Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thewhitewolf -- 18 Ocak 2015; 16:01:14 >
  • kimlik numarasına göre tarihler belirlenmiş, benimki yarına denk geliyor 0 ile bittiği için. ben yarın değilde salı veya hafta içi başka bir gün alabiliyor muyum diğer numaralara denk gelen günlerde? veya ilk ayın parasını istenilen yerden kimlik bilgileri ile alma hala geçerli mi?
  • huseyincubuk H kullanıcısına yanıt
    Benim de kredi alma tarihim 19 u görülüyor ama ziraat bankası tanımsiz subesi yazıyor ne yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz_95

Benim de kredi alma tarihim 19 u görülüyor ama ziraat bankası tanımsiz subesi yazıyor ne yapabilirim

Sen direk ziraatin siteden sorgula hocam edevlette bende de öyle ama ziraatten sorgulayınca şube yazıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim krediyi çekeceğim şube ziraatin sitesinde İstanbul/Cihangir şubesi olarak gözüküyor. Ancak sömestr dolayısıyla Denizlideyim. Kredimde 23ünde yatacak. 23ünde bu krediyi Denizlideki Ziraat şubesinden çekebilir miyim?
  • ziraat'ten kartımızı alırken herhangi bir belge gerekiyor mu yoksa sadece kimlik yeterli mi ? biri kimlik fotokopisi gibi bir şey dedi ama saçma geldi bana bilgisi olan var mı ? bir de ilk burs günü çok sıra olur mu acaba deneyimleyen var mı önceden
  • quote:

Orijinalden alıntı: candanfaruk

Arkadaşlar benim krediyi çekeceğim şube ziraatin sitesinde İstanbul/Cihangir şubesi olarak gözüküyor. Ancak sömestr dolayısıyla Denizlideyim. Kredimde 23ünde yatacak. 23ünde bu krediyi Denizlideki Ziraat şubesinden çekebilir miyim?

????

• Arkadaşlar belki biraz alakasız olacak ama, ben 2012 de üniversiteyi kazandım ve ilk yıl burs aldım. İlk yıl sınıfta kaldım ve öğrenim kredisine döndü. 2. yıldan itibaren öğrenim kredisi alıyordum. 2. yılda da kalınca hemen zaman geçirmeyip merkezi puanla yatay geçiş yaptım ve başka bir üniversiteye geçtim. Şimdi bu ocakta kredim yatmadı ve ben üniversite değişikliğini bildirmemiştim KYK ya. Şimdi dilekçe yazdım öğrenci belgesine iliştirdim yolladım. Acaba öğrenim kredimi devam ettirirler mi ?
  • Devlet bizim Öğrenci oldugumuzu daha teyit edemiyorsa valla boşuna okuyoruz yazıktır

• arkadaşlar e devletten baktığımda 19u gözüküyo ödemem ama normalde 21i olması gerek tc son haneme göre yarın çekebilir miyim parayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yosiand

arkadaşlar e devletten baktığımda 19u gözüküyo ödemem ama normalde 21i olması gerek tc son haneme göre yarın çekebilir miyim parayı?

Bende de durum öyle

• Sentez* kullanıcısına yanıt
    Hocam linki atabilir misiniz bulamadım ziraat sayfasında

• Arkadaşlae belki soran olmuştur ama bulamadım ben krediyi 18.01.2015 tarihinde onayladım 11.01.2015ten once onaylamadığım için sanırım diğer ay 2 aylık alıcam? E devlette kredi sorgulamada da bu tckn ile eşleşen kredi bulunamadı yazıyo?

• arkadaşlar ben şimdi okuduğum şehirdeyim ve kart alacağım şube de burada ama 11 inden sonra taahhütname onayını yaptım o yüzden şimdi gitsem kartımı alabilir miyim yoksa onuda şubatta mı alacağız? tc sonu 0
  • Kimlikle istedigin şubeden alamadim beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptansy

Kimlikle istedigin şubeden alamadim beyler

sebep neymiş hocam

• quote:

Ne kadar saçma neden veriyorlarmış

• Krediyi cektim 320 tl olarak 10 tl kartim olmadigi için hesap işletim ucreti kestiler, adamlar olayi iyi ayarlamiş sömestira yolla herkesi öyle ver parayi her ögrenciden 10 lira kes iyiymiş valla

• quote:

Orijinalden alıntı: nesTeer

quote:

sebep neymiş hocam

aynnen alan var mı. bide saat kaçta yatıyor. kaçta gidip almayı denediniz. vermedilerse sebep nedir. boşuna şubeye kadar gitmeyelim. yardımcı olun lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: carsii

Krediyi cektim 320 tl olarak 10 tl kartim olmadigi için hesap işletim ucreti kestiler, adamlar olayi iyi ayarlamiş sömestira yolla herkesi öyle ver parayi her ögrenciden 10 lira kes iyiymiş valla

hocam istediğiiz şubeden kimlikle mi aldınız. yoksa yazan şubeye mi gittiniz. bide saat kaçta aldınız.
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.