Şimdi Ara

(ACIKLANDI)*** KYK BURS SORULARINIZ BURAYA *** (2014 GÜNCEL) (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
42
Favori
107.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kronik33

beyler şimdi ben 2 yıllık bi bölüm okuyorum son senem bu sene başvurmuştum kredi çıktı Taahhütname Tutarı 2.700,00 tl yazıyor şimdi ben ocak haziran arası 6 ayda toplam 1.980- 2.000 tlarası alacam geri öderken 700 tl faizle ödiyeceğim anlamına mı geliyor birisi aydınlatabilir mi beni bu konuda

Hocam aynı durumdayız ben daha bakmamıştım. 6 ay alıcaksak 2000 tl yapar . Son sene kredi almış olan arkadaşlar varsa bizi bilgilendirebilirmi. Kaç ay burs alıcaz hangi ay bitiyor. 2000 e 700 tl çok buyuk bir faiz bence. @kronik33 hocam sizde bir bilgi edinirseniz pm atın lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rasty kullanıcısına yanıt
    Haklısın
  • tc kimlik no ile girme üniversite adıyla gir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ç.A.Y.D.A.N.L.I.K -- 1 Ocak 2015; 19:02:33 >
  • arkadaşlar ben tıp okuyorum 6 sene için 20700 lira taahhüt gözüküyor acaba neye göre hesaplamışlar?

20700/(12*6)-4=304 lira eder ama 330 alacaz nasıl oluyor?
  • ogkasa kullanıcısına yanıt
    Haklıyım tabi merak etme sen Körü körüne savunan sensin ben değil. Yılda 1 kere hastaneye ancak giden insan bana gelip sistemi savunmasın mümkünse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: velibozdag

kardes universite fakulte bolum yaz buraya bakayım sana

hocam sağol.
    istanbul üni. işletme fakültesi. işletme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: expo-9009

quote:

beyler şimdi ben 2 yıllık bi bölüm okuyorum son senem bu sene başvurmuştum kredi çıktı Taahhütname Tutarı 2.700,00 tl yazıyor şimdi ben ocak haziran arası 6 ayda toplam 1.980- 2.000 tlarası alacam geri öderken 700 tl faizle ödiyeceğim anlamına mı geliyor birisi aydınlatabilir mi beni bu konuda

Hocam aynı durumdayız ben daha bakmamıştım. 6 ay alıcaksak 2000 tl yapar . Son sene kredi almış olan arkadaşlar varsa bizi bilgilendirebilirmi. Kaç ay burs alıcaz hangi ay bitiyor. 2000 e 700 tl çok buyuk bir faiz bence. @kronik33 hocam sizde bir bilgi edinirseniz pm atın lütfen

dostum aynen valla 6 ay için 700 tl faiz çok büyük bir rakam bence bunlar nasıl bir mantıkla 2.700 tl çıkardılar anlamadım ki bende sağa sola soruyorum netleştirirsem mutlaka haber veririm sanada

@
    expo-9009

• quote:

tc kimlik no ile girme üniversite adıyla gir

Sagol dostumda universite ile girincede hic bir tepki vermiyor bakayim bi tekrar

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Arkadaşlar şaka mı bu? Kredi bile çıkmamış. Bu nedir ya. Bari kredi çıksaydı. Şu an tüm hayallerim, planlarım hepsi suya batmış oldu. Bu nasıl bir iştir ya. Hiçbir zaman kredi yatmayacak mı yani anlayamadım. Nedir bu?

ÖĞRENİM KREDİSİ VEYA BURS KAZANAMADINIZ!
    Başvuru İptal Nedeniniz : OKULA GİRİŞ YILINIZ VE BULUNDUĞUNUZ SINIF İTİBARİYLE YIL KAYBINIZ OLDUĞU TESPİT EDİLDİĞİNDEN BURS/KREDİ YÖNETMELİĞİ HÜKÜMLERİ GEREĞİNCE MÜRACAATINIZ İŞLEME ALINAMAMIŞTIR.

Ben geçen sene ve bu sene başvurdum bana da çıkmadı.Herkes bilip bilmeden konuşuyor kredi kesin çıkar diye, hemen inanmamak lazım.

Hayır bana çıkmaması için bir sebep yok. Gösterilen sebep sene kaybı yaşadığım. Ben sene kaybı yaşamadım aksine yarım dönem öndeyim. Yani gösterdikleri sebep tamamiyle yanlış. Size neden çıkmamış onu bilemem ama ben tüm koşulları karşılıyordum. İkimizin durumu farklı. Mail ve tweet attım henüz dönüş olmadı, ama kesinlikle ortada bir saçmalık var ve işin peşini hayatta bırakmam. Gösterilen sebep tamamiyle yanlış çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 1 Ocak 2015; 19:12:53 >

• Beyler Allah rizasi icin yardimci olun bilen abilerimiz vardir belki ben taahütnameyi onayladim yanlislikla iptal ediyim derken ben ama bu parayi almak istemiyorum dilekce yazsam o alttaki adrese ama ordada hic taahutnameyi ellemeden gonserin diyor dilekceyi ne yapabilirim lutfen yardim edin

• quote:

Orijinalden alıntı: Çiçikov

quote:

Orijinalden alıntı: sroad

quote:

Orijinalden alıntı: nasrettin47

quote:

Orijinalden alıntı: Mars.

Hocam babam memur ve bana da burs cikti.Ustumuze ev de var.Ama arkadasimin babasi emekli annesi ev hanimi bu adama cikmiyor.Kendime ciktiginda gercekten sevindim ama bu insanlara da ayip olmuyor mu?

