Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Vakıf üniversitesinde kısmi burslu okuyanlara Burs çıkıyor mu ? Yoksa sadece kredi mi çıkıyor ?
  • hesabıma göre

330* 12
    365*12
    400*12
    440*6

olmak üzere 15.780 tl alıcaz. peki geri ödeyeceğimiz toplam tutar ne kadar olur, 2014 veya 2013 tefe tüfesini 4 yıl boyunca gerçeli olacağını sayarsak.

yani 4 yıl boyunca tefe tüfe yüzdesi 2014 le birebir olacak dersek.

19'u geçerse kredi almıycam.
  • alabiliyor arkadaşıma çıktı burs yüzde 25 bursla okuyor bizim okulda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

kyk öğrenci kredisi veya katkı kredisi ne kadar peki?

tek seferde mi veriyorlar hepsini?

Aylık olarak ziraat hesabına yatar. Bu yıl aylık 330 lira yatacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

quote:

Orijinalden alıntı: cihansu31

biz şubeye gidince karti hemen mi teslim edecekler yada ne kadar sürede
    ederler?

Evet ben de merak ediyorum bunun cevabını.

Kartı teslim ederler. Zaten hesabına para yatmış olur istersen elden verir adam paranı istersen kartını aldıktan sonra ATM sen çekebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MergennS

quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

quote:

Orijinalden alıntı: cihansu31

biz şubeye gidince karti hemen mi teslim edecekler yada ne kadar sürede
    ederler?

Evet ben de merak ediyorum bunun cevabını.

Kartı teslim ederler. Zaten hesabına para yatmış olur istersen elden verir adam paranı istersen kartını aldıktan sonra ATM sen çekebilirsiniz.

Öğrenci belgesi falangerekli ddeğil dimi. Kimlik götürsem yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

hesabıma göre

330* 12
    365*12
    400*12
    440*6

olmak üzere 15.780 tl alıcaz. peki geri ödeyeceğimiz toplam tutar ne kadar olur, 2014 veya 2013 tefe tüfesini 4 yıl boyunca gerçeli olacağını sayarsak.

e devlete girdiginde taahhüt edilen miktar ne kadar yaziyor?

• Beyler bana burs kazandınız yazıyor fakat ben 3 senedir okula gitmiyorum alttan 20 tane ders rahat vardır ama öğrenim süresini aşmadım 4. Sınıf olarak gözüküyorum tahattütnameyi de e devlete girip onayladım ne olacak şimdi kredi mi olacak benim burs ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 1 Ocak 2015; 16:58:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sene 330 tl oldu. düzelt istersen ilk yazıyı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPil

Taahütnameyi kabul ettim.

Kyk nın sonuç sayfasına tekrar girdiğimde" Durumunuzu Öğrenci Öğrenim Kredisi ve Burs Ödeme Bilgileri linkinden takip edebilirsiniz." kısmında linke tıklayıp tc no yazdığımda "kredi no bulunamadı" diyo bu nedir?

Birde bundan sonra ne işlem yapıcaz arkadaşlar bankaya gidip kart mı alıcaz bu kadarmı?

Aynen. Burs kazandınız yazıyor. Tahahütnameyide onayladım e devletten. Kyk sayfasının yönlendirdiği yerde hem kredi no ile(e devlette yazıyor) hemde tc ile arama yaptım " kredi no bulunamadı" diyor. Var mıdır bilgisi olan ?
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    bence müspet sonuçlanır, çünkü dünden beri konuyu okuyorum yanlış hatırlamıyorsam iki mesaj gördüm, sonradan dilekçe yollayıp da kredi alan. Konuyu biraz karıştırıp o arkadaşları bulup özel mesaj at sana nasıl bir yol izleyip akıbete vardıklarını anlatmalarını iste, kafanda bir şeyler şekillensin.
  • para ne zaman yatar ocağın 10 da yatmış olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartmann -- 1 Ocak 2015; 17:01:37 >
  • Banada kredi çıktı hayrlısı diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

hesabıma göre

330* 12
    365*12
    400*12
    440*6

8bin kusure imza atmistim 2008de , 2012de mezun oldum 12bin tl oldu. Yaklasik 4 - 5 aydir oduyorum.
    Cok zor durumda degilseniz almayin sonra bi de odemesi olacak bu isin
  • E devlet şifresini pttden başka bir yerden alma şansımız yok mu? Bugün zaten resmi tatil yarın da idari tatil ptt açık olur mu?
  • arkadaşlar bende geri ödemeli taahhütnameye imza attım bilen arkadaşlara bir kaç sorum olucak cevaplandırırsanız çok sevinirim.

1-Okul bize ziraat bankasından hesap kartı vermişti ekstra bir kart almama gerek kalıcak mı ?
    2-Bir arkadaşım 3 aylık parayı toplu alıcaksın gibi bir şey söyledi bu ne kadar doğru ?
    3-Para ocak ayının kaçında yatmaya başlar ?

Şimdiden teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasrettin47

quote:

Orijinalden alıntı: trlonely

Arkadaşıma burs çıktı ama 2. senesi ve alttan 3 dersi var alabiliyor demi ?

Alabilir. Sınıfta kalmadikca bursu kesilmez.

Bana da söyle hocam alttan çok fazla ders var 3 senedir okula uğramıyorum şu anda 4.sınıfım ne olacak benim olay sitede burs kazandınız diyor krediye falan mı çevrilecek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 1 Ocak 2015; 17:16:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut321umut

E devlet şifresini pttden başka bir yerden alma şansımız yok mu? Bugün zaten resmi tatil yarın da idari tatil ptt açık olur mu?

yarn ptt açık ben sordum ptt de çalışana cuma günü de açık gelebilirsiniz dedi

• Siteye girdiğimizde ; ''kredi başvurunuz bulunmamaktadır'' ne demek oluyor? başvuru yapıldığına eminim.
  • Ya arkadaşlar çok rica ediyorum cevap verin bana öğrenci belgesini gönderin diyor bu nedemek öğrenciliğimi doğrulayamamışlar ptt ile öğrenci belge mi mi göndereceğim yoksa online bir işlem mi gerekiyor?

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.