Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 lira zam geldi yurt ücretini de 14 lira arttırmışlar.. Kazığın boyu 44 cm oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guntoldu kullanıcısına yanıt
    bu adamlar zaten ne zaman bir iş düzgün yaptılarki :D tek çare arayıp sormanız yada bimer den soru sormanız.. :)

• Kredi alıp okul bitmeden iptal ettirirsem ne zaman ödemeye başlıyorum bilgisi olan var mı?
  • Beyler şimdi ben her ay harçlık kredisinden yararlanıyordum 275 lirasını yedim her ay karttan. Bu ay harçlık kredi vermemiş. Direkt hesabıma 330 lira yatmış. Başkasında olan var mı?
  • Arkadaşlar taahhütnamedeki 1 TL sıkıntı oluyor mu ? Bir 1 tlyi ödemek gerekiyor mu ?
    Yıllar sonra eve bu 1 tlden dolayı haciz gelmez di mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsSakallıDede -- 10 Ocak 2015; 10:55:48 >
  • banada kredi çıkmış hiçbir işlem yapma dediler hala öyle değilmi edevletden filan taahütname var
    hiçbir dilekce vs gerek yok dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

quote:

Orijinalden alıntı: BilboBagginss

Arkadaslar kredi no bulunamadi hatasini alan baska biri var mi ? Hata sistemden mi kaynaklaniyor bilen var mi

Taahhüt nameyi onayladım burs çıktı o hata hala cıkıyor

Ayni olay bendede var
  • Ben e devlet sifremi aldim ve internet uzerindeki kaydimi bugun yarin yapicam peki orda bahsedilen 31 Ocak 2015 son tabiri internet basvurusunun son tarihi mi karti almamizin son tarihi mi?
    Karti alacagim Ziraat bank. subesini de ogrendim onu istedigim zaman alabilir miyim
  • Arkadaslar bu ödemeler artık her ayın 19-23 ü arasindami olucak yoksa sadece ilk ay için böyle, diğer aylar yine 6-10 arasinda mi yaticak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Beistrich

Arkadaslar bu ödemeler artık her ayın 19-23 ü arasindami olucak yoksa sadece ilk ay için böyle, diğer aylar yine 6-10 arasinda mi yaticak?

Tc kimlik numaranin son hanesine gore belli oluyor gunu, 0 2 4 6 vs.
    Sen kartini aldin mi bankadan?

• Arkadaşlar ben e-devlet ten onaylamadım sürem geçmedi değil mi? Ziraatin sorgulama sitesinde 11 i son gibi bir ibare var.
  • banka kartını bu hafta gitsem alabilirmiyim yoksa 2. ödemelerde mi verilir

• quote:

Arkadaslar bu ödemeler artık her ayın 19-23 ü arasindami olucak yoksa sadece ilk ay için böyle, diğer aylar yine 6-10 arasinda mi yaticak?

sadece ilk ay böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: starryeyed

quote:

İlk ödemeler yapılacağı zaman almıcazmı onu parayı almaya gittiğimiz zaman, 19-24 arası yani.
  • quote:

quote:

quote:

İlk ödemeler yapılacağı zaman almıcazmı onu parayı almaya gittiğimiz zaman, 19-24 arası yani.

Evet.Parayı almaya gideceğimiz gün alıcaz kartı.Tcnin sonu 0,2,4,6,8 sırayla 19,20,21,22,23 ocakta alınacak.

• Kartı son alma tarihi nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

quote:

quote:

quote:

Evet.Parayı almaya gideceğimiz gün alıcaz kartı.Tcnin sonu 0,2,4,6,8 sırayla 19,20,21,22,23 ocakta alınacak.

Hocam benim ödemeler istanbul aksaraydan yapılacakmış ama ben izmirdeyim şubattan önce de gitmeyeceğim.Paramı ve kartımı burdaki şubeden alabilir miyim?

• turkiye gov tr siitesine giremiyorum aynı sorunu yaşayan var mı son gün diye mi ?
  • paranı istediğin şubeden kimliğinle al kartı sonradan da alabiliyorsun
  • Mr.G kullanıcısına yanıt
    istediğin şubeden paranı al kart sonradan da alınabiliyor..
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.