Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arakadaşlar benim üzerime bir araba var ben kullanmıyorum ama benim üzerimde araba kredi ve burs başvurusunda araba yok desem bi sıkıntı çıkarmı
  • Özel bir üniversitede %50 burslu öğrenim görmekteyim.Annem çalışmıyor.Babamın üzerine dükkan-ev-araba vs yok.Kira cinsinden ek gelir yok.Aylık 2000-2500 TL gelir var.Başvuruda da bunları belirttim.Sizce KYK BURSU çıkar mı ?

@bravewarrior41

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanisenes -- 31 Ekim 2014; 8:00:03 >
  • burs başvurusu yaparken email yerine yazı yazılmıyor normalmi bu yazamıyoruz
  • burs başvurusu yaparken email yerine yazı yazılmıyor normalmi bu yazamıyoruz
  • Evet email kısmında sorun var. Ben başka bir tarayıcıdan yazdım kaydet dedim. Tekrar girdiğimde ikinci kısımda ki email alanı silinmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ludovico. -- 25 Ekim 2014; 13:31:57 >
  • Ailenizin diğer gelir kısmına ne yazıyoruz. Baba ve annenin gelirini boş bıraktım çünkü babam vefat ettiği için resmi olarak tek gelir emekli maaşı.
  • Millet okula giriş puanimi tam kusuratini hatirlamiyorum ÖSYM sifremide bilmiyorum ve osymden şifre almakta uzun is kusurati sallasam sorun olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar günlerdir aklımı kurcalayan soruma burda cevap bulursam cok mutlu olucam.

ben bağkurluyum üstüme iş yeri var ve otomatik olarak sigortalı ( bağkurlu ) oluyorum ve sigortam her ay yatıyor. bu kredi almama engel mi bursu zaten geçtim ?
  • Merhaba öncelikle. Diğer gelirler kısmına abimin maaşını yazmak zorunda mıyım ? 2600 lira maaş alıyor ama eve bıraktığı para yok.
  • Ulan ben vize için başvururken, bu kadar saçma şeyler doldurmadım.
    2. yıl ve saçmalıkları devam ediyor.

Sorularınızı kendimce cevapladım;

Anne çalışmıyor ise sadece baba maaşı girin,
    "Puan Pozitif Sayı Olmalıdır"hatası gelirse virgül yerine nokta koyun.
    Sigortanız varsa ne kredi ne burs alamassınız.
    Bilmediğiniz yerleri araştırın, şayet bulamassanız boş geçin, hata verirse araştırmaya devam.
    Kime burs çıkıp çıkamayacağı sisteme bağlı, ne desek yalan olur.

Ruhsatlı arabasıyla gezip tozan, öğrenciyede çıkıyor.
    Otobüs parası bulamayan öğrenciye çıkmıyor diyeyim anlayın.

Başvurunuz tamamlanmışdır yazısını görene kadar devam edin.

BAŞVURUNUZ BAŞARI İLE KAYIT EDİLMİŞTİR.

Müracaat ettikten sonra, durumunuzda meydana gelecek olan değişikliği müracaat tarihleri arasında her zaman güncelleme yapabilirsiniz.

Eğitim ve Öğretim hayatınızda başarılar dileriz.

• Beyler şimdi ben üniversitenin bünyesindeki kyk'ya başvurdum çıkmış bundan sonra ne yapmam gerekiyor acaba bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Beyler şimdi ben üniversitenin bünyesindeki kyk'ya başvurdum çıkmış bundan sonra ne yapmam gerekiyor acaba bilen var mı ?

Sonucu nereden öğrendin hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ludovico!

quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Beyler şimdi ben üniversitenin bünyesindeki kyk'ya başvurdum çıkmış bundan sonra ne yapmam gerekiyor acaba bilen var mı ?

Sonucu nereden öğrendin hocam.

Üniversitenin panosuna asmışlar hocam.

Her sene belli bi kontenjan tanır kyk üniversitelere bu o şekilde.
  • Merhabalar, Ben başvurumu yaptım ancak bir konuda hala kararsızım. Babam 2008'de işten istifa edip başka bir şirkete geçmişti. Ancak aynı zamanda emekli. Yani şu an hem çalışıyor hem de emekli. Ama benim hatırladığım kadarıyla 2008'den sonra girdiği işinde SGK'ya kayıtlı gözükmediğiydi. E-Devlet!ten baktık babamla, babam 2008'de işten çıkmış ve bir daha çalışmamış olarak gözüküyor. Yani aylık gelir kısmına sadece emekli maaşını yazsam yeterli o zaman? Yanlış mıyım?

Teşekkürler.

Resimde gözüktüğü gibi 2008 28 Nisan'dan sonra çalışmıyor gözüküyor.

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL)

• 3 ay önce sigortalı işte çalışıyordum . burs çıkarmı?
  • Arkadaşlar meraba.Burs başvurusunda Adres kısmını anlayamadım.Ben ana geldiğim şehirdeki adresimimi yazicam yoksa şuan akrabalardan kaldigim adresimi?Yurt cikmadi akrabalardayım.O yüzden anlayamasim.

• Arkadazlar onumuzdeki sene ygs lys ile okul degistirirsem kredim kesilir mi sikinti olur mu?

• yürüyenmerdiven kullanıcısına yanıt
    Hangi üniversite hocam bende üniversite kanalıyla başvurmuştum da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

Hangi üniversite hocam bende üniversite kanalıyla başvurmuştum da

Erciyes hocam size çıktı mı ?
  • yürüyenmerdiven kullanıcısına yanıt
    İstanbul Üniversitesindeyim ama herhangi bi duyuru yok yarın bi öğrenci işlerine uğrayacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.