Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: starryeyed

istediğin şubeden paranı al kart sonradan da alınabiliyor..

Sağ ol
  • Beyler şimdi benden öğrenci belgesi istiyordu. İstanbul Üniversitesinde okuyorum avcılar kampüsünde. Öğrenci işlerine gittim artık biz vermiyoruz dediler. Otomasyondan istiyeceksiniz dediler duvardada kyk'da yetkili bir kişinin mail hesabı yazıyordu öğrenci belgesini bu hesaba mail atın dediler. Öğrenci belgesini elektronik imzalı şekilde söylenen kişiye mail attım arkadaşımla benimkini onunki olmuş benimki hala olmadı hala öğrenci belgesi istiyor girip baktığımda ne yapmam lazım illa kargo ilemi gönderceğiz ?
  • Ayın 8inde öğrenci belgem ve dilekçem Ankaraya gitmiş fakat hala onaylamamışlar. Bir sorun mu oldu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Preszsbuild

Kredi alıp okul bitmeden iptal ettirirsem ne zaman ödemeye başlıyorum bilgisi olan var mı?

Cevap gelmedi, benden başka araştıran varsa burada okul bittikten 2 yıl sonra başlanacağı söylenmiş.
  • Ayin 10 una kadar taahutname onaylanirsa 19 undan itibaren odeme olucak deniyo,ben hala onaylamadim,bu durumda odeme tarihiyle ilgili bi degisiklik olacak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efesliefe

Ayin 10 una kadar taahutname onaylanirsa 19 undan itibaren odeme olucak deniyo,ben hala onaylamadim,bu durumda odeme tarihiyle ilgili bi degisiklik olacak mı?

evet . Eğer 10 dan sonra onaylarsan parayi subatta alcan toplu . ocak ve subati

• şu öğrenciliğniz teyit edilememiştir yazısı kendi kendine gitti ve taahhütnameniz onaylanmış olup bursunuzu takip eden ocak ayında alabilirsiniz dedi.ama ben öğrenci belgesini yollamıştım boşuna yolladım daha yola çıkmadan onaylandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartmann

quote:

Ayin 10 una kadar taahutname onaylanirsa 19 undan itibaren odeme olucak deniyo,ben hala onaylamadim,bu durumda odeme tarihiyle ilgili bi degisiklik olacak mı?

Son onaylama tarihi nedir peki hocam?
  • Magilum kullanıcısına yanıt
    sanırım 30 ocaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magilum

quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartmann

quote:

Son onaylama tarihi nedir peki hocam?

31 ocak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar
    Krediyi ayın 20 sinde alıcam,peki bidaki kredileride her ayın 20 sinde mi alıcam?

• https://kyksorgu.ziraatbank.com.tr/

buradan tc'mi girince ödemeniz yok diyo ne iş? üni bilgilerinden bakınca da bi yer gösteriyodu ama bölümden benim olduğumu bilemez?? şu anda onu da göremiyorum zaten girilmiyor bilgiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: purpleswag

https://kyksorgu.ziraatbank.com.tr/

buradan tc'mi girince ödemeniz yok diyo ne iş? üni bilgilerinden bakınca da bi yer gösteriyodu ama bölümden benim olduğumu bilemez?? şu anda onu da göremiyorum zaten girilmiyor bilgiler

16 Ocak'tan sonra TC kimlik ile sorgulama yapılabilecektir diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğurL

şu öğrenciliğniz teyit edilememiştir yazısı kendi kendine gitti ve taahhütnameniz onaylanmış olup bursunuzu takip eden ocak ayında alabilirsiniz dedi.ama ben öğrenci belgesini yollamıştım boşuna yolladım daha yola çıkmadan onaylandı.

