Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: precarious17

quote:

Orijinalden alıntı: oguzalp

quote:

Arkadaşlar ben hazırlık okuyorum kredi çıkmış 17100 lira yazıyor taahütnamede arkadaşım 4 senelik okuyor 13500 yazmış anlamadığım bende 4 sene alıcam o da 4 sene bu fark nerden kaynaklanıyor

Bize 5 yıl kredi vericekler bende hazırlığım bendede aynı tutar yazıyor.

peki nasıl 17100 oluyor 330x12=3960 desek 5 le carpsak 20000 e falan denk geliyor 17100 nasıl oluyor daha oncekı mesajlarda hazırlık oldugu halde 13500 yazan da vardı sanırım net bi bilgisi olan yok mu tam?

Her sene zam geliyor o hesap çok şaşır beş senede. Değişir bence o rakam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar ilk açıklandığında öğrenciliğiniz teyit edilmemiştir yazıyordu. Ben geçen günlerde taahhütnameyi onayladım ama belgemi yollamadım daha . Bugün tekrardan sonuçlara baktığımda öğrenciliğiniz teyit edilmemiştir kısmı yoktu ve şöyle yazıyordu ''Burs Taahhütnameniz işleme alınmış olup, burs ödemenizi bir sonraki ödeme döneminde (ocak ayından geçerli olmak üzere) ilgili banka şubesinden alabileceksiniz. ''

arkadaşlar şimdi öğrenci belgemi yolllamama gerek var mı acaba ??
  • Arkadaslar kredi no bulunamadi hatasini alan baska biri var mi ? Hata sistemden mi kaynaklaniyor bilen var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: BilboBagginss

Arkadaslar kredi no bulunamadi hatasini alan baska biri var mi ? Hata sistemden mi kaynaklaniyor bilen var mi

Taahhüt nameyi onayladım burs çıktı o hata hala cıkıyor

• Kartsız çekemiyor muyuz parayı başka şubeden
  • Arkadaşlar benimde sorularım şöyle:

1.Yurtdışı öğrenci kredi çıktı,edevlet'ten onayladım.Annemin notere gitmesi gerekirmi gerekiyorsa ne onaylatıcak orada? edevletteki evrağın kopyasınımı?

2.Ögrenci tanıtım belgemi 2ay önce gonderdim ama kaybettiler sanırım,cnk evrak tespit edilmemiştir yazıyor.Kayıpmı ettiler sanırım arayıp sormak lazım.

3.Vizemi uzatmak için gelir olarak göstermem lazım en kısa sürede,internette o tarz bir sayfa varmı yoksa kyk'dan evrakmı almak lazım? (ayda şu kadar alıcak vs şeklinde)
  • kredi ve burs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockstargame63 -- 8 Ocak 2015; 18:35:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockstargame63

Kimse nin bilgisi yok mu ? Tahattütnameyi kabul ettik başka ne yapacağız banka ile görüşmek gerekir mi?

Hocam konuyu okusan bir senin haberinin olmadığını göreceksin milyon kere cevaplandı 1-2 sayfa arkaya göz gezdir.

• Aynı soruyu 100 kere okuyunca elim ayağım titriyo sinirden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • E devletten onaylayan bankaya gitmeye calisiyor ertesi gun para cekmeye. Yok oyle bir dunya beyler. Bir bekleyin hesabiniz acilsin. Paraniz yatsin. Sonra sorgulayinca hata verdi, kredi no bulunamadi diye bin tane soru.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguzalp

quote:

Arkadaşlar ben hazırlık okuyorum kredi çıkmış 17100 lira yazıyor taahütnamede arkadaşım 4 senelik okuyor 13500 yazmış anlamadığım bende 4 sene alıcam o da 4 sene bu fark nerden kaynaklanıyor

Bize 5 yıl kredi vericekler bende hazırlığım bendede aynı tutar yazıyor.

peki nasıl 17100 oluyor 330x12=3960 desek 5 le carpsak 20000 e falan denk geliyor 17100 nasıl oluyor daha oncekı mesajlarda hazırlık oldugu halde 13500 yazan da vardı sanırım net bi bilgisi olan yok mu tam?

