Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HandeNurKarakus

Kykdan kredi cikti onayladim. Ama bi sıkıntı var subeyi ogrenmek istedigimde bu sonuc cikiyor.Kredi/Burs başvurunuz kurum tarafından henüz sonuçlandırılmamıştır. Ne yapmam gerekiyor.

ayın 10 u gibi tekrar dene onaylanmış olur
  • Ünide Okurken İlk 100'e Girenlerden burs alan var mı arkadaşlar ?
    Ben ilk 100'e girdim ama şuan kredi aldığım için kredi/burs başvurunuz değerlendirmeye alınmamıştır yazıyor, eğer üniversitede okurken ilk 100'e girip tercih yapmayıp burs alıyorsanız haber verin lütfen. Dilekçe yazacağım KYK'ya.
  • Arkadaşlar bana şimdi burs çıktı bu hafta ziraate gidip kartımı alabilir miyim hemen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar.Bana kredi çıktı ama ayda 330 tl yerine 150-200 tl lazım.Ve yaz aylarında krediye ihtiyacım yok.Acaba belli bir kısmını vermezler mi.

• para 10 unda mı 22 sinde mi yatıcak kesin olarak belli mi ? 22 si ise şubet ayı 10 da mı olur?
    madem şubatta 2 aylık çekerim 660 lira
  • Krediyi almamak icin e-devletteki taattutnameyi imzalamiyoruz baska ne yapiyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: bLockhiT^

para 10 unda mı 22 sinde mi yatıcak kesin olarak belli mi ? 22 si ise şubet ayı 10 da mı olur?

22si ilk ödemeler . sonraki aylar ise tc kimlik numaranın son sayısına göre o gün verilecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartmann

quote:

para 10 unda mı 22 sinde mi yatıcak kesin olarak belli mi ? 22 si ise şubet ayı 10 da mı olur?

22si ilk ödemeler . sonraki aylar ise tc kimlik numaranın son sayısına göre o gün verilecek

eyvallah peki 22 sinde para çekerken aynı zamanda mı kartı alıcaz ? ilk ödeme şubeden mi yani ?
  • quote:

quote:

quote:

eyvallah peki 22 sinde para çekerken aynı zamanda mı kartı alıcaz ? ilk ödeme şubeden mi yani ?

aynı zamanda kartıda alcaksnz eğer daha gec kartı verirlerse ayın 22sinde kimlik belgesi ilede alabikirsiniz bankanın içindeki çalışana gosterip

• Merhabalar

Ben öğrenim kredisi almak istemiyorum.

Sonuç açıklama sisteminde:

"KAZANMIŞ OLDUĞUNUZ BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALMAK İSTEMİYOR İSENİZ ÖNCELİKLE ONAY İŞLEMİNİ YAPMAMANIZ, TAAHHÜTNAME TANZİM VE KABUL SÜRESİ İÇİNDE SİSTEM ÜZERİNDEN İPTAL ETMENİZ" ,

notunu okudum ancak sistem üzerinden iptal etmenin nasıl ve hangi sistem üzerinden olacağı hakkında beni bilgilendirir misiniz?

İyi Çalışmalar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aynı zamanda kartıda alcaksnz eğer daha gec kartı verirlerse ayın 22sinde kimlik belgesi ilede alabikirsiniz bankanın içindeki çalışana gosterip

hocam benim okulum ayın 22 sinde kapalı olcak sömestr nedeniyle .başka bi ziraat den çekemezmiyiz illa o şubemi olmalı?

• Cherkez26 kullanıcısına yanıt
    Kardesim 22 ocakta istedigin subeden kartini alabilceksin

• İLK AY İÇİN KART OLMADAN İSTEDİĞİMİZ BİR ZİRAAT BANKASINA GİDİP BURSU ÇEKEBİLİYORMUŞUZ DOĞRUMUDUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAKK37

Merhabalar

Ben öğrenim kredisi almak istemiyorum.

Sonuç açıklama sisteminde:

"KAZANMIŞ OLDUĞUNUZ BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALMAK İSTEMİYOR İSENİZ ÖNCELİKLE ONAY İŞLEMİNİ YAPMAMANIZ, TAAHHÜTNAME TANZİM VE KABUL SÜRESİ İÇİNDE SİSTEM ÜZERİNDEN İPTAL ETMENİZ" ,

notunu okudum ancak sistem üzerinden iptal etmenin nasıl ve hangi sistem üzerinden olacağı hakkında beni bilgilendirir misiniz?

İyi Çalışmalar.

https://twitter.com/GSByurtkur/status/550743780073410560

• quote:

Orijinalden alıntı: doomprocter

İLK AY İÇİN KART OLMADAN İSTEDİĞİMİZ BİR ZİRAAT BANKASINA GİDİP BURSU ÇEKEBİLİYORMUŞUZ DOĞRUMUDUR

öğrendin mi bunu?
  • Teşekkür ederim bir sorum daha olacak hangi ziraat şubesinden alacağınızı öğrenebildiniz mi peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kepirlii

Teşekkür ederim bir sorum daha olacak hangi ziraat şubesinden alacağınızı öğrenebildiniz mi peki?

Hayır dostum, o konu hakkında bilgim de yok.
    Daha onaylamadım bile.Pazartesi e-devlet şifresi alıp onaylayacağım.
  • Düşündürüyo bu konu beni burs kesilme talimatlarında okuldan ayrılmak kesilme sebebi diye görünüyo başka okula geçip alttan 4 den fazla ders vermeleri de adaletsizlik sormak lazım kyk ya
  • önceki sayfalarda yazılmıştır ama şubemi öğrenmek istediğim zaman kredi/burs kaydınız sonuçlandırılmamaıştır yazıyor. sebebi nedir b,len var mı
  • Arkadaslar ben taahhütnameyi e devlet üzerinden onayladım fakat 7 gun içerisinde bir burs aciklanacak ve bu krediyi alıyor görünmemem gerek acaba edevlet uzerinden iptal edersem sadece taahhütnameyi mi iptal ederim yoksa krediyi mi? Yardım lütfen.

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.