Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

beyler bana '' kredi '' çıktı

ben krediyi alacağım fakat seneye tekrar burs kazanmak için başvuru yapabilir miyim

yani bu sene kredi alım seneye burs çıkarsa aldığım kadarını ödeyim , krediyi iptal edim

yoksa şimdi ben kredi aldım diyelim 4 sen boyunca kredi mi alacam ?

Kredi veya Burs alırsan tekrar başvuru yapamıyorsun değerlendirilmeden başvurun iptal ediliyor.Kredini kendi isteğin üzerine iptal edersen bir daha başvuru yapamıyorsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Lucky -- 1 Ocak 2015; 20:29:22 >
  • aliemreyegin kullanıcısına yanıt
    valla dostum faiz işliyolar ne kadar aldıysan onun üstüne faiz koyuyolar tüfe oranına göre. Öğrenim gördüğün sene kadar alabiliyosun 4 sene boyunca. Banada kredi çıktı 4 yıllık okuyorum ama ben 2.sıfının sonuna kadar alıcam 3.cü sınıfa geçtiğimde krediyi almaktan vazgeçicem galiba o da dilekçeyle oluyormuş
  • beyler faiz mi oluyor bu yav allah aşkına.5 sene önceki 50 lirayla şimdi ki 50 lira bir mi sizce? ona göre ayarlıyorlar
  • joshua00 kullanıcısına yanıt
    sevindirdiysem ne mutlu bana
  • .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemreyegin

arkadaşlar daha önce yazıldımı bilmiyorum ama bana kredi çıktı şimdi alsam krediyi geri ödemeyi nasıl yapacam ne kadar öderim faiz vs var mı? Bide 12 ay boyunca mı veriyolar yoksa öğrenim gördüğümüz tarih boyunca mı?

Kredi ödemesi hakkında bilgim yok fakat burs/kredi almaya ocak ayında başlıyorsun Eylül ayına kadar.Eğer alttan dersin olmazsa okul bitene kadar almaya devam edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogkasa

bEN SARAYIN YAPILMASI DOĞRU BİRŞEYDİ DEMEDİM. YAZDIKLARIMI İYİ OKU. BEN SARAYI AMERİKA SARAYLARIYLA DA KIYASLAMADIM. DÜZGÜN OKUMAYI ÖĞREN ÖNCE

o zaman bir zahmet bizden afrikayla kıyaslamamızı isteme ülkemizi. önce ne yazdığına dikkat etmesini öğren aklın 5 karış havada
  • Arkadaşlar merhaba, ben kredi almak için başvurmuştum sonuçlandı ve kredi çıktı. Ben okulumun bulunduğu ilde yaşamıyorum okulum Ankara'da. Şube sorgulamaya girdiğimde haliyle okuluma yakın olan Ankara'da bir şube çıkıyor. Malum kamu kuruluşları yarın tatil arayıp bankaya veya bir yere sorma imkanım da yok. O kartı almam gerekli mi yani illa ki gitmem mi gerek şubeye? Yardımcı olursanız sevinirim

• Mr.Lucky kullanıcısına yanıt
    Valla orda birşeyler var ama anlamadım bende. Öpülcez gibi hissediyorum.

• Taahhütnameyi onayladım. Şimdi benim burs nereye yatacak? Başka birşey yapmam gerekli mi? Tecrübeli arkadaşlar bir zahmet cevap verirse iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravewarrior41

quote:

Orijinalden alıntı: aliemreyegin

arkadaşlar daha önce yazıldımı bilmiyorum ama bana kredi çıktı şimdi alsam krediyi geri ödemeyi nasıl yapacam ne kadar öderim faiz vs var mı? Bide 12 ay boyunca mı veriyolar yoksa öğrenim gördüğümüz tarih boyunca mı?

Kredi ödemesi hakkında bilgim yok fakat burs/kredi almaya ocak ayında başlıyorsun Eylül ayına kadar.Eğer alttan dersin olmazsa okul bitene kadar almaya devam edersin.

cevaplar için teşekkürler
  • Arkadaşlar hep soruluyor,cevaplayayım ben de.Başbakanlık bursu ile kyk bursu başka şeyler.Başbakanlık bursunu vakıflar genel müdürlüğü veriyor.İkisine de başvurup kykdan kredi çıkanlara vgm'den burs çıkabilir.Çünkü vgm kykdan sonra açıklanıyor ve kykdan burs alanlara vermiyorlar.Yani kişi sayısı azalmış oluyor ve daha çok şansınız oluyor.Umarım aramızdaki çoğu kişi ikisine de başvurmuştur.

• şu faiz işini biri hesaplasa yada anlatsa çok iyi olur. yukarda biri toplamda 8bin aldığım parayı 12bin olarak geri ödemeye başaldım demiş yüzdeye vurulduğunda bu çok büyük bi miktar. 16 bin alanlar 24bin olarak geri öder 4 yıl sonunda bu hesaba göre. biri şu olayı açıklığa kavuştursunda ona göre alalım veya almıyalım.
  • Arkadaşlar 5 yıl benimki hazırlıkla 17.100.00 yazıyo arkadaşta hazırlık okuyo onda 13.500.00 yazıyomuş Sende katkı kredisi var ondan fazla yazıyor felan diyo başka hazırlık okuyan varmı ? Sizde ne kadar yazıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhanozb

Arkadaşlar merhaba, ben kredi almak için başvurmuştum sonuçlandı ve kredi çıktı. Ben okulumun bulunduğu ilde yaşamıyorum okulum Ankara'da. Şube sorgulamaya girdiğimde haliyle okuluma yakın olan Ankara'da bir şube çıkıyor. Malum kamu kuruluşları yarın tatil arayıp bankaya veya bir yere sorma imkanım da yok. O kartı almam gerekli mi yani illa ki gitmem mi gerek şubeye? Yardımcı olursanız sevinirim

O kartı almadan paranı çekemezsin muhakkak alman lazım.

Geçen sene kartı almaya gittiğimde çok sıra vardı abartısız 4-5 saat beklemişimdir.Herneyse sıradayken bankadan bir yetkili burda beklemenize gerek yok başka ziraat bankası şubelerinden de alabilirsiniz demişti.Ama ne kadar doğrudur bilemicem belkide sırayı azaltmak için söyledi :)
  • batuhanozb B kullanıcısına yanıt
    YARIN BANKALAR AÇIK

• alttan dersim olursa yaz tatili para vermiyorlar mı ?

• Gorbaçoov G kullanıcısına yanıt
    Ben kredi kazandım ve şu anda 1. sınıftayım, hazırlığı geçtim ve taahhütname tutarinda 13,500.00 TL yazıyor. Ayrıca krediyi tekrar öderken faiz uygulanıyor mu acaba ? Uygulanıyorsa ne kadar olur ödeyeceğimiz miktar ?

• oh en sonunda
  • legen wait for it dary kullanıcısına yanıt
    Ben inanmiyorum boyle bi seye hocam.Adamlar kütük numaranizs kadar sorguluyo

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.