Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KYK NIN SITESINDE KREDİ BURS TAKİP NO İBARESİ KALKMIŞ BEYLER...HERKESTE ÖYLE Mİ

sorgulama yapıyorum

kredi bitiş ve ödeme tarihi yazıyor.
    ama kredi türünde burs yazıyor bana burs cıktı neden ödeme tarihi var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 13 Ocak 2015; 19:56:08 >
  • merhabalar sanırım bugün burslar sonuçlandı ödeme sorgulamada bursu görebiliyorum. bu arada ben de burs almama rağmen geri ödeme başlangıç tarihi var.
    fakat problem şu ki bende banka şubesi kısmında "T.C. Ziraat Bankası - Tanımsız Şubesi" ibaresi var. ziraatin sayfasından tc kimlik no ile sorgulayınca da ödemeniz bulunmamaktadır diyor.
    sizde durum nedir şubenizi "tc kimlik ile" sorgulayabiliyor ya da ödeme ekranından görebiliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyincubuk

merhabalar sanırım bugün burslar sonuçlandı ödeme sorgulamada bursu görebiliyorum. bu arada ben de burs almama rağmen geri ödeme başlangıç tarihi var.
    fakat problem şu ki bende banka şubesi kısmında "T.C. Ziraat Bankası - Tanımsız Şubesi" ibaresi var. ziraatin sayfasından tc kimlik no ile sorgulayınca da ödemeniz bulunmamaktadır diyor.
    sizde durum nedir şubenizi "tc kimlik ile" sorgulayabiliyor ya da ödeme ekranından görebiliyor musunuz?

Aynı benimde böyle yazıyor.Sorun falan mı var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

quote:

merhabalar sanırım bugün burslar sonuçlandı ödeme sorgulamada bursu görebiliyorum. bu arada ben de burs almama rağmen geri ödeme başlangıç tarihi var.

Bende de böyle, demek ki durum normal, kyk twitter hesabını takip edelim. Bir gelişme olursa benide mesaja ekleyip cevaplarsanız sevinirim.

• Genel bir durum, şubeler ayın 16 sından sonra sorgulanabilecek diyordu ziraatin sorgu sayfasında. O zaman düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ludovico. -- 14 Ocak 2015; 6:50:31 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bende de aynı şey var arkadaşlar sorun yoktur muhtemelen herkes de böyle olduğuna göre. bir değişiklik olunca bildirirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ludovico!

Genel bir durum, şubeler ayın 16 sından sonra sorgulanabilecek diyordu ziraatin sorgu sayfasında. O zaman düzelir.

bu tam olarak nerede gösteriliyor.böyle bişey görmedim ben?
  • quote:

Bende hala ödeme bulunmadı yazıyor acaba bir sorun mu var bende ? Sizlerde yine ödeme görünüyor.

Edit: Yanlış yerde sorgulama yapmışım sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 14 Ocak 2015; 12:13:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hasannha

arkadasım bak ne yazıyor

KAZANMIŞ OLDUĞUNUZ BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALMAK İSTEMİYOR İSENİZ ÖNCELİKLE ONAY İŞLEMİNİ YAPMAMANIZ, TAAHHÜTNAME TANZİM VE KABUL SÜRESİ İÇİNDE SİSTEM ÜZERİNDEN İPTAL ETMENİZ, BELİRTİLEN SÜRE İÇİNDE İPTAL İŞLEMİNİ YAPMADI İSENİZ TAHSİS EDİLEN BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALMAK İSTEMEDİĞİNİZİ BELİRTEN DİLEKÇEYİ, KURUMUMUZUN "SÖĞÜTÖZÜ MAHALLESİ 2176 SOKAK NO:25 06520 ÇANKAYA-ANKARA" ADRESİNE İVEDİLİKLE GÖNDERMENİZ GEREKMEKTEDİR.

nerden iptal edeceğimi anlamadım ben almak istemiyorum

Altı çizili yerin üstünde yazılanı bir okusanız;

1- Eğer almak istemiyorsanız e-devletten onay işlemi yapmayın,
    2- Ha eğer onayladıysan daha sonra da vazgeçtiysen almaktan -onaylama süresi bitmeden- belirtilen süre içinde yine e-devletten iptal edin,
    3- Yine onayladın ama daha sonradan almaktan vazgeçtiysen e-devlet onaylama/iptal etme süreside geçtiyse dilekçe gönderin diyor.

