Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında bankayı arayacağız online işlem için şifre vs belirleyip bursu alacağımız gün gitmeyeceğiz bankaya :D burs yattığı günde diğer hesaplara aktarırız direk. böylece sıra beklememiş oluruz ve sonra gidip kartımzı alırız rahatça
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Arkadaşlar bende yaptımda tahütname tutarı altıbinüçyüz tl yazıyor doğru demi ?

2 senelik mi okul?

Evet hocam iki yıllık ve bugün onayladım ocakla şubatı berabermi verecekler hocam

evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saygilikisilik

aslında bankayı arayacağız online işlem için şifre vs belirleyip bursu alacağımız gün gitmeyeceğiz bankaya :D burs yattığı günde diğer hesaplara aktarırız direk. böylece sıra beklememiş oluruz ve sonra gidip kartımzı alırız rahatça

dene oluyorsa yapalım
  • parayı kimlikle başka bankadan çekebiliyormuyuz_?
  • aradım sordum net üzerinden online kullanım için başvuru yapmamız gerekiyormuş. kimlik no ve tel no ile başvuru yapmaya çalışıyorum ancak hata veriyor ikiside doğru olmasına rağmen. büyük ihtimalle hesap aktif olmadığndan dolayıda olabilir. isterseniz bir de siz deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: saygilikisilik

aslında bankayı arayacağız online işlem için şifre vs belirleyip bursu alacağımız gün gitmeyeceğiz bankaya :D burs yattığı günde diğer hesaplara aktarırız direk. böylece sıra beklememiş oluruz ve sonra gidip kartımzı alırız rahatça

Ziraat bankasında internet bankacılıgi için gidip dilekçe veriyorsun diye hatırlıyorum
  • şimdi bu paraları 19-23 ocak arası alacağız ya, bir dahaki kredi de aynı tarihlerde mi yatacak yoksa eskiler gibi ayın 6-10'u arası mı alacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertaydin96

şimdi bu paraları 19-23 ocak arası alacağız ya, bir dahaki kredi de aynı tarihlerde mi yatacak yoksa eskiler gibi ayın 6-10'u arası mı alacağız

6 ile 10 u arası alacaksın.
  • 2-3 gun once ogrenci belgesini gonderdim hala ayni sacmalik yaziyor.

• Bende 15 gün önce kefaletname gönderdim halen bulunamadı diyor. 21'inde gitsek alamayiz saniri parayi.

• beyler alayım diyorum da kaç para olarak ödememiz gerekiyor ileride?
  • Arkadaslae sigorti iste calisacam 640 lira maas alacam bursuu etkiler mi kesilme olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Bankaya dilekçe versek kartı başka bankaya yonlendirsek,ordan alsak?

Hocam bunu ben sormustum daha benim hakkimda hesap acilmadigi icin bunu yapamiyoruz dediler. Bende evimin yakinindaki subeden tc kimlikle parayi cekip sonra dilekce verip karti oraya getirmelerini soylicem. Ins olur. Bilgisi olan varsa yazsin lutfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hols

Arkadaslae sigorti iste calisacam 640 lira maas alacam bursuu etkiler mi kesilme olur mu?

Burs kesiliyor hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka şubeden kimlikle çekebiliyormuyuz

• Banka kartimizi 19 23 Ocak tarihleri arasında almazsak ne olacak. Başka zaman gidip alamaz miyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Arkadaslae sigorti iste calisacam 640 lira maas alacam bursuu etkiler mi kesilme olur mu?

Burs kesiliyor hocam.

Asgari ucretin altinda bir tutar nasil kesiliyor?

• quote:

quote:

quote:

Burs kesiliyor hocam.

Sürekli bir iş bursun kesilmesine neden oluyor diye biliyorum kyk twitter sayfasından direk kyk'ya danışın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Burs kesiliyor hocam.

Sürekli bir iş bursun kesilmesine neden oluyor diye biliyorum kyk twitter sayfasından direk kyk'ya danışın.

Direkt telefonla ulaşacam

• Arkadaşlar internette bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
    2012 yılında dokuz eylül üniversitesine yerleştim ve kaydımı yaptım, fakat önceden ege üniversitesinde okuyordum ve kaydımı 2013 ocak ayında sildim. Aradaki 4 ay sorun olurmu. Yani aynı anda iki örgün üniversitede kaydım vardı herhangi bir sorun çıkarmı? sorma sebebim, ege de okurken kredi aldım, şuan dokuz eylülde okuduğum için krediyi erteletmek istiyorum..
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.