Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mert.2146_

quote:

Orijinalden alıntı: Mr-SeRGeN

Şimdi tahütnameyi kabul ettim onay aşamasında diyor ne zaman onaylanır ?

Kredi Taahhütnameniz işleme alınmış olup, kredi ödemenizi bir sonraki ödeme döneminde (ocak ayından geçerli olmak üzere) ilgili banka şubesinden alabileceksiniz.

diyor ne zaman gelir onay ?

bende de öyle yazıyor.hallederler haftaya kadar sanırım.

Bu arada benim tc son hanesi 0, eğer ocakta alırsam ne zaman alırım?

aynen benimde tc kimlikin son sayısı 0 eğer yanılmıyorsam okumuştum kyk'da

ya 6 sı yada 7 sinde yatırıyorlarmış ?

bir kaç evrak için 70 tlmi ne ödüyormuşsun o kalkmışmı bilmiyorum bankada bir kereliğe mahsus.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut321umut

quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartmann

quote:

Orijinalden alıntı: umut321umut

E devlet şifresini pttden başka bir yerden alma şansımız yok mu? Bugün zaten resmi tatil yarın da idari tatil ptt açık olur mu?

yarn ptt açık ben sordum ptt de çalışana cuma günü de açık gelebilirsiniz dedi

Peki e devlet şifresini almak için pttye bir evrak götürmemiz gerekiyor mu? Sadece kimlik yeterli mi?

Kimlik yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: natrium

TEV'den de burs kazandım ancak şartlarında KYK'dan burs almamak var. Bu yüzden KYK bursunu krediye çevirmek istiyorum, araştırdım ancak net bir bilgi elde edemedim. Yardımcı olabilecek var mı?

kyk'ya dilekçe vereceksin, krediye dönüştürmek istiyorum diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğurL

ya devlet size hiçbir emek harcamadan para veriyor ne bu şikayetler ? asgari ücretle köle gibi çalıştırılan insanlar var biraz anlayışlı olun şükredin bırakın şikayeti.

bu ne saçma yorum devlet kim devleti devlet yapan biziz zaten başındakiler gidici biz burdayız ebedi . Paralarımızı ayakkabı kutularına koyacaklarına yedirsinler öğrenciye.
  • Peki bu edevletteb onaylama yaptiktan ne kadar sure sonra bankadan parayi alabiliyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bana da kredi çıktı fakat bir sorum var.

e-devletten taahhütname onayladım ziraat'ten sorgulama da yaptım. Sakarya/Hendek şubesi diyor ben Adapazarında oturuyorum. Bankamatik kartını almak ve krediyi çekmek için illa Hendeğe gitmem mi lazım yoksa buradaki bir Ziraat şubesinden halledebilirmiyim?

Ve ayın kaçında çekebilirim? tc kimlik nom un son iki harfi 56
  • Aslında burs için başvuru yapmıştım fakat kredi çıktı kullanmak istemiyorum ne yapmak Lazım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Kredi Taahhütnameniz işleme alınmış olup, kredi ödemenizi bir sonraki ödeme döneminde (ocak ayından geçerli olmak üzere) ilgili banka şubesinden alabileceksiniz.

bir kaç evrak için 70 tlmi ne ödüyormuşsun o kalkmışmı bilmiyorum bankada bir kereliğe mahsus.

o evraklar sanırım e-devlette onayladığımız taahhütname ve bankada değil noterde diye biliyorum ben onu.e-devletten onayladığımız için 1 lira ödeyeceğiz galiba.
    ama şimdi ne zaman taahhüt işlemi tamamlanacakta ben 6 sında gidip kartımı ve paramı alabileceğim ?
    5 günde bu iş olacak mı

• quote:

quote:

quote:

quote:

o evraklar sanırım e-devlette onayladığımız taahhütname ve bankada değil noterde diye biliyorum ben onu.e-devletten onayladığımız için 1 lira ödeyeceğiz galiba.
    ama şimdi ne zaman taahhüt işlemi tamamlanacakta ben 6 sında gidip kartımı ve paramı alabileceğim ?
    5 günde bu iş olacak mı

1 tl ödemeyeceksiniz. Tahattüt'e bir bedel yazılması zorunlu olduğu için sembolik olarak 1 tl yazmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

Aslında burs için başvuru yapmıştım fakat kredi çıktı kullanmak istemiyorum ne yapmak Lazım?

