Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meftunmerhum

quote:

Orijinalden alıntı: Ludovico!

quote:

Orijinalden alıntı: djbko

Benim ziraat bankası üzerinden tc ile sorgulama yapınca ödeme gözükmüyor. E-Devletten giriş yapınca

böyle bir ekran görüyorum. Ama ziraat üzerinden üniversite bilgisiyle giriş yapınca

Birde konu içersinde bir arkadaşın 660 lira ödemesi var benim 330 yazıyor. Hiçbirşey anlamadım desem inanır mısınız

@Mr.G

https://www.kyk.gov.tr/web/Yurtkur/ogrenimOdemeParametreGiris.do

Buradan kredi No ile sorgulayınca çıkıyor.

@djbko

Yüksek lisans öğrencileri için 2 katı ödeme yapıyorlar.

https://www.kyk.gov.tr/web/Yurtkur/ogrenimOdemeParametreGiris.do burdan sorgulayınca yapılan ödemeler 330 tl yazıyor
    bu gösterim , bu paranın yattıgını mı söylüyor ? yani yarın gidip çekebilir miyim ?

Günü gelmeden çekemezsiniz. Kimlik numaranızın son hanesine göre;

0 19.01.2015
    2 20.01.2015
    4 21.01.2015
    6 22.01.2015
    8 23.01.2015

Tarihlerinden itibaren çekebilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim ziraat bankası üzerinden tc ile sorgulama yapınca ödeme gözükmüyor. E-Devletten giriş yapınca

böyle bir ekran görüyorum. Ama ziraat üzerinden üniversite bilgisiyle giriş yapınca

Birde konu içersinde bir arkadaşın 660 lira ödemesi var benim 330 yazıyor. Hiçbirşey anlamadım desem inanır mısınız

@Mr.G

@djbko

https://www.kyk.gov.tr/web/Yurtkur/ogrenimOdemeParametreGiris.do burdan sorgulayınca yapılan ödemeler 330 tl yazıyor
    bu gösterim , bu paranın yattıgını mı söylüyor ? yani yarın gidip çekebilir miyim ?

0 19.01.2015
    2 20.01.2015
    4 21.01.2015
    6 22.01.2015
    8 23.01.2015

hocam her ay 10 tl ziraat bankası kesecek diyorlar ne derece doğru ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@Mr.G

@djbko

0 19.01.2015
    2 20.01.2015
    4 21.01.2015
    6 22.01.2015
    8 23.01.2015

hocam her ay 10 tl ziraat bankası kesecek diyorlar ne derece doğru ?

Yok hocam imkansız öyle bir şey.

• Bende niye halen gözükmüyor ödeme v.s.? Yurt dışı öğrencisiyim diye olabilir mi acaba?
  • KYK-kredisini e-devlet üzerinden nasıl iptal edebilirim.Sadece onaylamayı buldum nasıl iptal edeceğim?Lütfen birisi bilgilendirsin beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüzüksüzefendi

KYK-kredisini e-devlet üzerinden nasıl iptal edebilirim.Sadece onaylamayı buldum nasıl iptal edeceğim?Lütfen birisi bilgilendirsin beni.

onaylamazsan zaten otomatik olarak iptal etmiş olursun
  • Kredi Taahhütnameniz işleme alınmış olup, kredi ödemenizi bir sonraki ödeme döneminde (ocak ayından geçerli olmak üzere) ilgili banka şubesinden alabileceksiniz.

Şimdi şubat ayında mı alacağız !
  • Onayladıktan sonra bir şey yaptınız mı?
    Bekleyeceğiz mi sadece şimdi?
    10 Ocak öncesi onayladım.
    Banka işlemleri vb. ne yapacağız? 22'sinde yatacakmış sanırım.
  • arkadaşlar burs kazandın yazıyor sorgulamada ama kredi sorgulamaya yazınca t.c mi bu seferde kredi bilgileri falan çıkıyor geri ödeme başlangıç tarihi falan yazıyor ne bu şimdi?

birde ben ilk bursumu istediğim şubeden alabilecek miyim? il dışında olucam kartı gelince alırım kart sıkıntı değil ama parayı istediğim şubeden alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhütnameyi onaylayanların ve sorun çıkmayanların talimatları geçilmiş. Paralar 19'unda hesaplara gelecek, TC Kimliğin son hanesi için açıklanan tarihte de alacağız bu kadar basit.
  • şimdi bu paraları 19-23 ocak arası alacağız ya, bir dahaki kredi de aynı tarihlerde mi yatacak yoksa eskiler gibi ayın 6-10'u arası mı alacağız
  • Sorgulayinca ödeme bulunamadi diyor. Taahhütnameyi onayladim, kefaletnameyide yolladim halen gözükmüyor kredi. Yurt dışı öğrencisi oldugum icin olabilir mi acaba?

• Başka şubeden çekebiliyormuyuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Sorgulayinca ödeme bulunamadi diyor. Taahhütnameyi onayladim, kefaletnameyide yolladim halen gözükmüyor kredi. Yurt dışı öğrencisi oldugum icin olabilir mi acaba?

Belki de hocam zira bende tc ile sorgulayınca ziraatin sitede çıkıyor

öğrenci numarası ile bankamız nezdinde 2488 no'lu ZAFER/KONYA adlı şubemizde hesabınız bulunmaktadır.Ödemenizi bu hesaptan alabilirsiniz.
  • Sentez* kullanıcısına yanıt
    T.C. Kimlik no ile sorgulayinca ödemeniz bulunmamaktadır diyor. E-devletten bakinca da kredi no bulunmadi diyor. Sanırım biraz bekletecekler beni..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Sorgulayinca ödeme bulunamadi diyor. Taahhütnameyi onayladim, kefaletnameyide yolladim halen gözükmüyor kredi. Yurt dışı öğrencisi oldugum icin olabilir mi acaba?

Belki de hocam zira bende tc ile sorgulayınca ziraatin sitede çıkıyor

öğrenci numarası ile bankamız nezdinde 2488 no'lu ZAFER/KONYA adlı şubemizde hesabınız bulunmaktadır.Ödemenizi bu hesaptan alabilirsiniz.

Bendede bunu diyor peki ilk parayı burdan değilde başka yerden alma şansım var mi

• herkes selçuktan galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: uzaylinsan

Arkadaşlar ilk açıklandığında öğrenciliğiniz teyit edilmemiştir yazıyordu. Ben geçen günlerde taahhütnameyi onayladım ama belgemi yollamadım daha . Bugün tekrardan sonuçlara baktığımda öğrenciliğiniz teyit edilmemiştir kısmı yoktu ve şöyle yazıyordu ''Burs Taahhütnameniz işleme alınmış olup, burs ödemenizi bir sonraki ödeme döneminde (ocak ayından geçerli olmak üzere) ilgili banka şubesinden alabileceksiniz. ''

arkadaşlar şimdi öğrenci belgemi yolllamama gerek var mı acaba ??

hocam bende de aynı oldu. sen bir sonuca ulaşabildin mi? nedir son durum? yolladın mı belge?
  • Kartlar geldi mi - basılmış mıdır?

• 19unda kartımı gidip alıcam sakın gelmeyin sıra yapmayın

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.