Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saygilikisilik

https://twitter.com/GSByurtkur/status/551462499468709888

Dilekce icin taslak vs varmi yoksa kagida bilgilerimizle birlikte kyk icin gonderdigimizi yazmamiz yeterli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 Ocak bursumu almaya ziraate gidicem fakat ben kartımı memleketteki ziraatten alabilir miyim?

• yeterli olur sanırsam çünkü binlerce öğrenci gönderecek bu bilgileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chill Out

" ŞU YAZILANLARI BİR OKUYUN YA OKUMADAN TEKRAR TEKRAR AYNI SORULARI SORUYORSUNUZ... "

1/S: Burs/Kredi E-Devlet üzerinden taahhütnameyi onayladım paramı ne zaman alabilirim.
    1/C: 10 Ocak 2014 Tarihine kadar E-Devlet üzerinden taahhütnameyi onaylayanlar 22 Ocak 2014 günü " ŞU LİNK " 'ten üniversite bilgileri ile sorguladıkları zaman çıkan banka şubesinden gidip paralarını alabilecekler

2/S: Diğer aylar ne olacak?
    2/C: Diğer aylarda doğum tarihinizin son hanesine bakılarak her ayın belirli bir tarihinde paranız bankaya yatacak o tarihte parayı alabileceksiniz.

3/S: Hesaplar Açıldı mı?
    3/C: Hayır hesaplar daha açılmadı 10 ocaktan sonra açılmaya başlayacak ve büyük ihtimalle kartlarınızı 22 ocak tarihinde ve ya daha sonra alacaksınız.

Tüm bunları nereden biliyorum? " KYK TWİTTER " Sayfasını takip ediyorum. Sizde takip ederseniz iyi olur

İlla orada yazan şubeden mi almam gerekiyo parayı 22 ocakta memlekette olacağım kimliğimle başka şubeden çekemez miyim paramı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vavien_

quote:

Orijinalden alıntı: Chill Out

" ŞU YAZILANLARI BİR OKUYUN YA OKUMADAN TEKRAR TEKRAR AYNI SORULARI SORUYORSUNUZ... "

1/S: Burs/Kredi E-Devlet üzerinden taahhütnameyi onayladım paramı ne zaman alabilirim.
    1/C: 10 Ocak 2014 Tarihine kadar E-Devlet üzerinden taahhütnameyi onaylayanlar 22 Ocak 2014 günü " ŞU LİNK " 'ten üniversite bilgileri ile sorguladıkları zaman çıkan banka şubesinden gidip paralarını alabilecekler

2/S: Diğer aylar ne olacak?
    2/C: Diğer aylarda doğum tarihinizin son hanesine bakılarak her ayın belirli bir tarihinde paranız bankaya yatacak o tarihte parayı alabileceksiniz.

3/S: Hesaplar Açıldı mı?
    3/C: Hayır hesaplar daha açılmadı 10 ocaktan sonra açılmaya başlayacak ve büyük ihtimalle kartlarınızı 22 ocak tarihinde ve ya daha sonra alacaksınız.

Tüm bunları nereden biliyorum? " KYK TWİTTER " Sayfasını takip ediyorum. Sizde takip ederseniz iyi olur

İlla orada yazan şubeden mi almam gerekiyo parayı 22 ocakta memlekette olacağım kimliğimle başka şubeden çekemez miyim paramı?

çekebilirsin

• Arkadaslar ben kibristan basvurdum taahhütnameyi e-devletten onayladım, fakat ogrenci tanitim belgesi ve kefaletname istiyor kyk şimdi kefaletname diye bir evrak yok bende yani aileme hangi evrağı göndereceğim e-devletten onayladığım taahhütnameyi çıktı alıp ıslak imza atıp mı göndereyim yoksa kefaletnameyi herhangi bir noterde mi düzenliyecek ailem...
  • Ziraat bankasina uğradım simdi. Çok kişi geldi senin gibi bize şubatta acilacak hesaplar dendi dedi. Biz ocakta burs/kredi cekemeyecek miyiz simdi?

• benim kuzende kıbrısta kyk ya başvurmuştu geçen sene kefil olduk 2 kişi onun için noterde,sonra ankaraya falan postalamıştı bayağı uğraşmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7ADF8CF23 -- 5 Ocak 2015; 12:35:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenxx

benim kuzende kıbrısta kyk ya başvurmuştu geçen sene kefil olduk 2 kişi onun için noterde,sonra ankaraya falan postalamıştı bayağı uğraşmıştı.

Iste bu sene uygulama farklilasti diyorlar taahhutnameyi e devletten onayladik ama kefaletname diye bir belge yok elimde

• AntonioMontana kullanıcısına yanıt
    biz sanırım onu noterde doldurmuştuk.kefil olanların çalışma şartı vardı ve ana baba kefil olamıyordu.buraya bi sorun isterseniz veya telefon falan varsa bilgi alınhttps://twitter.com/GSByurtkur
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenxx

biz sanırım onu noterde doldurmuştuk.kefil olanların çalışma şartı vardı ve ana baba kefil olamıyordu.buraya bi sorun isterseniz veya telefon falan varsa bilgi alınhttps://twitter.com/GSByurtkur

Anladim hocam peki kefaletnameyi nerden temin etmistinoz acaba benim meral ettigim o konu su anda ariyorum ama dusmuyor cunku.
  • Arkadaslar banada kredi cıkmıs ancak daha edevlet onayını yapmadım.Bugun hava cok kotu o onay yapmanın bellı bir tarihi varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtakcay

Arkadaslar banada kredi cıkmıs ancak daha edevlet onayını yapmadım.Bugun hava cok kotu o onay yapmanın bellı bir tarihi varmı ?

10 ocak

• PTT felç arkadaşlar sıra dışarıya kadar uzuyor

Başka yolu yok mu edevlet şifresi almanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thad Castle

PTT felç arkadaşlar sıra dışarıya kadar uzuyor

Beyler 2 aydır bangır bangır bağırıyorlar bi zahmet aliverseydiniz son güne bırakmanin bir anlami yoktu

• 444 1961 bu numarayı arayıpta ulaşan varmı telefon çalmıyor bile.
  • arkadaşlar ögrenciligim teyit edilemedigi için kargo ile e devlet te bulunan ögrenci belgemi gönderdim. çünkü memleketimdeyim okuldan alamam. sorum şu e devlet teki öğrenci belgesini işleme almıyorlar mı ?
  • Arkadaşlar 3 aylık toplu ödenecek diye bir söylenti var. Ekim Kasım ve Aralık ayları için. Aslı astarı nedir acaba?
  • BilboBagginss kullanıcısına yanıt
    twitterden yazdım bu soruyu ama bana öğertim gördüğünüz kurumdan alıp gönderin denildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: velibozdag

quote:

Orijinalden alıntı: Thad Castle

PTT felç arkadaşlar sıra dışarıya kadar uzuyor

Beyler 2 aydır bangır bangır bağırıyorlar bi zahmet aliverseydiniz son güne bırakmanin bir anlami yoktu

Türk kanı işte son güne bırakmak adet
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.