Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NRR1

''ÖĞRENİM GÖRMEKTE OLDUĞUNUZ ÖĞRETİM KURUMUNUZDAN ÖĞRENCİLİĞİNİZ TEYİT EDİLEMEMİŞTİR. YAPACAĞINIZ TAAHHÜTNAMENİN İŞLEME ALINABİLMESİ İÇİN ÖĞRENCİ BELGENİZİ KURUMUMUZA ULAŞTIRMANIZ GEREKMEKTEDİ ''

Ne yapmama gerekiyor acill !! yardım bu konuda hiçbir açıklama bulamadım.

Aynisi bende de yaziyor. Anladigim kadariyla ogrenci belgesini ptt ile ankaradaki genel mudurluge gondermemiz lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

quote:

Orijinalden alıntı: Wyn35Tra

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pardonya

Annesi babası memur olana çıkar. Annesi ev hanımı babası işçi olana birşey çıkmaz. Bir sürü ihtiyaç sahibi olmuyana çıkmıştır öyle tahmin ediyorum. Hiç bir şekilde şansımız yok. Yazık be.

Geçen yıl ziraat sırasında beklerken (Aşırı kalabalıktı) adamın birinin konuşmasını duydum şok oldum. "Antalya'da evim var, burada arabam var ama burs çıkmış nasıl oldu anlamadım" diye. Kesin sallıyor derken biraz daha konuştu baktım aha dedim tamam doğrudur bu kadar şey varsa ve böyle konuşabiliyosa mantıklı dedim ve öylece kalakaldım orada. Benim babamın bile evi yok yani ailemin bir evi yok kendi üzerine sadece 94 model bir arabası var babamın o kadar ve işçi statüsünde çalışıyor. Kredi çıktı bana hal böyle olmasına rağmen. Oylarının nereye gittiğini bile biliyorlar sanırım.

''bu kadar şey varsa ve böyle konuşabiliyosa mantıklı dedim'' mantıgın seni kandırmış. Haketmedigi halde bursu çıkan insanlar sagda solda konuşmaz bursunu alır geçer köşeye. ortalıgı karıştırmak istiyenler böyle toplum içinde sallamasyon yapar

Kandırıyosa bilemiycem kendi sorunu ama altında arabası vardı benim hemen önümdeydi sırada çıkınca gördüm. Arabası varsa ki o araba babasının olsun ona çıkarken bana çıkmaması ne kadar adil? Geçim kaynağına ona buna baksınlar kesinlikle daha azını kazanmıyordur babamdan. Hala savunuyorum şu düşüncemi, oyların nereye gittiğini, kimin kimin tarafında olduğunu çok iyi biliyorlar.

Bende üniversite ogrencisiyim ane baba ayrı ikisininde gorunurde geliri yok 0 Tl yazdım burs veya kredi çıkmasa okulu bırakıcaktım kredi çıkmış. Bizim gibilere çıkmıyor kime çıkıyor burslar bende emin degilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• öğrenim kredisi çıktı ama almak istemiyorum, herhangi bir işlem yapmama gerek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pierce-34

öğrenim kredisi çıktı ama almak istemiyorum, herhangi bir işlem yapmama gerek var mı?

KAZANMIŞ OLDUĞUNUZ BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALABİLMENİZ İÇİN PTT DEN ALINACAK e-devlet ŞİFRENİZ İLEhttps://www.turkiye.gov.tr/ İNTERNET ADRESİ ÜZERİNDEN KURUMUMUZ LİNKİNE ULAŞMANIZ, LİNK İÇERİĞİNDEKİ TAAHHÜTNAME İLE İLGİLİ OLAN MENÜYE GİREREK, TAAHHÜTNAMEYİ DİKKATLİCE OKUYUP KABUL ETTİĞİNİZİ BELİRTİR KABUL BİLDİRİMİNİ 31 OCAK 2015 TARİHİNE KADAR ONAYLAMANIZ, ŞAHSİ BİLGİLERİNİZDE BİR EKSİKLİK VAR İSE KURUMUMUZA BİLDİRMENİZ GEREKMEKTEDİR.

