Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar daha önce yazıldımı bilmiyorum ama bana kredi çıktı şimdi alsam krediyi geri ödemeyi nasıl yapacam ne kadar öderim faiz vs var mı? Bide 12 ay boyunca mı veriyolar yoksa öğrenim gördüğümüz tarih boyunca mı?
  • Bu alacağımız ilk paraları herhangi bir şubeden alabiliyor muyuz kimliğimizle? Memlekete gideceğim illa bunların belirttiği şubeden mi almam lazım parayı lütfen biri açıklığa kavuştursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

hocam her yıl krediye de zam geliyor diye biliyorum yanlış mı? eğer öyleyse 4 yıl kredi alan biri zaten 18-19 bin alacak yani o faiziyle 23 binden aşağı olmaz bence.

Hocam 22-23 bin cok degil mi bu kadar fark

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhütname tutarı 1 TL falan yazıyor. E-devletten onaylamamız gereken şey o mu?
  • Şimdi ocak ayında alacağız, geriye dönükte verecekler mi? Yani geçtiğimiz eylül ekim vsnin burs/kredisini de alacak mıyız, yoksa bu aydan itibaren her ay 330 lira mı?
  • Arkadaşlar kredi çıktı ama iptal etmek için şunları şunları yapın diye açıklama yerinin altında açıklama var.ben bu krediyi istemiyorsan başvuru yapmazsam silinmiş olmayacak mı?birde e Devlet şifrem yok başvurudaki şartların ekran alıntısını koyabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vavien_

Bu alacağımız ilk paraları herhangi bir şubeden alabiliyor muyuz kimliğimizle? Memlekete gideceğim illa bunların belirttiği şubeden mi almam lazım parayı lütfen biri açıklığa kavuştursun

Kartınızı aldıktan sonra istediğiniz yerden çekebilirsiniz. Kimliği pek bilmiyorum.
  • Ara sınıf olarak başvurdum, burs çıktı.ama benim 1.sınıftan 2 dersim var alttan .bursun alttan dersler sebebiyle krediye dönme gibi bir ihtimali var mıdır? kaç ders bırakırsam burs krediye döner?
  • 4 olması lazım

Tahahütnamede bende gördüm onu para yatırıp da mı onaylanacak acaba

• burs çıkmadı kredi alıcaz aileden 2 kişi

• quote:

Orijinalden alıntı: RecepB10

quote:

Bu alacağımız ilk paraları herhangi bir şubeden alabiliyor muyuz kimliğimizle? Memlekete gideceğim illa bunların belirttiği şubeden mi almam lazım parayı lütfen biri açıklığa kavuştursun

Kartınızı aldıktan sonra istediğiniz yerden çekebilirsiniz. Kimliği pek bilmiyorum.

Benim Ziraat'te hesabım var, banka kartım da mevcut. Yeniden hesap açıp, banka kartı çıkarırlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chieh She Shuai

ya bu burs varya tam bir saçmalık babası galerici olan birisi nasıl kredisiz devlet bursu alıyor söylermisiniz. Böyle düzen böyle devran kahrolsun ya!!

Biz çok bekleriz beyler daha adamlar tezgahı kurmuş heryerde!!!

Kahrolsun böyle düzen. Ya çok fakir olacan ya da çok zengin.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

quote:

Benim Ziraat'te hesabım var, banka kartım da mevcut. Yeniden hesap açıp, banka kartı çıkarırlar mı?

Hayır kardeşim özel bir kart yani benimde kartım var ama o kartı almak zorundasın yeni bir kart veriyorlar. Kartının hangi şubede olduğunu öğrenebilirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

4 olması lazım

Tahahütnamede bende gördüm onu para yatırıp da mı onaylanacak acaba

allttaki mevcut dersler şimdilik benim bursu etkilemiyor değil mi?
  • Üstüne şirket olan arkadaşıma burs çıktı bana çıkmadı. Adamın benzin parası bedavaya geldi.

• Karta marta gerek yok yanlış bilgi vermeyin!herhangi bir şubeden provizyon kesilip alabiliyorsunuz,SADECE KİMLİK BİLGİLERİYLE!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

quote:

yeni hesap mecbur açılacak okulundakiler nerden alıyorsa oraya. ben okul değiştirdiğimde kyk'a bildirince otomatik yeni hesap açılmıştı hatta. kartı bilemedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Kredi

Hesapladim 15.840 lira verecekler mezun olana kadar. Bunun faizi ne kadar oluyor bilen var mi

1260 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: saygilikisilik

Yapmamız gereken şey okuldan öğrenci belgesi alıp ptt ile Ankara Çankaya daki gsb genel merkeze yollamak

şu an memleketteyim okuldan öğrenci belgesi alamıyorum e devletten çıkarttığım öğrenci belgesini kabul ederler mi?
    bir de sadece öğrenci belgesi mi gerekli ben dilekçeyle birlikte öğrenci belgesi gönderilecek biliyorum
  • Öğrenciliğiniz teyit edilememiştir, öğrenci belgenizi bakanlığımıza yollamanız gerekmektedir. Öğrenci belgesini posta yoluyla mı yoksa fax olarak mı yollamam gerekli
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.