Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 kişiyiz birimize burs birimiz kredi çıktı taahhütname leri onayladık başka bir işlem yapmamıza gerek varmı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackgates

quote:

Orijinalden alıntı: velibozdag

kardes universite fakulte bolum yaz buraya bakayım sana

hocam sağol.
    istanbul üni. işletme fakültesi. işletme.

Aynıookuldayız hocam kaçıncı sınıf hangiggrup

• Arkadaşlar aciklamalara gore ocakta mi şubatta mi yatiyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Arkadaşlar şaka mı bu? Kredi bile çıkmamış. Bu nedir ya. Bari kredi çıksaydı. Şu an tüm hayallerim, planlarım hepsi suya batmış oldu. Bu nasıl bir iştir ya. Hiçbir zaman kredi yatmayacak mı yani anlayamadım. Nedir bu?

ÖĞRENİM KREDİSİ VEYA BURS KAZANAMADINIZ!
    Başvuru İptal Nedeniniz : OKULA GİRİŞ YILINIZ VE BULUNDUĞUNUZ SINIF İTİBARİYLE YIL KAYBINIZ OLDUĞU TESPİT EDİLDİĞİNDEN BURS/KREDİ YÖNETMELİĞİ HÜKÜMLERİ GEREĞİNCE MÜRACAATINIZ İŞLEME ALINAMAMIŞTIR.

Ben geçen sene ve bu sene başvurdum bana da çıkmadı.Herkes bilip bilmeden konuşuyor kredi kesin çıkar diye, hemen inanmamak lazım.

Hayır bana çıkmaması için bir sebep yok. Gösterilen sebep sene kaybı yaşadığım. Ben sene kaybı yaşamadım aksine yarım dönem öndeyim. Yani gösterdikleri sebep tamamiyle yanlış. Size neden çıkmamış onu bilemem ama ben tüm koşulları karşılıyordum. İkimizin durumu farklı. Mail ve tweet attım henüz dönüş olmadı, ama kesinlikle ortada bir saçmalık var ve işin peşini hayatta bırakmam. Gösterilen sebep tamamiyle yanlış çünkü.

Tabi sizin durumda bir problem var o zaman.Umarım sorununuz çözülür.

Çok teşekkürler. Size neden çıkmamıştı? Çıkmaması mantıksız açıkçası.

• Ben bu yazıdakine göre ilk ödemeyi ocakta mı alacağım şubatta mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69F3BB092 -- 1 Ocak 2015; 19:42:16 >
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Benim giriş yılıyla alakalı.Bu sene merkezi yatay geçiş yaptığım için tekrar başvurdum, çünkü 2014 girişli gözüküyorum ama yine de çıkmadı.2009'da ÖSS ile yerleşmiştim üniversiteye, onunla alakalı olmalı.
  • Merhaba

Kyk kredi basvurusunu e devletten onayladim yalniz ziraat bankasindan sorgulayamiyorum. Ne yapmam gerekiyor ucreti ne zaman alirim
  • cevabınız için teşekkürler hocam :) adamlar resmen dalga geçiyorlar e-devlet üzerindede bal gibi görünüyor ögrenciliğim resmen rezalet zaten hiç umudum yoktu doğru düzgün iş yapacaklarından..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 1 Ocak 2015; 19:51:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravewarrior41

Selam arkadaslar görüyorum ki forumda kyk bursu hakkinda sorulari olan bircok arkadas var gecen sene benimde bircok sorum vardi fakat fazla cevaplayan olmadi.sizde benim gibi magdur olmayin diye sizlerin sorularini cevaplamaya calisacagim.

Oncelikle belirtmek isterim ki kocaeli universitesi 2.sinif öğrencisiyim. Gecen sene kyk bursunu kazandim.kyk burslari hakkinda gerekli bircok seyi biliyorum.