KAZANMIŞ OLDUĞUNUZ BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALMAK İSTEMİYOR İSENİZ ÖNCELİKLE ONAY İŞLEMİNİ YAPMAMANIZ, TAAHHÜTNAME TANZİM VE KABUL SÜRESİ İÇİNDE SİSTEM ÜZERİNDEN İPTAL ETMENİZ, BELİRTİLEN SÜRE İÇİNDE İPTAL İŞLEMİNİ YAPMADI İSENİZ TAHSİS EDİLEN BURS VEYA ÖĞRENİM KREDİSİNİ ALMAK İSTEMEDİĞİNİZİ BELİRTEN DİLEKÇEYİ, KURUMUMUZUN "SÖĞÜTÖZÜ MAHALLESİ 2176 SOKAK NO:25 06520 ÇANKAYA-ANKARA" ADRESİNE İVEDİLİKLE GÖNDERMENİZ GEREKMEKTEDİR.

Kısaca taahhüt yapmaman yeterli . Yanlışlıkla taahhüt yapanlarda aynı sayfadan iptal demeleri gerekli. Yapmayanlar dilekçe vermesi gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccguven -- 1 Ocak 2015; 16:07:52 >

• Ocak ayında alınacak kardeşim

• E devletten onayladıktan sonra işlem bitiyor mu acaba başka birşey gereklimi ?

• Taahütnameyi kabul ettim.

Kyk nın sonuç sayfasına tekrar girdiğimde" Durumunuzu Öğrenci Öğrenim Kredisi ve Burs Ödeme Bilgileri linkinden takip edebilirsiniz." kısmında linke tıklayıp tc no yazdığımda "kredi no bulunamadı" diyo bu nedir?

Birde bundan sonra ne işlem yapıcaz arkadaşlar bankaya gidip kart mı alıcaz bu kadarmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Kartsız da alınabiliyor diye biliyorum.Masraf kesiyorlar istediğimiz şubeden alıyoruz.

Hocam masraf derken. Ben simdi yakinimdaki ziraat bankasina gidip kimlikle beraber kyk icin gittigimi soyleyince bana karti vermez mi. Ekstra masraf nedir ne kadar cekecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thad Castle

quote:

Orijinalden alıntı: fenerberk

Bilgili biri yardimci olabilirmi kimlik bilgilerimi giriyorum kesinlikle dogru olduguna eminim 100 kere denedim kimlik blgileriniz yanlis diyor

Baba ismini büyük falan yazdınız mı
    Cilt no aile sıra no
    Bunlar önemli bir 0 bile eksik olmamalı

Hepsini harfiten uyuyorum ama kabul etmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mekrhn

quote:

Orijinalden alıntı: Maxou

quote:

Orijinalden alıntı: mekrhn

Arkadaşlar ben e-devlete girdim onaylamak için orada Taahhütname Tutarı 13,500 Tl yazıyor. 4 yıllık okuyorum bursla aynı veriliyor diye biliyordum. Geçen sene kuzene 16 bin çıktı bu sene daha fazla olması lazım o da 4 yıllı kokuyor. Herkese farklı mı hesaplanıyor acaba. Arttırmanın bir yolu yok mu?

O hazırlık okumuştur.

Yok okumadı emindim yinede biraz önce aradım sordum. Bize aylık 330 verilmeycek değil mi şimdi

330 verilecek herkese

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mamilim90

İPTAL ETMEK İSTEYENLER HİÇ BIRŞEY YAPMASINA GEREK YOK GEÇEN SENE BANADA ÇIKTI HİÇ BIRŞEY ELLEMEDİM İPTAL OLDU

Olm hem büyük harfle yazmana hem de sorumsuzluğuna iyi güldüm :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pardonya

Annesi babası memur olana çıkar. Annesi ev hanımı babası işçi olana birşey çıkmaz. Bir sürü ihtiyaç sahibi olmuyana çıkmıştır öyle tahmin ediyorum. Hiç bir şekilde şansımız yok. Yazık be.