Nerde yazıyo bu ben de onayladım ama göremedim öyle bişey
  • Arkadaşlar bende dilekçe yazmıştım ve sonuç sayfasına baktığımda şöyle bir yazı var: "İLGİ DİLEKÇE EKİNDEKİ BELGENİZE İSTİNADEN GEREKLİ DÜZELTMELER YAPILMIŞTIR. DURUMUNUZUwww.kyk.gov.tr İNTERNET ADRESİMİZDEN TAKİP EDİNİZ."

Bu durumu yaşayan var mı acaba? Bundan sonra nasıl bir yol izleniyor?
  • bana öğrenim kredisi çıktı bir arkadaş dedi ki bu sene alma seneye bi daha başvur burs çıkar büyük ihtimalle dedi onun abisi öyle yapmış ona 2.sene burs çıkmış bu ne kadar gerçek bilgisi olan varsa yardım edebilir mi bu sene krediyi alayım mı yoksa seneye bekliyim bi daha başvurayım burs çıkar mı ne ne dersiniz teşekkürler şimdiden
  • Arkadaslar bisey sormak istiyorum memlekete cumartesi yani ayin 17 sinde donecem fakat su an konyadayim burslar 19 dan sonra verilmeye baslanacakmis memleketten donuste bursu alsam bi sîkınti olur mu ucak bileti aldim iptal ettiremiyorum 11 ocaktan once tahautnameyi imzaladim subat 8 de donecem yani 1 ay sonra alabiliyor muyum karti ve parayi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jigsawlaw -- 12 Ocak 2015; 19:11:20 >
  • arkadasım bak ne yazıyor

KAZANMIŞ OLDUĞUNUZ BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALMAK İSTEMİYOR İSENİZ ÖNCELİKLE ONAY İŞLEMİNİ YAPMAMANIZ, TAAHHÜTNAME TANZİM VE KABUL SÜRESİ İÇİNDE SİSTEM ÜZERİNDEN İPTAL ETMENİZ, BELİRTİLEN SÜRE İÇİNDE İPTAL İŞLEMİNİ YAPMADI İSENİZ TAHSİS EDİLEN BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALMAK İSTEMEDİĞİNİZİ BELİRTEN DİLEKÇEYİ, KURUMUMUZUN "SÖĞÜTÖZÜ MAHALLESİ 2176 SOKAK NO:25 06520 ÇANKAYA-ANKARA" ADRESİNE İVEDİLİKLE GÖNDERMENİZ GEREKMEKTEDİR.

nerden iptal edeceğimi anlamadım ben almak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasannha

arkadasım bak ne yazıyor

KAZANMIŞ OLDUĞUNUZ BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALMAK İSTEMİYOR İSENİZ ÖNCELİKLE ONAY İŞLEMİNİ YAPMAMANIZ, TAAHHÜTNAME TANZİM VE KABUL SÜRESİ İÇİNDE SİSTEM ÜZERİNDEN İPTAL ETMENİZ, BELİRTİLEN SÜRE İÇİNDE İPTAL İŞLEMİNİ YAPMADI İSENİZ TAHSİS EDİLEN BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALMAK İSTEMEDİĞİNİZİ BELİRTEN DİLEKÇEYİ, KURUMUMUZUN "SÖĞÜTÖZÜ MAHALLESİ 2176 SOKAK NO:25 06520 ÇANKAYA-ANKARA" ADRESİNE İVEDİLİKLE GÖNDERMENİZ GEREKMEKTEDİR.

nerden iptal edeceğimi anlamadım ben almak istemiyorum

Altı çizili yerin üstünde yazılanı bir okusanız;

1- Eğer almak istemiyorsanız e-devletten onay işlemi yapmayın,
    2- Ha eğer onayladıysan daha sonra da vazgeçtiysen almaktan -onaylama süresi bitmeden- belirtilen süre içinde yine e-devletten iptal edin,
    3- Yine onayladın ama daha sonradan almaktan vazgeçtiysen e-devlet onaylama/iptal etme süreside geçtiyse dilekçe gönderin diyor.

Eğer halen açık olmadıysa Yurtkurun twitter adresinden sorun.

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.