5le çarpmıyorsun işte.Zaten bu senenin yarım dönemi gitti.4,5(buçuk) yıl alacaksın yaklaşık.

• ayın 11 ine kadar taahütnameyi onaylamazsanız gelecek aya kalır krediniz bilginiz olsun :)

• Arkadaşlar ğrenci tanıtım belgesini de kefaletnameyi KYK'ya en son ne zamana kadar teslim etmemiz gerekiyor bilginiz varsa acil paylaşır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy585858

beyler iptal butonu kabul ettikten sonra çıkıyor :) saçma ama öyle :) ônce kabul edin sonra iptal edin :)

dostum ama kyknin burs sonuç sitesinde daha ilk kısım da bursu krediyi almak istemiyorsanız öncelikle onay işlemini yapmamanız,taahhütname tanzim ve kabul süresi içinde sistem üzerinden iptal etmeniz gerekir diyor yani onay yapmadım ama sisteme girip baktığımda iptal edilcek bir şey görmüyorum ? sende diyorsun ki önce onayla sonra iptal çıkacak öyle mi ?
  • Arkadaşlar ben bu sene haziran ayının sonunda üniversitemi bırakıp temmuz ayında yeni üniversiteme kayıt yaptırdım. Tekrar sınava girip üniversitemi değiştirmiştim. Öğrenim kredisi alıyordum. Yaz aylarında vermeye devam etmişlerdi. Şuan ocak ayının ilk bursu hesabıma yatmamış. E-devlet üzerinden kontrol ettim. Kredi durumu aktif yazıyor. Yeniden yapılandırma aktif değil yazıyor. Ne olduğunu anlayamadım. Tekrar para almaya nasıl başlayabilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum.
  • Burs çıktı onayladım ama hala bulunamadı hatasını veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Wade

Arkadaşlar ben bu sene haziran ayının sonunda üniversitemi bırakıp temmuz ayında yeni üniversiteme kayıt yaptırdım. Tekrar sınava girip üniversitemi değiştirmiştim. Öğrenim kredisi alıyordum. Yaz aylarında vermeye devam etmişlerdi. Şuan ocak ayının ilk bursu hesabıma yatmamış. E-devlet üzerinden kontrol ettim. Kredi durumu aktif yazıyor. Yeniden yapılandırma aktif değil yazıyor. Ne olduğunu anlayamadım. Tekrar para almaya nasıl başlayabilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam benim arkadaşım da yatay geçiş ile üniversite değiştirdi, onun kredisi de kesildi aralık ayında, okuldan geçiş yaptığına dair belge vs bişeyler alıp postalaman gerekiyormuş kyk'ya, öğrenci işlerine git yardımcı olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

Burs çıktı onayladım ama hala bulunamadı hatasını veriyor

öbür hafta pazartesi yani 19 u itibariyleyatmaya başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beistrich

quote:

Orijinalden alıntı: Wade

Arkadaşlar ben bu sene haziran ayının sonunda üniversitemi bırakıp temmuz ayında yeni üniversiteme kayıt yaptırdım. Tekrar sınava girip üniversitemi değiştirmiştim. Öğrenim kredisi alıyordum. Yaz aylarında vermeye devam etmişlerdi. Şuan ocak ayının ilk bursu hesabıma yatmamış. E-devlet üzerinden kontrol ettim. Kredi durumu aktif yazıyor. Yeniden yapılandırma aktif değil yazıyor. Ne olduğunu anlayamadım. Tekrar para almaya nasıl başlayabilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam benim arkadaşım da yatay geçiş ile üniversite değiştirdi, onun kredisi de kesildi aralık ayında, okuldan geçiş yaptığına dair belge vs bişeyler alıp postalaman gerekiyormuş kyk'ya, öğrenci işlerine git yardımcı olurlar.

Çok sağol bilgi için.

Peki bu işlem gerçekleştiğinde ocak ayının parası yatarmı ?

Yatar ise işlem şubat ayındamı gerçekleşir ?

Kıbrıstayım bütün herşeyim altüst oldu burs kesintisi yüzünden.

• beyler krediyi alıp daha sonra iptal edebiliyor muyuz yoksa 4 sene boyunca almak mı zorundayız?
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.