Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • verdiğiniz link ten işlem yapacaktım ama üniversite ve fakülteyi seçtikten sonra bölüm kısmı açılmıyor sorun sadece bendi mi yoksa siz de böyle bir sorunla karşılaştınız mı?
  • verdiğiniz link ten üniversite ve fakülteyi seçtim ama bölüm kısmı açılmıyor sizde de böyle bir sorun oldu mu?
  • Arkadaşlar burs ile ilgili sorulara cevap veremem çünkü bir fikrim yok.
    Ama kredi ile ilgili sorularını bu mesajı alıntı yaparak sorarsanız ve ya mesajınızda benden bahsederseniz size yardımcı olurum.

bu arada aynı soruları tekrar tekrar sormayın, önceki sayfalara bakmak çok zor değil bence
  • human21 kullanıcısına yanıt
    OKUL FAKULTE BOLUM YAZ BAKAYIM
  • edevlet şifresi alıp taahhütnamemi yaptım. sırada ne var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: synchro

edevlet şifresi alıp taahhütnamemi yaptım. sırada ne var?

bekleyeceksin. Yurtkur'un yaptığı açıklamaya göre 22 ocağı bekliyoruz
  • synchro kullanıcısına yanıt
    22 ocakta nerde olucaksın
  • teşekkürler

@velibozdag

tarlabaşı
  • Arkadaşlar babam asgari Ücret Maaş alıyor ev kira uni okuyan bir abim ve ilk okul okuyan bir kardesim Abim de kredi alıyor bana da kredi cikti. Burs almak için işsizlik Maaşımi alması lazim babamın anlamadım ki ? Bu konuyla ilgili dilekçe falan yazsam sizce takarlar mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilbuka34

Arkadaşlar babam asgari Ücret Maaş alıyor ev kira uni okuyan bir abim ve ilk okul okuyan bir kardesim Abim de kredi alıyor bana da kredi cikti. Burs almak için işsizlik Maaşımi alması lazim babamın anlamadım ki ? Bu konuyla ilgili dilekçe falan yazsam sizce takarlar mi?

İtiraz dilekçesi yollayın.
  • synchro kullanıcısına yanıt

• Arkadaşlar bana burs çıktı çok şükür , e-devlettende onayladım.Ziraat'e gittim banka hesapları otamatik açılacak felan dendi bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?
  • https://www.kyk.gov.tr/web/Yurtkur/ogrenimOdemeParametreGiris.do#

Yukarıda bu linkden kart işi vb kontrol ediliyor tarzi bişey yazmış ama tc kimlik no ile aratıyorum yok bulunamadı diyor
  • Selamunaleyküm, ya arkadaşlar öğrenci belgesini e-devletten çıkartıp yollarsak bir problem olur mu? İllaki okuldan ıslak mühür falan mı olması gerekiyor?
  • Arkadaşlar e-devletten çıkartılan öğrenci belgesi geçerli sayılıyor mu? Yoksa ıslak mühürlü mü olması gerekiyor?
  • Bir arkadaşım gitmiş Ankara'da ki müdürlüğe e devletii öğrenci belgesini kabul etmemişler

• Okuldan alın öğrenci belgenizi. Bu arada bir başkasıda sizin adınıza teslim edebilir. Ben öyle yaptım. Dün sistem yokmuş ama bugün onaylamışlar.
  • Bu kartı eve postalıyorlar degil mi ?
  • Arkadaslar bursun krediye donusme olayi varmis bilgisi olan var mi 1 yil sonra donusuyormus ve okuldan okula basarisizlik durumu degisiyormus lutfen yardimci olun
    Not:sakarya universitesi'nde okuyorum
  • Bursun ilk alınacağı şubeyi değiştirme imkanımız yok mu?

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.