Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eric Cartmann

quote:

Orijinalden alıntı: umut321umut

E devlet şifresini pttden başka bir yerden alma şansımız yok mu? Bugün zaten resmi tatil yarın da idari tatil ptt açık olur mu?

yarn ptt açık ben sordum ptt de çalışana cuma günü de açık gelebilirsiniz dedi

Peki e devlet şifresini almak için pttye bir evrak götürmemiz gerekiyor mu? Sadece kimlik yeterli mi?
  • Su konuyu bir okuyun gencler. Hepiniz universite okuyorsunuz. Ayni sayfada ayni sorunun cevabi verilmis zaten bin kere. Istemiyorsaniz krediyi onaylamayin bu kadar. Zorla kimse size kredi vermez merak etmeyin.

Toplu olarakta yatmayacak. Evlenenlerinde borcu falan silinmeyecek. Hurafe bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çiçikov

bence müspet sonuçlanır, çünkü dünden beri konuyu okuyorum yanlış hatırlamıyorsam iki mesaj gördüm, sonradan dilekçe yollayıp da kredi alan. Konuyu biraz karıştırıp o arkadaşları bulup özel mesaj at sana nasıl bir yol izleyip akıbete vardıklarını anlatmalarını iste, kafanda bir şeyler şekillensin.

Şu forumun arama sistemi o kadar berbat ki yani hiçbir şey bulunamıyor yemin ederim delirmemek elde değil. O arkadaşları hatırlarsanız bana yazmanız mümkün mü acaba? Ben de araştırmaya devam ediyorum.
  • TEV'den de burs kazandım ancak şartlarında KYK'dan burs almamak var. Bu yüzden KYK bursunu krediye çevirmek istiyorum, araştırdım ancak net bir bilgi elde edemedim. Yardımcı olabilecek var mı?
  • Arkadaşlar ben meb bursu kazanmaya hak kazanmıştım fakat kesin alıcam diye kyk ya başvurmadım, başvurmadığım için de sisteme giriş yapamıyorum ne yapmam gerek
  • mharman M kullanıcısına yanıt
    ziraat bankası sana özel kart hazırlayacaktır eğer okulla bir anlaşma yoksa. Bankya gittiğinde verirler.

ocaktan 6-8-10 den itibaren 330 lira almaya başlayacaksın üç aylık vermiyorlar ocakta başlıyor. Her ay aynı tarihte. Ama geç başvurup şubatta alırsan iki aylık alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ludovico!

Su konuyu bir okuyun gencler. Hepiniz universite okuyorsunuz. Ayni sayfada ayni sorunun cevabi verilmis zaten bin kere. Istemiyorsaniz krediyi onaylamayin bu kadar. Zorla kimse size kredi vermez merak etmeyin.

Toplu olarakta yatmayacak. Evlenenlerinde borcu falan silinmeyecek. Hurafe bunlar.

Evlenme muhabbetinden emin misin? Siliniyor diye biliyordum ama.
  • ÖĞRENİM GÖRMEKTE OLDUĞUNUZ ÖĞRETİM KURUMUNUZDAN ÖĞRENCİLİĞİNİZ TEYİT EDİLEMEMİŞTİR...ÖGRENCİ BELGESİNİ KENDİLERİNE ULASTİRMAMİ İSTEMİŞLER AMA NEREYE NE ŞEKİLDE BELİRTMEMİŞLER ALLAHIN CEZALARI..

BU KONUDA YARDIMCI OLABİLECEK VARMI ARKADAŞLAR :/

• bende meb bursu alacağım ama kyk ya başvurmamıştım siz başvuru yapmış mıydınız?
  • mharman M kullanıcısına yanıt
    1-Burs ve kredi için kyk size yeni bir hesap açıyor ve bunun kartını alıyorsunuz. İsterseniz hesaplarınıza tek karttan erişmeniz mümkün.
    2-Toplu para alma efsanesi heryıl dolaşır. Böyle birşey bu zamana kadar olmadı sanırım.
    3- Önceki yıllarda sonuçların açıklanması bu kadar uzun sürmezdi. Evraklar yurt müdürlüğüne verilirdi. Aralıkta verenlerinki ocakta, ocakta verenlerinki şubatta yatardı. Şimdi geç açıklandı ve durum ne olur bilmiyorum. Bir ihtimal şubatta yatabilir ilk burslar. Normal burs ödeme tarihleri her ayın 6-10 u arsında değişiyor tc no nun son rakamına göre.
  • ÖĞRENİM KREDİSİ VEYA BURS VERİLEMEMİŞTİR!
  • arkadaşlar şu itiraz olayıyla ilgili bilgisi olan ve yardımcı olacak biri yok mu? önceliğim olmasına rağmen kredi çıktı bu konu hakkında itiraz edip bir kez daha şansımı denemek istiyorum.
  • crazy585858 kullanıcısına yanıt
    Kyk yı arayıp sorabilirsiniz. Yada KYK yurt müdürlüğünden öğrenebilirsiniz. Büyük ihtimalle ankara/söğütözündeki kyk genel müdürlüğüne göndermenizi isterler.
  • Bana kredi çıktı ama almak istemiyorum şuan hiçbir şey yapmasam sorun çıkar mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Arkadaşlar şaka mı bu? Kredi bile çıkmamış. Bu nedir ya. Bari kredi çıksaydı. Şu an tüm hayallerim, planlarım hepsi suya batmış oldu. Bu nasıl bir iştir ya. Hiçbir zaman kredi yatmayacak mı yani anlayamadım. Nedir bu?