1) Kyk açılımı Kredi ve Yurtlar Kurumudur.
    2) Kyk Ve Başbakanlık Bursu Aynı(İsmi Değişmiş Olması Lazım)
    3) Kyk'nın Kredi(Geri Ödemeli), Burs(Geri Ödemesiz) ve Yurtlarından Faydalanabilirsiniz.
    4) Kyk Bazı Kişilere Öncelik Tanıyor Kayıt Olurken Zaten Seçiyorsunuz(Şehit çocukları, Gazi çocukları,Yetiştirme yurdunda barınanlar vb.)
    5) Kyk Burs Ücreti 330 TL'dir.
    6) Kyk Başvuruları Eylül Ayında Başlıyordu sanırım Ekimde Olabilir.
    7) Başvuru Yaptıktan Sonra kyk sizden belirli bir tarihte(Kayıttan 1-2 hafta sonra) Gerekli bazı belgeler istiyor başvuruya göre değişiyor (Gazi Belgesi vs)
    8) Sonuçlar Aralık Son Haftası Açıklanıyor Ve Ödemeler Ocak Ayında Başlıyor.TC nonuzun son hanesine göre tarih belirleniyor.Eğer 06 ile bitiyorsa 6 sında alırsınız vs.
    9) Ödemeler Ocak Ayından Haziran Ayına Kadar Yatırılıyor.(Haziran Ayı Dahil.) [Eylül-Ocak Tarihleri arasını kesinlikle toplu felan yatırmıyorlar öyle birşey yok)
    10) Bursu Kazandığınız zaman internette sorgulama var ordan hangi bankadan paranızı çekeceğiniz yazıyor.O Bankaya gidiyorsunuz ve size para çekmeniz için bankamatik kartı veriyorlar.Paranızı bununla çekiyorsunuz.
    11) Kyk Web Sitesi =https://www.kyk.gov.tr/

Aklıma geldikçe editlerim.Sorularınızı Bekliyorum.

Burs alan arkadaşım yazları da alıyor bursunu. Ocak - haziran gibi bir durum söz konusu değil. Sen nereden çıkardın anlamadım?

• valla bilgim yok ben de onayladım. kartın gelmesini bekliyecem
  • bana kredi çıktı 13bin tl yazıyor toplam.ben bu sene krediyi alıcam önümüzdeki senelerde çıkana kadar burs başvurusu yapıcam.
    şayet 2 sene sonra çıktı diyelim karşılıksız devlet bursu.aldığım kredi geri ödemesize mi dönüşüyor yoksa aldığım kredi kadar ödememi yapıyorum okul bittikten sonra?
    burs hiç çıkmadı diyelim 6 sene sonra ödeme günü geldiğinde ödeyeceğim tutar 13bin tlnin ne kadar üstünde olur?
    önceki sayfalarda cevaplar vardır ama şu yazıyı yazacak vaktim ve internetim yok mazur görünüz lütfen.
    şimdiden teşekkür ederim.
  • HOCAM KARTINIZI BURDAN ALICAKSINIZ >>http://www.subeler.com/ziraat-bankasi-bahcekapi-ticari-subesi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ç.A.Y.D.A.N.L.I.K -- 1 Ocak 2015; 20:07:52 >
  • Öyle olduğunu bazı arkadaşlar yukarıda yazmış ben de net bilmiyorum ama şansımı denemek istiyorum

• ziraat bankası sitesinden şubeyi bi türlü öğrenemedim
  • ogkasa kullanıcısına yanıt
    hahaaha demin bedavaydı, şimdi az para veriyorsun oldu
  • beyler bana '' kredi '' çıktı

ben krediyi alacağım fakat seneye tekrar burs kazanmak için başvuru yapabilir miyim

yani bu sene kredi alım seneye burs çıkarsa aldığım kadarını ödeyim , krediyi iptal edim

yoksa şimdi ben kredi aldım diyelim 4 sen boyunca kredi mi alacam ?
  • Soruların yüzde 99'u boş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: common man

1-Burs ve kredi için kyk size yeni bir hesap açıyor ve bunun kartını alıyorsunuz. İsterseniz hesaplarınıza tek karttan erişmeniz mümkün.
    2-Toplu para alma efsanesi heryıl dolaşır. Böyle birşey bu zamana kadar olmadı sanırım.
    3- Önceki yıllarda sonuçların açıklanması bu kadar uzun sürmezdi. Evraklar yurt müdürlüğüne verilirdi. Aralıkta verenlerinki ocakta, ocakta verenlerinki şubatta yatardı. Şimdi geç açıklandı ve durum ne olur bilmiyorum. Bir ihtimal şubatta yatabilir ilk burslar. Normal burs ödeme tarihleri her ayın 6-10 u arsında değişiyor tc no nun son rakamına göre.

10 ocak öncesi onaylayanlar ocakta, 10 ocak sonrası onaylayanlar şubatta çifte alcak diye okudum.
  • arkadaş gelirine 1 tl yazmış, burs çıkmış. İŞTE YENİ TÜRKİYEEE ZAAAA XD
  • arkadaşlar daha önce yazıldımı bilmiyorum ama bana kredi çıktı şimdi alsam krediyi geri ödemeyi nasıl yapacam ne kadar öderim faiz vs var mı? Bide 12 ay boyunca mı veriyolar yoksa öğrenim gördüğümüz tarih boyunca mı?
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.