Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Karta marta gerek yok yanlış bilgi vermeyin!herhangi bir şubeden provizyon kesilip alabiliyorsunuz,SADECE KİMLİK BİLGİLERİYLE!!!

Hocam karti almak icin illa yazan subeye mi gitmemiz gerek. Ebesinin seyinde yani. Evimin karsisindaki subeye gitsem kimlikle verirler mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün bilgileri doğru yazmama rağmen baba adını büyük harflerle yazınız diyor
  • quppas kullanıcısına yanıt
    Evet benim için okuldan almak daha kolay olacağı için öyle yapacağım.

• Onaylayıp şubeyi de öğrendik. Şimdi maaş günü gidip parayı çekip kartı öyle mi alıcaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLockhiT^

Onaylayıp şubeyi de öğrendik. Şimdi maaş günü gidip parayı çekip kartı öyle mi alıcaz ?

bende onayladım ziraatten sorgulayınca şube gözükmüyor sende görünüyor mu ?
  • Bilgili biri yardimci olabilirmi kimlik bilgilerimi giriyorum kesinlikle dogru olduguna eminim 100 kere denedim kimlik blgileriniz yanlis diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sroad

hocam daha önce arkadaşlar dediler ki beyaz eşya fiyatlarına göre zamlanıyor yani ortalama 3 bin civarı fazla ödersiniz dediler ben de öyle düşününce zaten alacağımız para 18-19 bin arasına denk geliyor yani nereden baksak 22 bin öderiz diye düşündüm. yani bilgim olduğu için değil yalnızca görüş belirttim.

Anladim dostum tesekkurker cevap icin. Olmadi 2 sene sonra fln iptal ederm

• Arkadaşlar ödemeyi bu ay alırmıyız birde ben şube mi bulamadım sorun var ziraatte

• quote:

Orijinalden alıntı: pardonya

Annesi babası memur olana çıkar. Annesi ev hanımı babası işçi olana birşey çıkmaz. Bir sürü ihtiyaç sahibi olmuyana çıkmıştır öyle tahmin ediyorum. Hiç bir şekilde şansımız yok. Yazık be.

Geçen yıl ziraat sırasında beklerken (Aşırı kalabalıktı) adamın birinin konuşmasını duydum şok oldum. "Antalya'da evim var, burada arabam var ama burs çıkmış nasıl oldu anlamadım" diye. Kesin sallıyor derken biraz daha konuştu baktım aha dedim tamam doğrudur bu kadar şey varsa ve böyle konuşabiliyosa mantıklı dedim ve öylece kalakaldım orada. Benim babamın bile evi yok yani ailemin bir evi yok kendi üzerine sadece 94 model bir arabası var babamın o kadar ve işçi statüsünde çalışıyor. Kredi çıktı bana hal böyle olmasına rağmen. Oylarının nereye gittiğini bile biliyorlar sanırım.

• mekrhn M kullanıcısına yanıt
    Orada yazan miktar sizin geri ödeyeceğiniz miktar. Alacağınız kredi/burs kişiden kişiye değişmez.

Onun dışında geçen sene kuzene 16.000 çıktı demişsiniz öyle bir şey yok. Geçen sene aldım ben de, bir kaç arkadaşımla da teyit ettik 12.000 (küsüratı var) geri ödeme var. 16.000 değil.
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    Kartsız da alınabiliyor diye biliyorum.Masraf kesiyorlar istediğimiz şubeden alıyoruz.

• tahattütnameyı onayladıktan sonra geri iptal edip krediyi almama şansımız var demi ? Yoksa onayladıktan sonra iptal edilemiyor mu ?

• Son sınıfta okuldan biriyle evlenince borç siliniyor muhabbeti ne derece doğru ?
  • ''ÖĞRENİM GÖRMEKTE OLDUĞUNUZ ÖĞRETİM KURUMUNUZDAN ÖĞRENCİLİĞİNİZ TEYİT EDİLEMEMİŞTİR. YAPACAĞINIZ TAAHHÜTNAMENİN İŞLEME ALINABİLMESİ İÇİN ÖĞRENCİ BELGENİZİ KURUMUMUZA ULAŞTIRMANIZ GEREKMEKTEDİ ''

Ne yapmama gerekiyor acill !! yardım bu konuda hiçbir açıklama bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: joshua00

quote:

Orijinalden alıntı: ccguven

quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Kac kisiye sordum biri cevap versin lutfen. Biz bu krediyi baslattiktan sonra 4 senelik okul bitene kadar ve iptal etmezsek surekli gelir mi. Yaz kis her ay her zaman odenir mi. Yoksa okul haziranda tatil olunca kredi de yine bi sonraki yilin ocak ayinda mi baslatilacak. ??

