Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hpoka

Merhaba arkadaşlar ben 1.sınıfım burs kazandım ancak ne üniversitemden ne de bölümümden memnun değilim seneye dondurmayı düşünüyorum.Zaten dondurunca burs kesiliyor Başka bir üniversiteye başlayınca yine devam edecek mi?Yardımcı olursanız sevinirim.

eğer okulu bıraktıktan sonra 1 yıl ara verirsen burs veya kredi alamazsın taahütnameyi iyi okuyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: guntoldu

quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Arkdaslar gercekten suradaki sayfalari adam akilli acip okursaniz butun sorulariniza cevap bulursunuz. Bu kadar usengec olmayin. 30. Sayfadan itibaren acin okuyun. Ayni soruya 10 defa cevap vermek zor oluyor.

Dostum haklisinda bende tekrardan ayni sorulari sormak istemiyorum ama final donemindeyim basimi kaldiricak zamanim yok birde istememe ragmen kredi cikti gelde simdi bununla ugras eger biliyorsan cevabi soylersen cok sevinirim.benimde gidip ptt den e devlet sifresi alip internet uzerinden iptal mi etmem gerek(cunku kyk sitesindeki aciklamada acik kapi birakilmis) yoksa hic bir sey yapmazsam iptal olurmu simdiden tesekkur ederim.

Hicbirsey yapma. Zaten onaylamazsan iptal olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MergennS

quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

quote:

Orijinalden alıntı: MergennS

quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

quote:

Orijinalden alıntı: cihansu31

biz şubeye gidince karti hemen mi teslim edecekler yada ne kadar sürede
    ederler?

Evet ben de merak ediyorum bunun cevabını.

Kartı teslim ederler. Zaten hesabına para yatmış olur istersen elden verir adam paranı istersen kartını aldıktan sonra ATM sen çekebilirsiniz.

Öğrenci belgesi falangerekli ddeğil dimi. Kimlik götürsem yeterli.

Zaten ismine geliyor kart. Kimlik götürmen yeterli hocam.

Hocam herhangi bir subeye gitsek olur mu. Yoksa kykda yazan subeye mi gidicez cok ters mekanda cunky verdikleri sube. Bi yardimci olursan sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ÖĞRENİM GÖRMEKTE OLDUĞUNUZ ÖĞRETİM KURUMUNUZDAN ÖĞRENCİLİĞİNİZ TEYİT EDİLEMEMİŞTİR. YAPACAĞINIZ TAAHHÜTNAMENİN İŞLEME ALINABİLMESİ İÇİN ÖĞRENCİ BELGENİZİ KURUMUMUZA ULAŞTIRMANIZ GEREKMEKTEDİR. Ne yapmam gerek
  • acaba ocak kaçta alırız ilk ödemeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Digital Platform

Orada yazan miktar sizin geri ödeyeceğiniz miktar. Alacağınız kredi/burs kişiden kişiye değişmez.

Onun dışında geçen sene kuzene 16.000 çıktı demişsiniz öyle bir şey yok. Geçen sene aldım ben de, bir kaç arkadaşımla da teyit ettik 12.000 (küsüratı var) geri ödeme var. 16.000 değil.

Doğrudur kuzen de bir terslik vr ya yalan söylüyor ya da yanlış biliyor o zman. Son sene son dönem verilmiyormuş doğru mudur? Birde bu sene ocakta vermezler değil mi şubatı bekleyip şubatta çift verirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogkasa

quote:

Orijinalden alıntı: dasise

quote:

Orijinalden alıntı: uğurL

ya devlet size hiçbir emek harcamadan para veriyor ne bu şikayetler ? asgari ücretle köle gibi çalıştırılan insanlar var biraz anlayışlı olun şükredin bırakın şikayeti.

Şükürcü zihniyet de gelmiş.

1) Buradaki çoğu kişi kredi bekliyor. Krediyi mezun olduktan sonra faiziyle geri ödüyoruz. Aynı banka gibi işliyor. Haliyle insanlar parasının karşılığında adam gibi bir hizmet bekliyor.

2) Bu demek değil ki kredi dışındakiler şükürler olsun diyip şikayet etmesin. Kredi dışındaki bursları da zaten biz veriyoruz. Sanki devletin başındaki adamlar maaşlarından arttırıp bize para veriyorlar. Babam 30 yıldır çalışıyorsa 30 yıldır maaşından benim bugünlerim için para kesiliyor. Biz buna vergi diyoruz. Haliyle yıllardır ödediğimiz vergilerin karşılığı olarak adam gibi bir hizmet almak istememiz çok doğal.

Fakat senin gibi dar görüşlü ve şükürcü zihniyete sahip olanlar yüzünden hiçbir zaman kamu hizmetleri iyileşmiyor, iyileşmeyecek.

1) Kredi faizini bir araştır ilk önce ne kadar düşük olduğunu göreceksin. Sana destek veriliyor olmasa daha mı iyiydi hayır.

