Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bravewarrior41

quote:

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

quote:

Dostum toplu ödeme yapılmıyor.Mesajları ve açıklamayı okuyup sorular sorun lütfen. @Çiçikov

İkisine birden aynı anda başvuru yapmış oluyorsun.Öncelik tabikide bursta.Eğer Burs olmazsa kredi çıkar.senin isteğine göre krediyi alırsın yada almazsın o sana soruluyor zaten. @UmudunuKaybetme

Sadece Yurt Başvuruları Başladı. @melbur44 @metekarahan

Dikey Geçiş Olanını yazarsın. @Eoudoxias

Tekrar başvurman gerekir. @Malcom Y

Bir sorun olacağını zannetmiyorum @SahinSarul

Mesajları okursan gerekli cevabı alırsın. @samsami123

burs başvuruları eylüle doğru başlar.Ve ödemeler ocak ile haziran ayları arasında ödeniyor.6 ay. Burs ve kredi içinde aynı her zaman. @mertkayags

Yazin da yurda ucret oduyoruz degil mi?

Yurt ile alakalı bilgim yok kardeşim ne desem yalan olur.

Sagol yine de bilgilendirme icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Dostum toplu ödeme yapılmıyor.Mesajları ve açıklamayı okuyup sorular sorun lütfen. @Çiçikov

İkisine birden aynı anda başvuru yapmış oluyorsun.Öncelik tabikide bursta.Eğer Burs olmazsa kredi çıkar.senin isteğine göre krediyi alırsın yada almazsın o sana soruluyor zaten. @UmudunuKaybetme

Sadece Yurt Başvuruları Başladı. @melbur44 @metekarahan

Dikey Geçiş Olanını yazarsın. @Eoudoxias

Tekrar başvurman gerekir. @Malcom Y

Bir sorun olacağını zannetmiyorum @SahinSarul

Mesajları okursan gerekli cevabı alırsın. @samsami123

burs başvuruları eylüle doğru başlar.Ve ödemeler ocak ile haziran ayları arasında ödeniyor.6 ay. Burs ve kredi içinde aynı her zaman. @mertkayags

Eğer okumamış olsaydım emin misin diye sormazdım, ek olarak 2014 ocağında ben 3 aylık krediyi toplu almıştım.

• quote:

Aynı değil.Kyk 300 veriyor. Ben diyanetten alıyordum 100 veriyordu.Kykdan yüksek veren yok 100 verir genellikle
    Bende gazi çocuğuyum.Kykyı istediğin kadar sömür hepsi çıkar.Yurt+burs.Kredi başvurma zaten.Yüksek yurtlar felan hakkında bilgim yok ama çıkar zaten rahat ol. @NASYONALIST

Beyler yurtbaşvuru bilgilerinde anlamadığım bir durum var. Şöyle izah edeyim. Babam emekli. Onun üç aylık maaşı üçe bölüp aylık gelir olarak yazdık. Sonra şöyle bir olay var ki, bizim küçük bir dükkanımız var. Babam çalışıyor. Ama annemin üzerine. Babama aylık geliri sorduğumda ''Aylık belli olmaz ki. O maliyede yıllık gelir olarak çıkar.'' dedi. Ben de hiç bilmeyerek bir çözüm üretip ''O zaman o geliri onikiye bölüp aylık gelir olarak yazalım.'' dedim. Öyle yapacağız şimdilik.

Benimle aynı durumda olan arkadaşlar nasıl yazacaklar?

Lütfen yardımcı olun. Bir arkadaşım ''Bence hiç yazma. Sonra gelir durumundan çıkmazsa bir de.'' falan dedi. Hemen onu da özetleyeyim, babamın aylık maaşı (3 aylığı 3'e bölünce yani) 1838 lira. 3 tane dairemiz var. Bir de işyeri. İşyerinin çok bir getirisi yok. Ama gazi çocuğuyum. Acaba çıkmama durumu olabilir mi?

Son bir soru: Bir bahçemiz var. Meyveler ağaçları falan var. Arsa yerine geçmiyor kesin değil mi? Çünkü yan tarafında (Tarla vb hariç) yazmışlar. Çok paranoyak bir kişiliğim de, o yüzden tırsıyorum yanlış bilgi girmekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milfka -- 27 Temmuz 2014; 23:49:58 >

• Merhaba 2 sene üni.kazandım ve kredi aldım okulu bıraktım sene bası ama hala devam ediyor gelen para şimdi ben yeni okula kayıt olucam yapmam gereken bir şeyler var mı
  • Merhaba ben de geçen yıl karşılıksız burs kazanmıştım fakat hiçbir işlem yapmadım ve okula da gitmedim. Bu yıl kaydımı aldırıp başka üniversiteye yazılacağım. Bu geçen sene bana çıkan burs ne oldu? Bankaya gitmediğim için para yatmamış mıdır ve yeni okuluma geçtiğimde tekrar başvurmam gerekiyor değil mi?
  • beykent uni.kazandım kyk da kalabilme sansım var mı? yapmam gereken nedir?

