Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herhangi bi nedenle okulu bırakırsan bursun kesilir ve daha sonra hiçbir şekilde kyk burslarına basvuramazsın
  • Banka kartını başka şubeden alabiliyor muyuz??yoksa her seferinde bir miktar ucret odeyip atm den değil de vezneden mi alabiliyoruz??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kyk sonucuma bakamiyorum girdiginiz kinlik bilgilerini kontorl edin diyor kafayi yicem 15 saattir deniyorum olmiyor sikinti nedir sizce kimlik bilgilerim kesin dogru bi sikintisi yok yardim lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: tekir21

quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

4 olması lazım

Tahahütnamede bende gördüm onu para yatırıp da mı onaylanacak acaba

allttaki mevcut dersler şimdilik benim bursu etkilemiyor değil mi?

Bilmiyorum kimi insanda sınıf tekrarı yada 1.80 ortalama altında kalınca diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerberk

Kyk sonucuma bakamiyorum girdiginiz kinlik bilgilerini kontorl edin diyor kafayi yicem 15 saattir deniyorum olmiyor sikinti nedir sizce kimlik bilgilerim kesin dogru bi sikintisi yok yardim lutfen

Hocam mobilden girince oyle oluyo pc den deneyin

• Bana kredi çıktı 7 ay alıp iptal ettirmek istiyorum 2310 tl almis oluyorum buna ne kadar faiz biner bide odemeler ne zaman basliyo kestirince

• quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Arkadaslar kredi çıktı iptal etmem gerekiyor ne yapmam gerekiyor kısaca birisi anlatabilir mi?

Eminim çok kez sorulmuştur ama vize/final haftasindayim bakacak hiç vaktim yok. Daha sonra da süre geçtiği için almak zorunda kalmak istemiyorum.

KAZANMIŞ OLDUĞUNUZ BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALMAK İSTEMİYOR İSENİZ ÖNCELİKLE ONAY İŞLEMİNİ YAPMAMANIZ, TAAHHÜTNAME TANZİM VE KABUL SÜRESİ İÇİNDE SİSTEM ÜZERİNDEN İPTAL ETMENİZ, BELİRTİLEN SÜRE İÇİNDE İPTAL İŞLEMİNİ YAPMADI İSENİZ TAHSİS EDİLEN BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALMAK İSTEMEDİĞİNİZİ BELİRTEN DİLEKÇEYİ, KURUMUMUZUN "SÖĞÜTÖZÜ MAHALLESİ 2176 SOKAK NO:25 06520 ÇANKAYA-ANKARA" ADRESİNE İVEDİLİKLE GÖNDERMENİZ GEREKMEKTEDİR.
  • HANGİ ŞUBEDEN ALACAĞIMI ÖĞRENEMİYORUM

edit: mesaj niye atmamışsınız arka arkaya gitimş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brisbane -- 1 Ocak 2015; 13:34:18 >
  • Hocam sube sorgulama kismina tc n ile degil universite bilgilerini kullanarak sorgulat.

• Bankaya giderken;

Başka şubeden çekmeye giderken;

Öğrenci kimlik kartı
    Öğrenci belgesi
    Nufus cuzdanı fotokopisi

Yeterli mi?

• Vay be inşallah istediğim üniversiteye giderim de şu konularda takılabilirim

• Şubenizi öğrenmek için tıklayınız

>>>>>>>>>>>>

SORGULA

>>>>>>>>>>>>

Kredi/Burs başvurunuz kurum tarafından henüz sonuçlandırılmamıştır.

bankayı öğrenenler nasıl öğrendiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtn2013

Şubenizi öğrenmek için tıklayınız

>>>>>>>>>>>>

SORGULA

>>>>>>>>>>>>

Kredi/Burs başvurunuz kurum tarafından henüz sonuçlandırılmamıştır.

bankayı öğrenenler nasıl öğrendiler

tcye göre değil de okuluna göre sorgula

• Arkadaşlar ben e-devlete girdim onaylamak için orada Taahhütname Tutarı 13,500 Tl yazıyor. 4 yıllık okuyorum bursla aynı veriliyor diye biliyordum. Geçen sene kuzene 16 bin çıktı bu sene daha fazla olması lazım o da 4 yıllı kokuyor. Herkese farklı mı hesaplanıyor acaba. Arttırmanın bir yolu yok mu?
  • Mars. kullanıcısına yanıt
    Sitede ağırlık filan var galiba sorgulamıyor gece bakarım sağ olun hocam.
  • ÖĞRENİM KREDİSİ KAZANDINIZ!

ÖĞRENİM GÖRMEKTE OLDUĞUNUZ ÖĞRETİM KURUMUNUZDAN ÖĞRENCİLİĞİNİZ TEYİT EDİLEMEMİŞTİR. YAPACAĞINIZ TAAHHÜTNAMENİN İŞLEME ALINABİLMESİ İÇİN ÖĞRENCİ BELGENİZİ KURUMUMUZA ULAŞTIRMANIZ GEREKMEKTEDİR.

Bunu nasıl yollayacağız? Elektronik posta oluyor mu yoksa ptt'yle mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    teşekkürler o şekilde bir sonuç çıkıyor fakat neden tc den çıkmıyor ?
  • Benden size bir tavsiye.Mezun olduktan sonra en az 2000 tl geliriniz olmayacaksa kredi almayın.Öderken zorlanırsınız.
  • Merhaba arkadaşlar ben 1.sınıfım burs kazandım ancak ne üniversitemden ne de bölümümden memnun değilim seneye dondurmayı düşünüyorum.Zaten dondurunca burs kesiliyor Başka bir üniversiteye başlayınca yine devam edecek mi?Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Şu sayfadan bilgilere bakmaya çalışıyorum

http://www.kyk.gov.tr/web/Yurtkur/ogrenimOdemeBilgisiGetir.do

ancak kredi no bulunamadı diyor. tc kimlik ya da kredi no ile denememe rağmen bulunamadığını söylüyor.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.