Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burs ve krediler yattıktan sonra taahhütnameyi onaylasak şubat'ta toplu ödeme mi alıyoruz yoksa ocak ayı içinde herhangi bir gün yatıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gsli46

quote:

Orijinalden alıntı: dewasad

bana kredi çıktı 13bin tl yazıyor toplam.ben bu sene krediyi alıcam önümüzdeki senelerde çıkana kadar burs başvurusu yapıcam.
    şayet 2 sene sonra çıktı diyelim karşılıksız devlet bursu.aldığım kredi geri ödemesize mi dönüşüyor yoksa aldığım kredi kadar ödememi yapıyorum okul bittikten sonra?
    burs hiç çıkmadı diyelim 6 sene sonra ödeme günü geldiğinde ödeyeceğim tutar 13bin tlnin ne kadar üstünde olur?
    önceki sayfalarda cevaplar vardır ama şu yazıyı yazacak vaktim ve internetim yok mazur görünüz lütfen.
    şimdiden teşekkür ederim.

krediyi hali hazırda alırken burs basvurusu yapamazsın ancak bir dilekçe verip durumunun değerlendirilip bursa çevrilme durumu var şayet öyle olursa kredi bursa dönüştügünde o zamana kadar aldıgın krediyi ödersin

cevap için teşekkür ederim.
    inşallah ilerki seneler burs alabilirim.

• ocak 22 ilk para

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski sayfalara bakmadim ama bir sorum olucak bana kredi cikti almak istemiyorum ne yapmam lazim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çiçikov

ocak 22 ilk para

kaynakk ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

Eski sayfalara bakmadim ama bir sorum olucak bana kredi cikti almak istemiyorum ne yapmam lazim?

E-devet'e giriş yapmayıp taahhütnameyi onaylamadığınız sürece almazsınız krediyi. İşlem yapmanıza gerek yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magilum -- 2 Ocak 2015; 22:31:48 >
  • Vay arkadaş ya ta 22sine kadar beklicez şimdi ise bak

• Arkadaşlar kyk twitter resmi adresi takip edin. Oraya göre 10 ocağa kadar yapılan e devlet olaylarında ilk ödemeler ocağın 22 sinde olacakmış. Daha sonra onay verirseniz şubatta 2 aylık ödeme alacaksınız.

• Arkadaşlar E-Devletten taahhütnameyi imzaladım. Ziraat bankasında da hesabım vardı önceden, tc no ile sorgulama yaptığımda ... adlı şubemizde hesabınız bulunmaktadır.Ödemenizi bu hesaptan alabilirsiniz. yazısı çıkıyor. Sanırım ben artık bursun yatmasını bekleyeceğim, başka bir işlem yapmama ya da banka kartının gelmesini beklememe gerek yok. Aynı durumda olan varmı?
  • Arkadaşlar taahhütname tutarı 17.100 tl yazıyor bu fiyat neyi temsil ediyor. 5 sene boyunca düzenli alırsam ödeyeceğim para mı yoksa alacağım parayı mı alcağım paraysa bunun geri dönüşü ortalama kaç bin lira olur
  • Hayda bunlar biZim öğrenci olduğumuzu bilmiyolarmıda öğrenci belgesini göndermemizi istiyolar😵😵😵

• Arkadaşlar öğrenciliğiniz teyit edilememiştir uyarısı alanlar taahhütnameyi onayladı mı ben pazartesi göndercem öğrenci belgesini taahhütnameyi öğrenci belgesi işleme alındıktan sonra mı onaylıcaz yoksa şimdiden onaylasak sorun olur mu ?
  • vokke99 kullanıcısına yanıt
    Taahhütnameyi onayla, belgeyi gönder. Belge kuruma ulaşıp işlem tamalanmadıkça bursu alamazsın.

• Bi sorum olacak alttan 4 ders olunca burs kesiliyormuş peki üniversite sınavına girip yatay geçiş yaptım diyelim 1-)alttan 5 ders var kesilir mi 2-) lys ile geçiş yaparken geçtiğini okula gitmek için burdaki okuldan kaydı aldırmak gerekiyo en azından bi iki günlüğüne öğrencilikten çıkmış olunuyor kesilir mi?
  • almuoz kullanıcısına yanıt
    Burs kesilmez krediye döner. Ayrıca başarısızlık kriteri öyle sabit birşey değil. Kurum başarısız derse olur onu da üniversiteye sormanız gerek.
    Başka bir okula geçtiğinizi kyk'ya bildirmeniz yeterli. Geçiş sonrası yapmanız gerekenleri gsb yurtkurt twitter adresine sorabilirsiniz.

• sorgulama ekranında burs kazandıgım yazıyor fakat su sitedehttp://www.kyk.gov.tr/web/Yurtkur/ogrenimOdemeParametreGiris.do Kredi numarası bulunamadı hatası alıyorum surda da https://kyksorgu.ziraatbank.com.tr/ Kredi/Burs başvurunuz kurum tarafından henüz sonuçlandırılmamıştır. hatası alıyorum benim gibi sıkıntı çekenler varmı ne yapmamız gerekiyor ?taahütnameyi yaptım ve ögrenci belgesi gibi birşeyde istemedi benden.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Moth

sorgulama ekranında burs kazandıgım yazıyor fakat su sitedehttp://www.kyk.gov.tr/web/Yurtkur/ogrenimOdemeParametreGiris.do Kredi numarası bulunamadı hatası alıyorum surda da https://kyksorgu.ziraatbank.com.tr/ Kredi/Burs başvurunuz kurum tarafından henüz sonuçlandırılmamıştır. hatası alıyorum benim gibi sıkıntı çekenler varmı ne yapmamız gerekiyor ?taahütnameyi yaptım ve ögrenci belgesi gibi birşeyde istemedi benden.

aynı sorun bendede var . herhalde daha düzenleme asamasindalar . bu hafta belli olur zaten . para ne zaman yatacak ki acaba 10nunda diyen var 22sinde diyen varr

• 10 Ocak 2015 e kadar E-devlet üzerinden taahhütnameyi onaylayanlar bir aksilik çıkmaz ise 22 ocak günü paralarını alabilecekler
    Eğer 22 ocak günü paranız ödenmez ise şubat ayında 2 aylık olarak alacaksınız.
    22 ocak günü parayıo almaya gittiğinizde karta felan ihtiyacınız yok, sadece kimlik bilgileriniz ile parayı çekebilirsiniz.

@GSByurtkur | Twitter
  • Krediye başvurup daha sonra iptal edebiliyor muyuz? Mesela 6 ay kullanıcam sonra iptal etmek istiyorum. Ediliyor mu? Ödemesi nasıl yapılıyor?
  • Kykdan kredi cikti onayladim. Ama bi sıkıntı var subeyi ogrenmek istedigimde bu sonuc cikiyor.Kredi/Burs başvurunuz kurum tarafından henüz sonuçlandırılmamıştır. Ne yapmam gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.