Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kredi çıktığında iptal etmek için bir şey yapmak gerekiyor mu? Çünkü site e devletten iptal edin diyor orada öyle bir buton yok.ya da illaki istemiyorum diye dilekçe yollamak mı gerekiyor. Bir şey yapmazsam kredi iptal olur heralde
  • Onayladiktan sonra baska bise yok dimi arkadaslar? Ne zaman yaticak para birde tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler iptal butonu kabul ettikten sonra çıkıyor :) saçma ama öyle :) ônce kabul edin sonra iptal edin :)

• Scofield1 kullanıcısına yanıt
    ZİRAAT SORGULAMA SAYFASINDA AÇIKLANMIS :)

• Arkadaşlar ben hazırlık okuyorum kredi çıkmış 17100 lira yazıyor taahütnamede arkadaşım 4 senelik okuyor 13500 yazmış anlamadığım bende 4 sene alıcam o da 4 sene bu fark nerden kaynaklanıyor
  • Ogrencoli teyit edilemeyenlerden Ogrenci belgesini kyk ya gonderen var mi? Son durum nedir tek yol kargo yapmak mi? Hemen isleme aliyorlar mi

• Kartı kendı okuduğumuz yerden mı alacaz memleketten alamam mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: precarious17

Arkadaşlar ben hazırlık okuyorum kredi çıkmış 17100 lira yazıyor taahütnamede arkadaşım 4 senelik okuyor 13500 yazmış anlamadığım bende 4 sene alıcam o da 4 sene bu fark nerden kaynaklanıyor

Bize 5 yıl kredi vericekler bende hazırlığım bendede aynı tutar yazıyor.
  • Benim Ziraat bankamatik kartım var kredi için bu kartı kullanma şansım var mı yeni kart almak istemiyorumda
  • Ben tc no ile sorgulama yapynca "ödemeniz bulunmamaktadyr" diyor.(Burs kazandym) Henüz yüklenmedi mi bilgiler?Pazartesi günü hemen tahhütnameyi onaylamy?tym.Bir de öğrenci belgesi verenler var sanırım o ne için sadece kredi alanlar mı onu yapacak yoksa burs alanlarda da mı geçerli?Hangi şubede olduğuma baktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 8 Ocak 2015; 10:56:16 >
  • arkada? kabul edip sonra iptal edin diyor bunu denedin mi? Ben daha yapmadym ama belki öyle oluyordur.
  • arkada? kabul edip sonra iptal edin diyor bunu denedin mi? Ben daha yapmadym ama belki öyle oluyordur.
  • Arkadaşlar kyk kartını başka şehirdeki ziraat dan alabilirmiyim
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin kafam çok karıştı.Ben Burdur'da okuyorum yılbaşından önce Ankara'ya geldim sınavlarım kalmadığı için.Devlet de sonuçları ben geldikten sonra açıklayınca ve öğrenciliğiniz teyit edilememiş uyarısı alınca ortada kaldım.Okuldan belge almam gerekiyordu fakat öyle bir imkanım doğal olarak yoktu.Şubata kadar gitmeyeceğim çünkü geri.Bu yüzden e devletten öğrenci belgemi çıkarıp pazartesi sabahı ilk iş dilekçeyle beraber götürüp verdim ankaradaki merkeze.Orada kadın kabul etti fakat şu saat hala onaylanmadı.Burayı okuyunca da bazı arkadaşların belgeleirnin onaylandığını gördüm.Taahhütnameyi de hemen yaptım bu arada.Pazartesi sabahı saat 10da teslim ettim dilekçe ile belgeyi.Şimdiye onaylanması gerekirdi.Fakat onaylanmayacağına dair de bir geri dönüş alamadım.Onaylanmayan arkadaşlar var mı burada da, ya da e devletten belge götürüp kabul görenler?

• @gringo01 ben gönderdim fakat ertesi gün tüm " öğrenciliğiniz teyit edilememiştir " uyarısı alan arkadaşlarımdaki uyarılar kayboldu bendede kayboldu tabi.. sanırım düzelttiler... eğer sizde halen devam ediyorsa aynı uyarı hiç vakit kaybetmeden dilekçe ile gönderin...

