösterilen şubelere geliyormuş
  • Joey Tribbiani kullanıcısına yanıt
    evet oyle gozukuyor.okudugum yerden almama gerek var mi diye de sordum gerekmez dedi

• Emin misin?Sana mı inanıyım alttakine mi?

Adam form doldurdum aldım diyor ne iş?

Kart olmadan da çekebilir miyiz diye soruyorum?veya kartı alabiliyor muyuz?aşağıdaki arkadaş alıyoruz demiş?

• Kime inanmak istiyorsanız ona inanın hocam..

Gittim şubeye sıra numarası aldım, boşuna beklemeyim diye oradaki güvenliğe sordum aldığım cevap buydu.Kartlarınız yanlızca sizin şubelerinize gönderiliyor dedi.Buradan sadece para çekebilirisin boşuna bekleme dedi bende çıktım geldim.
  • Güvenlik keklemiş sizi o zaman

• bu arada benimkisi zirraat genç bankkart.Kampüs kart sanırım üniversitenin kendi vereceği.ama pek farkı yok sadece kampüs kartı öğrenci kimliği yerine de geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 19 Ocak 2015; 17:26:13 >
  • Kimlikle çektim parayı aksini iddia eden beyinsizler yol alsın şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz_95

Hocam linki atabilir misiniz bulamadım ziraat sayfasında

https://kyksorgu.ziraatbank.com.tr/
  • Kartlar tabiki sorgu ekranında çıkan şubeye gönderilecek, yok bütün şubelere dağıtıcaklardı keyfiniz nerden almak istiyorsa ordan alıcaktınız, biraz mantık yahu
  • arkadaşlar kartın harçlık avansını nasıl açtırırız ? açık mı geliyor ?
  • arkadaşlar bize verecekleri kart bankkart mı genç bankkart mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimuzum1

quote:

Orijinalden alıntı: ccguven

İlla kuyruk bekleyip form dolduracazmı, ben y.lisans kredisi alacam şubeler aynı şube önceki kredi kartı ve bank kartlar ne güne duruyor anlamadım bana şimdi 2.kredi kartını verecekler ise tamam form doldururuz ama zaten kredi kartın var sadece bank kart verecez derlerse H...tir ordan derim.

Daha önce kullandığım ziraatın banka kartı vardı ona alamaz mıyız bursları?

Adam yeni kart alacaksınız dedi, biraz diklendim kartım var hesabım var dinlemediler. Formu alıp çıktım. Yarın gidicem yine
  • bassab B kullanıcısına yanıt
    bana genc bankkart verdiler ama sorgu ekranindaki subeden almadim.

• Benimkinin son rakamı 6 ama bugüne gösteriyordu ve subem baska bir ilde yarın gidip burdaki bankadan alabilir miyim yani
  • Kyk sitesinde yaziyor. Karti gidip subeden. Ilk krediyi istediginiz subeden kimlikle alabilirsiniz alan arkdaslarda var. Zorlamayin artik.

• Son tarih ne, krediyi onaylamak için
    Ve geç onaylarsam hemen ilk taksidi alacak miyim yoksa şubat ta iki taksit mi alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 19 Ocak 2015; 22:15:03 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Kyk sitesinde yaziyor. Karti gidip subeden. Ilk krediyi istediginiz subeden kimlikle alabilirsiniz alan arkdaslarda var. Zorlamayin artik.

Hocam ben şubeden geri döndüm parayı vermediler form verdiler bende çıktım, Elimdeki formda kredi kartı başvuru formu ve KREDİLİ MEVDUAT HESAP SÖZLEŞMESİNE EK REHİN SÖZLEŞMESİ VE TAHHÜTNAME İLE VİRMAN-MAHSUP TALİMATI adında bir sözleşme var. Alttaki haberde konusu geçiyor

samsunhaber; banka kurnazlığı

Dediğinize ve habere göre bankkartı form doldurmadan taahhüt vermeden alabilirmiyiz?

ek: buda formun kendisi ;http://www.ziraat.com.tr/tr/diger/Documents/HarclikAvansVirmanTalimati.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccguven -- 19 Ocak 2015; 23:20:34 >

• arkadaşlar ben kıbrısta kyk da misafir olarak kalıyorum. şubat ayın da hiç kalmayacağım. ben bu şubat ayının parasını verecekmiyim acaba

yurda depozitoyu yatırdım ve yurt ücretlerini aylık olarak ödüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.