Eğer halen açık olmadıysa Yurtkurun twitter adresinden sorun.

okudum fakat onayladıysanız dıye bır ifade gormedım fakat sız haklısınız

• Benim ziraat bankası üzerinden tc ile sorgulama yapınca ödeme gözükmüyor. E-Devletten giriş yapınca

böyle bir ekran görüyorum. Ama ziraat üzerinden üniversite bilgisiyle giriş yapınca

Birde konu içersinde bir arkadaşın 660 lira ödemesi var benim 330 yazıyor. Hiçbirşey anlamadım desem inanır mısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djbko -- 14 Ocak 2015; 13:49:16 >

• Arkadaşlar öğrenci belgemi istemişti kyk geçen perşembe ulaşmıştı kykya ama hala sorgu sayfasında öğrenciliğiniz teyit edilememiştir yazıyor benimle aynı durumda olan var mı?
  • Arkadaşlar acil bişey soracaktım bende kredimi yeni onayladım ve şu an memleketteyim kartı bankadanmı alacaz çünkü 4 şubatta istanbulda olacağım için daha erken yollarlarsa evde olmayabilirim yardımcı olursanız sevinirim.Eve yollamıyorlar değil mi kartları
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy585858

@gilardo ziraatın sayfasındaki açıklamaya göre maalesef alamazsınız

@t-bag78 halen sonuç sayfasında öğrenciliğiniz teyit edilememiştir yazıyorsa tekrar gidin kyk müdürlüğüne :)

not: post kastığım düşünülmesin bu mesajida yukardakiyle bir yazacaktım ama 3 kişiden fazla ekmeleme izin vermedi site...

Hocam ben biraz önce kredimi onayladım şu an memleketteyim istanbulda okuyorum sanırım 16 sından sonra benim nerden alacağım belli olacak istanbuldaki ziraat şubesindenmi alacam ben bankadanmı alacam evemi yolayacaklar eve yollarsalar evde olmayabilirim o yüzden:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimuzum1

Arkadaşlar öğrenci belgemi istemişti kyk geçen perşembe ulaşmıştı kykya ama hala sorgu sayfasında öğrenciliğiniz teyit edilememiştir yazıyor benimle aynı durumda olan var mı?

Var. Ayın 8. ellerine ulaştı hala teyit edilmemiş. Sordum bu süreç çok yavaş işliyor beklemeniz gerekir dediler. Bu sabah aradım daha.
  • AJFA kullanıcısına yanıt
    Ben belge gonderdim ertesi gun teyit edilmedi yazisi silindi.sizinki.gec sürmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bankadan hocam üniniz hangi şubeye bağlıysa neredeyse ordan almak zorundasınız :)

• Arkadaslar ben de ancak bugun firsat bulabildim ve kazandigim burs Taahhütnamesini edevletten onayladım. 11 ocaktan sonra onayladigim icin subatta 2 aylik yatacakmis ama ben Öğrenci belgesi vs. Birsey yollamadim ne yapmam gerekiyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djbko

Benim ziraat bankası üzerinden tc ile sorgulama yapınca ödeme gözükmüyor. E-Devletten giriş yapınca

böyle bir ekran görüyorum. Ama ziraat üzerinden üniversite bilgisiyle giriş yapınca

Birde konu içersinde bir arkadaşın 660 lira ödemesi var benim 330 yazıyor. Hiçbirşey anlamadım desem inanır mısınız

@Mr.G

https://www.kyk.gov.tr/web/Yurtkur/ogrenimOdemeParametreGiris.do

Buradan kredi No ile sorgulayınca çıkıyor.

@djbko

Yüksek lisans öğrencileri için 2 katı ödeme yapıyorlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: djbko

Benim ziraat bankası üzerinden tc ile sorgulama yapınca ödeme gözükmüyor. E-Devletten giriş yapınca

@Mr.G

https://www.kyk.gov.tr/web/Yurtkur/ogrenimOdemeParametreGiris.do

Buradan kredi No ile sorgulayınca çıkıyor.

@djbko

Yüksek lisans öğrencileri için 2 katı ödeme yapıyorlar.

https://www.kyk.gov.tr/web/Yurtkur/ogrenimOdemeParametreGiris.do burdan sorgulayınca yapılan ödemeler 330 tl yazıyor
    bu gösterim , bu paranın yattıgını mı söylüyor ? yani yarın gidip çekebilir miyim ?

• Bu ödeme şubeleri sadece kartı almak ve ilk ödeme için mi geçerli? Ayrıca bize belirlenen şube dışındaki bir şubeden kartımızı alabilir miyiz? Ben tatilde memlekette olduğum için benim için belirlenen yerde o tarihte bulunma imkanım yok. Eğer başka bir şubeden alma imkanımız yoksa başka ne zaman kartımızı alabiliriz?

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.