Ben lisans bitirdim 1. sene kredi çıktı almadım 2.sene Burs çıktı 3 sene 4.sınıf haziran dahil her ay para aldım. Yaz aylarındada paranı alırsın ama son sene haziranı aldıktan sonra otomatik kesilir bende öyle oldu. Şimdi yüksek lisans için başvurdum kredi çıktı şartlarımda iyileşme olmamıştı ama belki banka hesabıma gelen para giden paradan beni zengin sandılar sanırım. O yüzden burs hesabınızı ailenin para göndereceği hesap yapmayın daha iyi. Tabi krediciler uyarıyı kale almasın.

Benimde şimdi merak ettiğim y.lisans 1 senelikti mayısta bitiyor asıl ben haziran temmuz ağustos alacakmıyım? :D zaten 4 ay kaldı bitmesine ödemeleri lazım bence .

sanırım ödenme ayları kredi/burs olarak değişiyor. Bursunuzun yazın yatmadığını söylemişsiniz, kredi alanlar ise her ay yatar diyor.

Dostum yaz aylarında parayı alırsın yazdım. Son sınıf yaz ayında seni mezun olmuş sayıp parayı keserler. Burs Kredi farkı yok ödeme konusunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

quote:

Annesi babası memur olana çıkar. Annesi ev hanımı babası işçi olana birşey çıkmaz. Bir sürü ihtiyaç sahibi olmuyana çıkmıştır öyle tahmin ediyorum. Hiç bir şekilde şansımız yok. Yazık be.

Geçen yıl ziraat sırasında beklerken (Aşırı kalabalıktı) adamın birinin konuşmasını duydum şok oldum. "Antalya'da evim var, burada arabam var ama burs çıkmış nasıl oldu anlamadım" diye. Kesin sallıyor derken biraz daha konuştu baktım aha dedim tamam doğrudur bu kadar şey varsa ve böyle konuşabiliyosa mantıklı dedim ve öylece kalakaldım orada. Benim babamın bile evi yok yani ailemin bir evi yok kendi üzerine sadece 94 model bir arabası var babamın o kadar ve işçi statüsünde çalışıyor. Kredi çıktı bana hal böyle olmasına rağmen. Oylarının nereye gittiğini bile biliyorlar sanırım.

''bu kadar şey varsa ve böyle konuşabiliyosa mantıklı dedim'' mantıgın seni kandırmış. Haketmedigi halde bursu çıkan insanlar sagda solda konuşmaz bursunu alır geçer köşeye. ortalıgı karıştırmak istiyenler böyle toplum içinde sallamasyon yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: Wyn35Tra

quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

quote:

''bu kadar şey varsa ve böyle konuşabiliyosa mantıklı dedim'' mantıgın seni kandırmış. Haketmedigi halde bursu çıkan insanlar sagda solda konuşmaz bursunu alır geçer köşeye. ortalıgı karıştırmak istiyenler böyle toplum içinde sallamasyon yapar

Kandırıyosa bilemiycem kendi sorunu ama altında arabası vardı benim hemen önümdeydi sırada çıkınca gördüm. Arabası varsa ki o araba babasının olsun ona çıkarken bana çıkmaması ne kadar adil? Geçim kaynağına ona buna baksınlar kesinlikle daha azını kazanmıyordur babamdan. Hala savunuyorum şu düşüncemi, oyların nereye gittiğini, kimin kimin tarafında olduğunu çok iyi biliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerberk

Bilgili biri yardimci olabilirmi kimlik bilgilerimi giriyorum kesinlikle dogru olduguna eminim 100 kere denedim kimlik blgileriniz yanlis diyor

Baba ismini büyük falan yazdınız mı
    Cilt no aile sıra no
    Bunlar önemli bir 0 bile eksik olmamalı
  • Benim tek sene 5400 lira taahhüt istemiş 8 ay a tekabül ediyor 660 verecekler desek 5280 istemesi lazım Hani faiz yoktu ?
  • ARKADAŞLAR İLK ÖDEME NE ZAMAN YAPILACAK ?
    Bu Ocak ayında mı yoksa Şubatta mı ?
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.