Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oluruna Bırak!

quote:

Orijinalden alıntı: GIRALİÇEM

Sonuçların bu kadar geç açıklanmasının nedeni nedir ? Sonuçta ihtiyacı olan arkadaşlara verilmeyecek mi niye aylarca zor durumda bırakılıyor ki insanlar ? Geriye dönük ödeme de yok.

FEME VE SABAHA GİDENLERİ ELEMEK İÇİN BAYA SİSTEM NEİM KURMUŞLAR HEP PARALEL YAPI İŞLERİ.
    BUARADA FEME SABAHA GİDENLERE GEÇMİŞ OLSUN KREDİ BİLE ÇIKARTMAYABİLİRLER.ALLAH KOLAYLIK VERSİN.

Zaman demek istedin sanırım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhtiyacı olanlara verilsin,dershanelere giden çocuklar vs geride dursun az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oluruna Bırak!

quote:

Orijinalden alıntı: GIRALİÇEM

Sonuçların bu kadar geç açıklanmasının nedeni nedir ? Sonuçta ihtiyacı olan arkadaşlara verilmeyecek mi niye aylarca zor durumda bırakılıyor ki insanlar ? Geriye dönük ödeme de yok.

FEME VE SABAHA GİDENLERİ ELEMEK İÇİN BAYA SİSTEM NEİM KURMUŞLAR HEP PARALEL YAPI İŞLERİ.
    BUARADA FEME SABAHA GİDENLERE GEÇMİŞ OLSUN KREDİ BİLE ÇIKARTMAYABİLİRLER.ALLAH KOLAYLIK VERSİN.

o iş alan dostum.Kaç bin kişi müracat ediyor hiçbirisini tek tek kontrol edemezler.Sağdan soldan duyma bilgileri burda paylaşmayın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decepticon

quote:

Orijinalden alıntı: ETC Tube

Ocak 7'sinde kesin yatar dimi arkadaşlar, maddi olayları ona göre yapıyorum da ocak boş geçilmez yani bir şekilde açıklanıp yatırılır?

Tam tarih.olarak bilmiyorum ama o civarda yatar. Vgm bursu da kyk açıklandıktan sonra açıklanacak diye duyuru yapmışlar sitede. Kyk bursunun geç kalması demek Vgm bursunun da geç kalması demek. Bu yüzden gecikme olmaz diye düşünüyorum.

vgm açıklandı ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğurL

quote:

Orijinalden alıntı: Decepticon

quote:

Orijinalden alıntı: ETC Tube

Ocak 7'sinde kesin yatar dimi arkadaşlar, maddi olayları ona göre yapıyorum da ocak boş geçilmez yani bir şekilde açıklanıp yatırılır?

Tam tarih.olarak bilmiyorum ama o civarda yatar. Vgm bursu da kyk açıklandıktan sonra açıklanacak diye duyuru yapmışlar sitede. Kyk bursunun geç kalması demek Vgm bursunun da geç kalması demek. Bu yüzden gecikme olmaz diye düşünüyorum.

vgm açıklandı ama

Kurumumuz tarafından verilen yükseköğrenim bursu diğer kamu kurumlarından karşılıksız eğitim yardımı ve burs alan öğrencilere verilmediğinden 2014 yılı yükseköğrenim burs sonuçları, Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun burs başvurularının sonuçlarının açıklanmasından sonraki bir tarihte duyurulacaktır. Kurumumuz 2014 yılı yükseköğrenim burs sonuçları belli olduktan sonra TC kimlik numarası ile internet sitemizden sorgulanabilecektir.

• Nerde kaldı bu kyk yahu

• Ay sonuna doğru açıklanır heralde. Sonuçta ocak'ın 7'sinde ödenmeye başlayacak burslar/krediler.

• Peki ay sonu açıklandı diyelim edevlet şifresi alıp birde sözleşme imzalanması var, sonra paraların yatırılması için banka hesabı falan onlar nasıl hallediliyor ?

Bence 3-4 güne açıklanabilir
  • her şey e devlet üzerinden yapılacak bide kusura bakmayın kafam karışmış vgm açıklanmamış :)
  • Yüksekte de kredi çıkarsa çok pis söverim.
  • beyler ne zaman açıklanıyor bu kredi? bi kaç sorum daha var onları da sorayım hazır gelmişken.
    1.kredi ve burs aynı anda çıkabilir mi
    2.ilk başta bize ne kdarlık bir ödeme yapılıyor?
  • Kal Hoo Na Ho kullanıcısına yanıt
    Artık eli kulağında diyebiliriz. En geç pazartesi açıklamaları lazım bence.
    Bildiğim kadarıyla aynı anda açıklanacak ve ocakta ilk ödemeyi alacağız. Toplu ödeme yok yani sadece o ayki ödeme olacak. Yani en azından ben öyle biliyorum.

• Arkadaşlar kyk'dan burs/kredi başvurusu yaparken öncelik durumunda şehit/gazi çocuğu %40 engelli vb seçenekler vardı öğrenciler için.benim babamın %100 engelli raporu var ama bunu belirtmedik banada %99 burs çıkmayacak(1728.kyk yedektim).bu rapor burs almak konusunda işe yarar mı? kredi çıksada almayacağım. ayrıca babamın üstüne ev-dükkan-araba var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kal Hoo Na Ho

beyler ne zaman açıklanıyor bu kredi? bi kaç sorum daha var onları da sorayım hazır gelmişken.
    1.kredi ve burs aynı anda çıkabilir mi
    2.ilk başta bize ne kdarlık bir ödeme yapılıyor?

burs çıkmayana kredi çıkar.aynı anda diye bir şey yok.
  • Ocak'ta vermeye başlayacaklar.Bu durumda önümüzdeki hafta kesin açıklanması lazım

Babamın üstüne ev, araba, dükkan yok.Gelir 2000.Ek gelir yok.Üni zaten şehir dışında
    Çıkar mı acep ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanisenes

Ocak'ta vermeye başlayacaklar.Bu durumda önümüzdeki hafta kesin açıklanması lazım

Babamın üstüne ev, araba, dükkan yok.Gelir 2000.Ek gelir yok.Üni zaten şehir dışında
    Çıkar mı acep ?

Sana çıkarsa bana kesin çıkar benimkininde hicbir seyi yok ayrıca anne babam boşandı maaş asgari gözüküyor. Yurtta kalıyorum ilk sıradan girmiştim.

• Tc kimlik numarasının son hanesine göre veriyorlarmış öyle duydum, doğru mu? yani sonu 2 ile bitiyorsa ayın 7sinde, 4 ile bitiyorsa ayın 8inde alıyormuş diye duydum
  • nihayet

• Bence açıklamayacaklar

• Ya kardeşim açiklayin artik da ona gore yariyil tatil plani filan yapicam niye sarkitiyorsunuz bu tarihe hep yandaslara verip paralele vermek istememelerinden

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.