• Hemen sorayım geçen sene ilk 100 bursunu ygs den girenler de alabiliyordu. Bu sene bir değişiklik söz konusu mu?
  • tıp öğrencilerine kyk nın verdiği burs/kredi 300 lira mı ? Birisi bana daha fazla olduğunu demişti bilen varsa söyleyebilir mi ?
  • quote:

Aynı değil.Kyk 300 veriyor. Ben diyanetten alıyordum 100 veriyordu.Kykdan yüksek veren yok 100 verir genellikle
    Bende gazi çocuğuyum.Kykyı istediğin kadar sömür hepsi çıkar.Yurt+burs.Kredi başvurma zaten.Yüksek yurtlar felan hakkında bilgim yok ama çıkar zaten rahat ol. @NASYONALIST

Beyler yurtbaşvuru bilgilerinde anlamadığım bir durum var. Şöyle izah edeyim. Babam emekli. Onun üç aylık maaşı üçe bölüp aylık gelir olarak yazdık. Sonra şöyle bir olay var ki, bizim küçük bir dükkanımız var. Babam çalışıyor. Ama annemin üzerine. Babama aylık geliri sorduğumda ''Aylık belli olmaz ki. O maliyede yıllık gelir olarak çıkar.'' dedi. Ben de hiç bilmeyerek bir çözüm üretip ''O zaman o geliri onikiye bölüp aylık gelir olarak yazalım.'' dedim. Öyle yapacağız şimdilik.

Benimle aynı durumda olan arkadaşlar nasıl yazacaklar?

Lütfen yardımcı olun. Bir arkadaşım ''Bence hiç yazma. Sonra gelir durumundan çıkmazsa bir de.'' falan dedi. Hemen onu da özetleyeyim, babamın aylık maaşı (3 aylığı 3'e bölünce yani) 1838 lira. 3 tane dairemiz var. Bir de işyeri. İşyerinin çok bir getirisi yok. Ama gazi çocuğuyum. Acaba çıkmama durumu olabilir mi?

Son bir soru: Bir bahçemiz var. Meyveler ağaçları falan var. Arsa yerine geçmiyor kesin değil mi? Çünkü yan tarafında (Tarla vb hariç) yazmışlar. Çok paranoyak bir kişiliğim de, o yüzden tırsıyorum yanlış bilgi girmekten.

• kimlik numaram 90 ile bitiyor? hangi gün gelir?

kys sırakamaya bakıyorlar mı bir sınırları var mı?

• Silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat ÖZDAĞ -- 30 Temmuz 2014; 0:20:55 >
  • Bu yurt başvurusunda neden genel,yarı özel yurt felan seçmedik kafam karıştı bilgisi olan var mı ?
  • Arkadaşlar 2 yıllık Elektronik Haberleşme Teknolojileri mezunuyum. Daha önce hiç burs yada kredi almadım. Şuanda Besyo Antrenörlük 2. sınıf öğrencisiyim Kredi başvurusu yapsam çıkar mı?
  • ygsde ilk yüzde olan birine başbakanlık başarı bursu çıkarmı
  • arkadaşlar diyelim 2. sınıfa geçtik yine burslar bize ocaktan itibaren mi ödenecek? yoksa bu sene ilk başvurumuz olduğu için mi ocakta ödenmeye başlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akward MoménT

Merhaba 2 seneönce üni.kazandım ve kredi aldım okulu bıraktım sene bası ama hala devam ediyor gelen para şimdi ben yeni okula kayıt olucam yapmam gereken bir şeyler var mı

Yok mu cevap arkadaşlar kafayı sıyırcam ??
  • geri ödemeli kredi alıyorum. amcam sigorta baslangıcı yapalım, sigorta numaranı alalım diyor. yapsak kredim gider mi ?
  • kardeşim hayırlı günler
    Şimdi bende vergi numarası kısmına yazı yazılamıyordu bende orayı es geçtim.Acaba bu eksik bilgi olayına girer mi ? Girerse bir daha başvuru yapma şansım var mı ?
  • Annem evde bakım parası alıyor gelir kısmında göstermem lazımmı cunku bazı yerlerde yardım parası olarak geçiyor.seçmeli şıklardasa evde bakım parası belirten bir şık yok.yardımcı olabilecek biri var mı ?

• Burs/kredi başvurular başladı mı? kyk sitesinde göremedim de..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.