Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar yurt cikana burs cikmaz genellikle diye bir algi var bilginiz ya da cevrenizden ornek var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BN 2. SINIF ÖNLİSANS ÖĞRENCİSİYİM..BANA BURS ÇIKMISTI. LAKİN KAFAMI KURCALAYAN BİŞİ VAR..BN BU YAZA MEZUN OLUYORUM...YAZIN 3 AYLIK YATACAKMI YATACAKSA YAZIN AY AY MI ÖDENCEK...YADA O 3 AYLIK PARA OCAKTA VERİLCEKMİ BN BÖLE ŞEYLER İŞİTTİM DE ..YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
  • gençler bana sabancı bursu çıktı ama torpil falan yok yani maddi durumdan dolayı kazndım. kyk bursunun çıkma ihtimali var mı birkaç yerde iki yerden aynı anda alamazsın diyolardı.
  • Bende ilkkez kredi/burs a basvurdum aciklandimi takip etmedim ilk sorum bu aciklandi mi?
    Bir diger sorum simdi bana kredi cikti kyk nin sitesinde ordan sorguladim he sanada cikti dedi diyelim
    ben nereye gidecegim evrak verecegim 18 ime girdim? Yani ciktigi gunden itibaren isleyisi aciklayabilirmisiniz? Krediyi kacirmamaliyim aileninde haberi yok 300 tl aylik hos olacak fazladan cebime kalacak

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Merhabalar, Ben başvurumu yaptım ancak bir konuda hala kararsızım. Babam 2008'de işten istifa edip başka bir şirkete geçmişti. Ancak aynı zamanda emekli. Yani şu an hem çalışıyor hem de emekli. Ama benim hatırladığım kadarıyla 2008'den sonra girdiği işinde SGK'ya kayıtlı gözükmediğiydi. E-Devlet!ten baktık babamla, babam 2008'de işten çıkmış ve bir daha çalışmamış olarak gözüküyor. Yani aylık gelir kısmına sadece emekli maaşını yazsam yeterli o zaman? Yanlış mıyım?

Teşekkürler.

Resimde gözüktüğü gibi 2008 28 Nisan'dan sonra çalışmıyor gözüküyor.

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL)

Oncelikle sunu belirteyim;
    Kyk ya basvururken (kredi/burs/yurt) hangisi olursa olsun o senenin haziran ayindaki (yani yurt basvurusundan 3 ay,kredi basvurusundan 4 ay onceki tarihlerde) calismalara bakiliyor. Yani babaniz yada annenizin sigorta primi kac tl uzerinden yatirildiysa ona gore degerlendiriliyor. burdanda anlasildigi gibi yurt cikan arkadaslar burs cikma ihtimaliniz var cunku ikiside ayni tarihlerdeki gelirlere bakilarak yapiliyor yani aslinda ikisindede ayni degerlendirme(me) sureci isliyor.
    Ve bir o kadarda sans isi direk yurtta asil cikanlara benim dusunceme gore burs cikacak ki bence ciksin cok kisi taniyorum bir ayi 50tlyle geciriyor. (gercekten ihtiyaci olan arkadaslara ciksin helali hos olsun)
    Ha bazilarida var ki buda sans mi artik farkli seylermi bilinmez adamin babasi 4700 500p tl arasi aliyor ve burs cikiyor adam bu parayi harcayacak yer bulamiyor. Sasirtici seyler tabii daha cok konusulmasi gereken varda yine sususcam forumda bu gune kadar oldugum sure boyuncaki gibi

• Beyler ailemin maddi durumu iyi annem de calisiyor.Zaten burs falan beklemiyorum.😄Ogrenim kredisi çıkarmı ayrica kendi şehrimde okuyorum.Bi arkadas sana kredi cıkmaz demisti.Ayriyetten calısiyorum ama sigortam yok.Ve bu avans muhabbeti varmis 250 lirami ne bu para her ay yatiyormu ? Birde bu bize verilen kartla. Taksitli alisveris yapilir mi.Avans parayi nakit cekemiyoruz.herhalde onu altin alip.hallederiz😄😄

• quote:

Orijinalden alıntı: burakk653

Beyler ailemin maddi durumu iyi annem de calisiyor.Zaten burs falan beklemiyorum.😄Ogrenim kredisi çıkarmı ayrica kendi şehrimde okuyorum.Bi arkadas sana kredi cıkmaz demisti.Ayriyetten calısiyorum ama sigortam yok.Ve bu avans muhabbeti varmis 250 lirami ne bu para her ay yatiyormu ? Birde bu bize verilen kartla. Taksitli alisveris yapilir mi.Avans parayi nakit cekemiyoruz.herhalde onu altin alip.hallederiz😄😄

Kredi herkese çıkar

Sonuçlar ne zaman belli olur beyler

• Kredi aylık ne kadar

• Kyk kredi konusunda okula devam zorunluluğu gibi şeyler arıyor mu devlet?

• konuyu güncelliyorum. arkadaşlar sonuç açıklandı mı ? Açıklandığında türkiye.gov.tr den mi bakacağız ? Ya da kyk dan bakıp çıkmışsa tr.gov.tr den onay mı yapacağız ? tr.gov.tr den bakabilmek için bir numara almamız gerekiyormuş bunu sadece merkez pttden mi alabiliriz yoksa bütün pttlerden alınabiliyor mu ?
  • ne zaman açıklamayı düşünüyorlar acaba?

• Bu hafta açıklanır diye düşünüyorum.

• demekki daha açıklanmamış en iyisi gidip e devlet şifresini alıyım
  • Bu hafta pazar günü açıklanacak diye tahmin ediyorum.

• Ocak 7'sinde kesin yatar dimi arkadaşlar, maddi olayları ona göre yapıyorum da ocak boş geçilmez yani bir şekilde açıklanıp yatırılır?
  • Sonuçların bu kadar geç açıklanmasının nedeni nedir ? Sonuçta ihtiyacı olan arkadaşlara verilmeyecek mi niye aylarca zor durumda bırakılıyor ki insanlar ? Geriye dönük ödeme de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 15 Aralık 2014; 21:38:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ETC Tube

Ocak 7'sinde kesin yatar dimi arkadaşlar, maddi olayları ona göre yapıyorum da ocak boş geçilmez yani bir şekilde açıklanıp yatırılır?

Tam tarih.olarak bilmiyorum ama o civarda yatar. Vgm bursu da kyk açıklandıktan sonra açıklanacak diye duyuru yapmışlar sitede. Kyk bursunun geç kalması demek Vgm bursunun da geç kalması demek. Bu yüzden gecikme olmaz diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GIRALİÇEM

Sonuçların bu kadar geç açıklanmasının nedeni nedir ? Sonuçta ihtiyacı olan arkadaşlara verilmeyecek mi niye aylarca zor durumda bırakılıyor ki insanlar ? Geriye dönük ödeme de yok.

FEME VE SABAHA GİDENLERİ ELEMEK İÇİN BAYA SİSTEM NEİM KURMUŞLAR HEP PARALEL YAPI İŞLERİ.
    BUARADA FEME SABAHA GİDENLERE GEÇMİŞ OLSUN KREDİ BİLE ÇIKARTMAYABİLİRLER.ALLAH KOLAYLIK VERSİN.
  • Oluruna Bırak! kullanıcısına yanıt
    Ama daha önceki senelerde de böyle değil miydi geç açıklanmıyor muydu yani ?? Bir de sabah ne ?Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 15 Aralık 2014; 22:14:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ocakda toplu ödeme yapsalar muhteşem olur be

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.