@BcevikB: Ziraat sayfasında sadece bağlı olduğunuz şubeden alabileceğimiz yazıyor yani öğrenim görmekte olduğunuz yerdeki bağlı olduğunuz şubeden... şubenizide bu sayfadan üniversite bilgileriniz ile sorgulayabilirsiniz
    https://kyksorgu.ziraatbank.com.tr/

@GIRALİÇEM: EĞER HERHANGİ BİR UYARI VERMEDİYSE E-DEVLETTEN ONAY DIŞINDA BAŞKA BİR İŞLEM YAPMANİZA GEREK YOK HENÜZ KİMSENİN SORGULAMASINDA BİRŞEY GÖRÜNMÜYOR :) ŞUBENİZİ ÖĞRENİN VE YUKARDA ATTİGİM RESİMDE TC KİMLİK NUMARANİZİN SON HANESİNE GÖRE NE ZAMAN ÖDEME ALACAĞINIZI ÖĞRENİN :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 8 Ocak 2015; 1:06:02 >

• @gilardo ziraatın sayfasındaki açıklamaya göre maalesef alamazsınız

@t-bag78 halen sonuç sayfasında öğrenciliğiniz teyit edilememiştir yazıyorsa tekrar gidin kyk müdürlüğüne :)

not: post kastığım düşünülmesin bu mesajida yukardakiyle bir yazacaktım ama 3 kişiden fazla ekmeleme izin vermedi site...

• crazy585858 kullanıcısına yanıt
    Dostum sube bellide nasıl aldıracsgım

• kendiniz kimliğinizle gitmelisiniz.. sanırım başka türlü olması olanaksız.. :) yinede arayın sorun kyk yı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzalp

quote:

Orijinalden alıntı: precarious17

Arkadaşlar ben hazırlık okuyorum kredi çıkmış 17100 lira yazıyor taahütnamede arkadaşım 4 senelik okuyor 13500 yazmış anlamadığım bende 4 sene alıcam o da 4 sene bu fark nerden kaynaklanıyor

Bize 5 yıl kredi vericekler bende hazırlığım bendede aynı tutar yazıyor.

peki nasıl 17100 oluyor 330x12=3960 desek 5 le carpsak 20000 e falan denk geliyor 17100 nasıl oluyor daha oncekı mesajlarda hazırlık oldugu halde 13500 yazan da vardı sanırım net bi bilgisi olan yok mu tam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy585858

@gringo01 ben gönderdim fakat ertesi gün tüm " öğrenciliğiniz teyit edilememiştir " uyarısı alan arkadaşlarımdaki uyarılar kayboldu bendede kayboldu tabi.. sanırım düzelttiler... eğer sizde halen devam ediyorsa aynı uyarı hiç vakit kaybetmeden dilekçe ile gönderin...

@BcevikB: Ziraat sayfasında sadece bağlı olduğunuz şubeden alabileceğimiz yazıyor yani öğrenim görmekte olduğunuz yerdeki bağlı olduğunuz şubeden... şubenizide bu sayfadan üniversite bilgileriniz ile sorgulayabilirsiniz
    https://kyksorgu.ziraatbank.com.tr/

@GIRALİÇEM: EĞER HERHANGİ BİR UYARI VERMEDİYSE E-DEVLETTEN ONAY DIŞINDA BAŞKA BİR İŞLEM YAPMANİZA GEREK YOK HENÜZ KİMSENİN SORGULAMASINDA BİRŞEY GÖRÜNMÜYOR :) ŞUBENİZİ ÖĞRENİN VE YUKARDA ATTİGİM RESİMDE TC KİMLİK NUMARANİZİN SON HANESİNE GÖRE NE ZAMAN ÖDEME ALACAĞINIZI ÖĞRENİN :)

Malesef hala ayni gosteriyor. Mecbur yapacam kargo.

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.