2) Benim babam da devlete vergi veriyor o zaman biz vergi vermeyelim çünkü bana burs çıkmadı. Devlet adamları cebinden versinler benim bursumu. Bu nasıl bir zihniyettir arkadaş. Ben devlete vergi veriyorum devlet beni özel arabayla kapımdan alıp okuluma götürsün. Akşamları gelsin yemeğimi yapsın. Ne de olsa ben vergi veriyorum. Yobazlık yapmayın mümkünse. Bu devlet sayesinde sağlıktan, eğitimden ücretsiz yararlanıyorsun. Ben burda siyaset yapmıyorum. Devlet denen yapı üzerinden konuşuyorum. Durumumuz belli. Herşey güllük gülistanlık değil. Bir şey isterken bunları göz önüne alın. Her zaman amerikayla değil birazda Afrikayla kıyaslayın ülkemizi. Bizde su gibi petrol akmıyor. Dünya'nın süper gücü değiliz. Birazcık da bunları düşünün.

sarayı yaptırırken amerikadaki saraylarla kıyaslıyoruz ya onlarda var bizde niye olmasın ki diyoruz ya. aç olduğumuzda mı afrika aklımıza gelsin ? saraya, suriyeliye bütçe var ama öğrencilere yok. suç devlette değil sizin gibi zihniyetlerde.

• ogkasa kullanıcısına yanıt
    devlet hastanesine tabii ki de ücret ödüyorsun... 5 lira ! cidden hangi ülkede yaşıyorsun ?
  • ya gençler banka sorgulama sayfası genel sıkıntıda mı yoksa benlik mi bi durum var dns olaylarından felan
    https://kyksorgu.ziraatbank.com.tr/
    siteye giriyor ama seçilecek yerler kilit.
  • sakin olun beyler. Usluca İlk ödemeleri bekleyelim
  • Galatasaray101o10 kullanıcısına yanıt
    bEN SARAYIN YAPILMASI DOĞRU BİRŞEYDİ DEMEDİM. YAZDIKLARIMI İYİ OKU. BEN SARAYI AMERİKA SARAYLARIYLA DA KIYASLAMADIM. DÜZGÜN OKUMAYI ÖĞREN ÖNCE
  • blackgates B kullanıcısına yanıt
    kardes universite fakulte bolum yaz buraya bakayım sana
    Hastaneye ya hiç gitmediniz ya da paranızı babanız ödedi eczaneye. Her bir kayıt açıldığı için 5 TL ödüyorsunuz devlete, öyle bedava falan olayını bilmeden uydurmayın mümkünse.Ayrıca üniversiteye şunun şurasında 2-3 seneye kadar herkes harç parası yatırıyordu. Olan şeyleri görmeyi herşeyi güllük gülistanlık göstermenizin anlamı yok
  • Galatasaray101o10 kullanıcısına yanıt
    ÇOK ÖDEMİŞSİN GEÇMİŞ OLSUN. GÜN GELİR ALLAH KORUSUN ÖLÜMCÜL BİR HASTALIĞA YAKALANIRSIN O ZAMAN VERDİĞİN VERGİNİN KAT BE KAT FAZLA MASRAFINI DEVLET KARŞILAR DA İYİKİ BÖYLE BİR SİSTEM VARMIŞ DERSİN.
  • şu kartı herhangi bir şubeden alabiliyormuyuz
  • beyler bana da kredi çıkmış
    ikinci sınıf öğrencisiyim geçen yıl ve bu yıl ailemin verdiği parayla bi şekilde idare ettim.
    kredi yi almak cok cazip geliyo ancak geçinebiliyor iken sizce almak mantıklımı
  • Rasty kullanıcısına yanıt
    Birader olay senin verdiğin 5 lira değil. Sağlık sistemi. Ne hastalıklara yakalanıp milyarlarca masraf çıkıyor fakat %80ini devlet karşılıyor. 5 Lira diyor hey allahım güldürmeyin insanı. Nasıl bi kör zihniyete sahipsiniz. Hadi kolay gelsin size kendi kendinizi yiyin
  • Kredi/Burs başvurunuz kurum tarafından henüz sonuçlandırılmamıştır. bunu biri acıklarmı zahmet olmazsahttps://kyksorgu.ziraatbank.com.tr/ da cıkıyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kör zihniyete sahi olan sensin valla ben değil. Hayatında kaç kere hastaneye gittin acaba ? Benim gibi her ay kontrollere vs gitmen zorunda olsan görürdüm senin o sağlık sistemini ben. Devlet artık çoğu ilacı ödemiyor git araştır burada boş yapacağına. Devletin karşıladığı masrafları zaten sen veya baban/annen çalışırken devlete veriyor zaten o yüzden laf salatası yapma o at gözlüklerini çıkarmayı dene önce
  • olayları büyütmeyi ne kadar çok seviyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.