Geçen yıl ziraat sırasında beklerken (Aşırı kalabalıktı) adamın birinin konuşmasını duydum şok oldum. "Antalya'da evim var, burada arabam var ama burs çıkmış nasıl oldu anlamadım" diye. Kesin sallıyor derken biraz daha konuştu baktım aha dedim tamam doğrudur bu kadar şey varsa ve böyle konuşabiliyosa mantıklı dedim ve öylece kalakaldım orada. Benim babamın bile evi yok yani ailemin bir evi yok kendi üzerine sadece 94 model bir arabası var babamın o kadar ve işçi statüsünde çalışıyor. Kredi çıktı bana hal böyle olmasına rağmen. Oylarının nereye gittiğini bile biliyorlar sanırım.

''bu kadar şey varsa ve böyle konuşabiliyosa mantıklı dedim'' mantıgın seni kandırmış. Haketmedigi halde bursu çıkan insanlar sagda solda konuşmaz bursunu alır geçer köşeye. ortalıgı karıştırmak istiyenler böyle toplum içinde sallamasyon yapar

Kandırıyosa bilemiycem kendi sorunu ama altında arabası vardı benim hemen önümdeydi sırada çıkınca gördüm. Arabası varsa ki o araba babasının olsun ona çıkarken bana çıkmaması ne kadar adil? Geçim kaynağına ona buna baksınlar kesinlikle daha azını kazanmıyordur babamdan. Hala savunuyorum şu düşüncemi, oyların nereye gittiğini, kimin kimin tarafında olduğunu çok iyi biliyorlar.

Bende üniversite ogrencisiyim ane baba ayrı ikisininde gorunurde geliri yok 0 Tl yazdım burs veya kredi çıkmasa okulu bırakıcaktım kredi çıkmış. Bizim gibilere çıkmıyor kime çıkıyor burslar bende emin degilim

Hadi kendimizi geçtim kuzenim var aynı sene başvurduk kuzenim kız bu arada ve belli bir geliri yok ailesinin sadece babası çalışıyor serbest meslek düşün bizden daha kötü durumdalar ona bile kredi çıktı. Kız çocuk yahu gelir yok bir şey yok kazanç geliyo olsa yine tamam araştırmışlar bunlara para gidiyor diye çıkmadı diycem ama öyle bir şey de yok. 3 kız kardeşler en büyükleri kuzenim ve anlamıyorum çıkmamış olmasını aklım mantığım almıyor.

• Arkadaşlar bu yıl 300 tl yerine 320-330 mu verilicek? Çünkü bana 16900 mü 15900 mü ne çıktı 300 üzerinden 4 yıl hesaplayınca bu miktarlardan daha az oluyor. Her yıl 20şer arttırınca mı ne ufak bir fark oluyodu ama bu miktarlara yaklaşıyodu. Her yıl artıyor sanırım verilen miktar 20-30 tl civarı öyle mi?
  • Telefon numarasi ile ulasabilxegim bi kyk yetkiliai varmi acaba cagri merkezi operator falan numarasi varsa bugun aciksa verebilirmi biri

• quote:

Orijinalden alıntı: Pensilvanyalı Zat

Vay be inşallah istediğim üniversiteye giderim de şu konularda takılabilirim

fazla heveslenme torpilin yoksa burs çıkmaz.
  • arkadaşlar okullar açılarlı 3-4 ay oldu.nların paralarıda toplu veriliyor mu???öyle bi duyum aldım
  • biz şubeye gidince karti hemen mi teslim edecekler yada ne kadar sürede
    ederler?

• quote:

Orijinalden alıntı: cihansu31

biz şubeye gidince karti hemen mi teslim edecekler yada ne kadar sürede
    ederler?

Evet ben de merak ediyorum bunun cevabını.

• Abi allahın kıbrısında ben nereden alacam e devlet şifresini ?

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.