Bana da ilk başta çıkmamış tı itiraz dilekçesi gönderdim ikinci ihtisas da çıkmıştı bana. Arkadaşınız itiraz edebilir

bu dilekçe olayı nasıl oluyor hocam biraz açıklar mısınız? önceliğim olmasına rağmen bana da kredi çıktı açıkçası bir kere daha şansımı denemek istiyorum.

(nomadcry için alıntı)
    durumlar farklı ama itiraz dilekçesi ile 2. değerlendirme şansı var gibi?

Mesajı arayıp bulduğunuz için çok teşekkür ederim size.

• quote:

quote:

quote:

dostum aynen valla 6 ay için 700 tl faiz çok büyük bir rakam bence bunlar nasıl bir mantıkla 2.700 tl çıkardılar anlamadım ki bende sağa sola soruyorum netleştirirsem mutlaka haber veririm sanada

@
    expo-9009

Odemeler 9.aya kadar devam ediyor.9 aylik olarak hesaplayin..

• Seninkine de baka bilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Lucky

quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

hesabıma göre

330* 12
    365*12
    400*12
    440*6

olmak üzere 15.780 tl alıcaz. peki geri ödeyeceğimiz toplam tutar ne kadar olur, 2014 veya 2013 tefe tüfesini 4 yıl boyunca gerçeli olacağını sayarsak.

yani 4 yıl boyunca tefe tüfe yüzdesi 2014 le birebir olacak dersek.

19'u geçerse kredi almıycam.

e devlete girdiginde taahhüt edilen miktar ne kadar yaziyor?

13.500 ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Arkadaşlar şaka mı bu? Kredi bile çıkmamış. Bu nedir ya. Bari kredi çıksaydı. Şu an tüm hayallerim, planlarım hepsi suya batmış oldu. Bu nasıl bir iştir ya. Hiçbir zaman kredi yatmayacak mı yani anlayamadım. Nedir bu?

ÖĞRENİM KREDİSİ VEYA BURS KAZANAMADINIZ!
    Başvuru İptal Nedeniniz : OKULA GİRİŞ YILINIZ VE BULUNDUĞUNUZ SINIF İTİBARİYLE YIL KAYBINIZ OLDUĞU TESPİT EDİLDİĞİNDEN BURS/KREDİ YÖNETMELİĞİ HÜKÜMLERİ GEREĞİNCE MÜRACAATINIZ İŞLEME ALINAMAMIŞTIR.

Ben geçen sene ve bu sene başvurdum bana da çıkmadı.Herkes bilip bilmeden konuşuyor kredi kesin çıkar diye, hemen inanmamak lazım.

Hayır bana çıkmaması için bir sebep yok. Gösterilen sebep sene kaybı yaşadığım. Ben sene kaybı yaşamadım aksine yarım dönem öndeyim. Yani gösterdikleri sebep tamamiyle yanlış. Size neden çıkmamış onu bilemem ama ben tüm koşulları karşılıyordum. İkimizin durumu farklı. Mail ve tweet attım henüz dönüş olmadı, ama kesinlikle ortada bir saçmalık var ve işin peşini hayatta bırakmam. Gösterilen sebep tamamiyle yanlış çünkü.

Tabi sizin durumda bir problem var o zaman.Umarım sorununuz çözülür.

• quote:

Seninkine de baka bilirim

Girdim kardeş sagol belsin kayseri şube imiş simdi bilgin varmi bilmiyorum ama bana kredi cikti sirayla su adimlarimi yapacam?

E devletten taattutnameyi onaylayip sonra subeye gidip kartimi alacam baska birsey varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Lucky

quote:

quote:

quote:

@
    expo-9009

Odemeler 9.aya kadar devam ediyor.9 aylik olarak hesaplayin..

dostum peki hazirandan sonraki kısmı iptal etme şansımız var mı ? bu arada sağolasın bilgilendirdiğin için valla ya :)

• Yaz tatili süresince bursu ödemeye devam etmeyecekler mi yani? Saçmalığın da bu kadarı.
  • Mr.Lucky kullanıcısına yanıt
    hocam o zaman 9*330 dan 2,970 tl yapiyor. Orda 2.700 yazıyor. Şimdi aldığımız paranın daha azını mi geri ödicez . Yoksa üstüne başka ücretler mi binecekm. Cideen kafam çok karıştı
  • quote:

hocam o zaman 9*330 dan 2,970 tl yapiyor. Orda 2.700 yazıyor. Şimdi aldığımız paranın daha azını mi geri ödicez . Yoksa üstüne başka ücretler mi binecekm. Cideen kafam çok karıştı

9.ayın odemesi dahil olmak uzere aliyorsun orasi kesin ama hesaplar karisiyor sonra Bu Yaşar ya Yaşar ya Yaşamaz diye Yeşilçam repliği vardı ya bu hesaplamalar o mesele Hesaplamalar kafasını karıştırıyor insanın.Ha geçmişte alanlara göre bir kıyas yapayım diyorsun ortaya Verilen para ile istenilen para arasında 1.15'lik bir oran ortaya çıkıyor ki bu da taahhüt oranının üstünde.Bu işten pek bir şey anlamadım açıkçası

@kronik33 O konuda çok net bilgim yok.Krediyi bildiğim kadarıyla istediğin zaman kesebiliyorsun ama onlarında hesaplarını tekrar yapıyorlar herhalde :)

Düzeltme:Oran..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Lucky -- 1 Ocak 2015; 19:39:36 >

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.