Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ShowDownN

Bu ödeme şubeleri sadece kartı almak ve ilk ödeme için mi geçerli? Ayrıca bize belirlenen şube dışındaki bir şubeden kartımızı alabilir miyiz? Ben tatilde memlekette olduğum için benim için belirlenen yerde o tarihte bulunma imkanım yok. Eğer başka bir şubeden alma imkanımız yoksa başka ne zaman kartımızı alabiliriz?

Bilgisi olan yok mu arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bu ödeme şubeleri sadece kartı almak ve ilk ödeme için mi geçerli? Ayrıca bize belirlenen şube dışındaki bir şubeden kartımızı alabilir miyiz? Ben tatilde memlekette olduğum için benim için belirlenen yerde o tarihte bulunma imkanım yok. Eğer başka bir şubeden alma imkanımız yoksa başka ne zaman kartımızı alabiliriz?

bildiğim kadarıyla 3 ay içinde alabiliyosun kartı.kart sadece belirtilen şubeden ilk burs ise herhangi bir şubeden kimlikle alınıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

quote:

quote:

bildiğim kadarıyla 3 ay içinde alabiliyosun kartı.kart sadece belirtilen şubeden ilk burs ise herhangi bir şubeden kimlikle alınıyor.

Teşekkürler hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• toplu para mı alcaz yoksa sadece 330 mu? gelse şu ayın 21i de faturaları ödeyebilsem
  • synchro kullanıcısına yanıt
    Bende 21'inde 400TL alacam diye güvendim kredi kartındaki parayı çatır çatır yedim şuan kredi no bulunamadı ziraat'te de ödemeniz bulunmamaktadır hatası alıyorum. Nasıl ödeyecem kartı kara kara düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Bende 21'inde 400TL alacam diye güvendim kredi kartındaki parayı çatır çatır yedim şuan kredi no bulunamadı ziraat'te de ödemeniz bulunmamaktadır hatası alıyorum. Nasıl ödeyecem kartı kara kara düşünüyorum.

ödeme ne olcak çok faiz gelmez 3-5 tl 3 aya kadar da haciz yok korkmayın bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Sorgulayinca ödeme bulunamadi diyor. Taahhütnameyi onayladim, kefaletnameyide yolladim halen gözükmüyor kredi. Yurt dışı öğrencisi oldugum icin olabilir mi acaba?

Belki de hocam zira bende tc ile sorgulayınca ziraatin sitede çıkıyor

öğrenci numarası ile bankamız nezdinde 2488 no'lu ZAFER/KONYA adlı şubemizde hesabınız bulunmaktadır.Ödemenizi bu hesaptan alabilirsiniz.

Bendede bunu diyor peki ilk parayı burdan değilde başka yerden alma şansım var mi

Ben de bunu merak ediyorum.
    Paralar 19'unda yatacak değil mi bir de?
    Bilgisi olanlar bilgilendirirse seviniriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre'^

quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Sorgulayinca ödeme bulunamadi diyor. Taahhütnameyi onayladim, kefaletnameyide yolladim halen gözükmüyor kredi. Yurt dışı öğrencisi oldugum icin olabilir mi acaba?

Belki de hocam zira bende tc ile sorgulayınca ziraatin sitede çıkıyor

öğrenci numarası ile bankamız nezdinde 2488 no'lu ZAFER/KONYA adlı şubemizde hesabınız bulunmaktadır.Ödemenizi bu hesaptan alabilirsiniz.

Bendede bunu diyor peki ilk parayı burdan değilde başka yerden alma şansım var mi

Ben de bunu merak ediyorum.
    Paralar 19'unda yatacak değil mi bir de?
    Bilgisi olanlar bilgilendirirse seviniriz.

İlk ödemeyi istediğiniz yerden alabilirsiniz. Kimlik bilgileriniz ile.

Kartı belirtilen şubeden alacaksınız sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: AJFA

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimuzum1

Arkadaşlar öğrenci belgemi istemişti kyk geçen perşembe ulaşmıştı kykya ama hala sorgu sayfasında öğrenciliğiniz teyit edilememiştir yazıyor benimle aynı durumda olan var mı?

Var. Ayın 8. ellerine ulaştı hala teyit edilmemiş. Sordum bu süreç çok yavaş işliyor beklemeniz gerekir dediler. Bu sabah aradım daha.

Sizin belge onaylanmış mı acaba baktınız mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AJFA

quote:

Arkadaşlar öğrenci belgemi istemişti kyk geçen perşembe ulaşmıştı kykya ama hala sorgu sayfasında öğrenciliğiniz teyit edilememiştir yazıyor benimle aynı durumda olan var mı?

Var. Ayın 8. ellerine ulaştı hala teyit edilmemiş. Sordum bu süreç çok yavaş işliyor beklemeniz gerekir dediler. Bu sabah aradım daha.

Sizin belge onaylanmış mı acaba baktınız mı?

Evet 1 saat evvel bakayım dedim onaylamışlar. turkiye.gov.tr'den de bakayım dedim. Aynı şekilde onaylanmış. Şubatta alacaz artık paramızı

• Sali gunuymus odemem cok sira olur mu acaba
  • Arkadaşlar bende yaptımda tahütname tutarı altıbinüçyüz tl yazıyor doğru demi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Arkadaşlar bende yaptımda tahütname tutarı altıbinüçyüz tl yazıyor doğru demi ?

2 senelik mi okul?

• Arkadaşlar bana kredi çıktı ama daha onaylama vs hiçbir şey yapmadım en son ne zamana kadar alabiliyoruz bunu ? Daha doğrusu bekletebiliyoruz
    Birde bu krediyi aileden habersiz almak mümkün mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2573B355F -- 17 Ocak 2015; 14:04:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Arkadaşlar bana kredi çıktı ama daha onaylama vs hiçbir şey yapmadım en son ne zamana kadar alabiliyoruz bunu ? Daha doğrusu bekletebiliyoruz
    Birde bu krediyi aileden habersiz almak mümkün mü ?

Ailenden onay almıyorlar ki

• https://www.kyk.gov.tr/web/Yurtkur/ogrenimOdemeParametreGiris.do# ben burs kazandım fakat bu siteden girince kredi bitiş tarihi , geri ödeme başlangıç tarihi yazıyor kafamı karıştırdı bu hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halicl

https://www.kyk.gov.tr/web/Yurtkur/ogrenimOdemeParametreGiris.do# ben burs kazandım fakat bu siteden girince kredi bitiş tarihi , geri ödeme başlangıç tarihi yazıyor kafamı karıştırdı bu hakkında bilgi verebilecek olan var mı?

Benim de aynı şekilde hocam sanırım burs krediye çevrilirse ödemeye başlayacağımız tarihi ifade ediyor. Krediye dönmezse sıkıntı yok.
  • Sentez* kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Arkadaşlar bende yaptımda tahütname tutarı altıbinüçyüz tl yazıyor doğru demi ?

2 senelik mi okul?

Evet hocam iki yıllık ve bugün onayladım ocakla şubatı berabermi verecekler hocam

• AJFA kullanıcısına yanıt
    Bankaya dilekçe versek kartı başka bankaya yonlendirsek,ordan alsak?

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.