ÖĞRENİM KREDİSİ VEYA BURS KAZANAMADINIZ!
    Başvuru İptal Nedeniniz : OKULA GİRİŞ YILINIZ VE BULUNDUĞUNUZ SINIF İTİBARİYLE YIL KAYBINIZ OLDUĞU TESPİT EDİLDİĞİNDEN BURS/KREDİ YÖNETMELİĞİ HÜKÜMLERİ GEREĞİNCE MÜRACAATINIZ İŞLEME ALINAMAMIŞTIR.

Ben geçen sene ve bu sene başvurdum bana da çıkmadı.Herkes bilip bilmeden konuşuyor kredi kesin çıkar diye, hemen inanmamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Arkdaslar gercekten suradaki sayfalari adam akilli acip okursaniz butun sorulariniza cevap bulursunuz. Bu kadar usengec olmayin. 30. Sayfadan itibaren acin okuyun. Ayni soruya 10 defa cevap vermek zor oluyor.

Dostum haklisinda bende tekrardan ayni sorulari sormak istemiyorum ama final donemindeyim basimi kaldiricak zamanim yok birde istememe ragmen kredi cikti gelde simdi bununla ugras eger biliyorsan cevabi soylersen cok sevinirim.benimde gidip ptt den e devlet sifresi alip internet uzerinden iptal mi etmem gerek(cunku kyk sitesindeki aciklamada acik kapi birakilmis) yoksa hic bir sey yapmazsam iptal olurmu simdiden tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sroad

quote:

Orijinalden alıntı: nasrettin47

quote:

Orijinalden alıntı: Mars.

Hocam babam memur ve bana da burs cikti.Ustumuze ev de var.Ama arkadasimin babasi emekli annesi ev hanimi bu adama cikmiyor.Kendime ciktiginda gercekten sevindim ama bu insanlara da ayip olmuyor mu?

Bana da ilk başta çıkmamış tı itiraz dilekçesi gönderdim ikinci ihtisas da çıkmıştı bana. Arkadaşınız itiraz edebilir

bu dilekçe olayı nasıl oluyor hocam biraz açıklar mısınız? önceliğim olmasına rağmen bana da kredi çıktı açıkçası bir kere daha şansımı denemek istiyorum.

(nomadcry için alıntı)
    durumlar farklı ama itiraz dilekçesi ile 2. değerlendirme şansı var gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipp0 -- 1 Ocak 2015; 17:55:18 >

• joshua00 kullanıcısına yanıt
    üniversiteye, liseye yada devlet hastanesine ücretmi ödüyorsun? Ayrıca o cümlelerimin içinden buna mı takıldın. Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

quote:

Orijinalden alıntı: MergennS

quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

quote:

Orijinalden alıntı: cihansu31

biz şubeye gidince karti hemen mi teslim edecekler yada ne kadar sürede
    ederler?

Evet ben de merak ediyorum bunun cevabını.

Kartı teslim ederler. Zaten hesabına para yatmış olur istersen elden verir adam paranı istersen kartını aldıktan sonra ATM sen çekebilirsiniz.

Öğrenci belgesi falangerekli ddeğil dimi. Kimlik götürsem yeterli.

Zaten ismine geliyor kart. Kimlik götürmen yeterli hocam.

• beyler şimdi ben 2 yıllık bi bölüm okuyorum son senem bu sene başvurmuştum kredi çıktı Taahhütname Tutarı 2.700,00 tl yazıyor şimdi ben ocak haziran arası 6 ayda toplam 1.980- 2.000 tlarası alacam geri öderken 700 tl faizle ödiyeceğim anlamına mı geliyor birisi aydınlatabilir mi beni bu konuda
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.