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum yok mu bilen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldshadow33 -- 2 Ocak 2015; 0:13:19 >
  • Alttan kaç dersimiz kalırsa burs kesiliyor bilen varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: velibozdag

YARIN BANKALAR AÇIK

hocam bana da e devlet şifresi gerekli, ptt ler de açık mı bilgin var mı?
  • Arkadaşlar,

Ben geçen sene başvurmuştum kredi çıkmıştı sözde almamıştım ama bu sene zaten aldığınız gerekçesiyle başvuru iptal edilince sorgulattım. 1 yıldır hesaba para yatıyormuş. Ben yarın bunu çekmeye gideceğim sadece kimliğimi götürsem yeterli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

beyler bana da kredi çıktı fakat bir sorum var.

e-devletten taahhütname onayladım ziraat'ten sorgulama da yaptım. Sakarya/Hendek şubesi diyor ben Adapazarında oturuyorum. Bankamatik kartını almak ve krediyi çekmek için illa Hendeğe gitmem mi lazım yoksa buradaki bir Ziraat şubesinden halledebilirmiyim?

Ve ayın kaçında çekebilirim? tc kimlik nom un son iki harfi 56

Sizde sube olarak Hendek yaziyorsa ordan alacaksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: just-fly

Alttan kaç dersimiz kalırsa burs kesiliyor bilen varmı

4 ders olunca kesiliyor

• BEYLER KESİN BİR BİLGİ SAHİBİ DEĞİLİM BAZI İNTERNET SİTELERİNDE BANKALARIN AÇIK OLDUĞU YAZIYOR BAZILARINDA İSE KAPALI OLDUĞU YAZIYOR AMA KESİN BİR ŞEY VAR YARIN PTTLER KAPALIYMIŞ

EDİT : BANKALAR VE PTTLER AÇIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ç.A.Y.D.A.N.L.I.K -- 2 Ocak 2015; 12:07:31 >
  • guntoldu kullanıcısına yanıt
    Bende öyle yapıcam.başvurmak bir türlü dert(60 tane soru cevapladık )şimdi bir de iptal etmesi de

• quote:

Orijinalden alıntı: fb168

Bende öyle yapıcam.başvurmak bir türlü dert(60 tane soru cevapladık )şimdi bir de iptal etmesi de

maalesef öyle ya bazı arkadaşlar demiş iptal etmek istemeyenler hiç bir şey yapmazsın ama kyknın sitesinde giriş yapılıp iptal edin(gibi bir şey zaten tam bilsem burda sormam) iptal etmeyenlerde(zamanı geçmiş kaçırmış vs.) dilekçe yazsınlar gibisinden bir şey var.neyse işte şimdi p.tesiyi bekleyeceğiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

quote:

Orijinalden alıntı: MergennS

quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihansu31

biz şubeye gidince karti hemen mi teslim edecekler yada ne kadar sürede
    ederler?

Evet ben de merak ediyorum bunun cevabını.

Kartı teslim ederler. Zaten hesabına para yatmış olur istersen elden verir adam paranı istersen kartını aldıktan sonra ATM sen çekebilirsiniz.

Öğrenci belgesi falangerekli ddeğil dimi. Kimlik götürsem yeterli.

Zaten ismine geliyor kart. Kimlik götürmen yeterli hocam.

Hocam herhangi bir subeye gitsek olur mu. Yoksa kykda yazan subeye mi gidicez cok ters mekanda cunky verdikleri sube. Bi yardimci olursan sevinirim

Hangi şubeyi yazmışsan ona gitmen gerekli. Çünkü kartını o şubeye yollarlar dostum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihansu31

biz şubeye gidince karti hemen mi teslim edecekler yada ne kadar sürede
    ederler?

Evet ben de merak ediyorum bunun cevabını.

Kartı teslim ederler. Zaten hesabına para yatmış olur istersen elden verir adam paranı istersen kartını aldıktan sonra ATM sen çekebilirsiniz.

Öğrenci belgesi falangerekli ddeğil dimi. Kimlik götürsem yeterli.

Zaten ismine geliyor kart. Kimlik götürmen yeterli hocam.

Hocam herhangi bir subeye gitsek olur mu. Yoksa kykda yazan subeye mi gidicez cok ters mekanda cunky verdikleri sube. Bi yardimci olursan sevinirim

Hangi şubeyi yazmışsan ona gitmen gerekli. Çünkü kartını o şubeye yollarlar dostum.

Hocam ziraati aradim. Durumu anlattim. Adamlar dilekce verirsen 10 icinde gelir dedi. Aklinda olsun. Bide tc numarasinin sonu 4le bitiyor ayin kacinda yatar.?

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.