Arkadaşlar açıköğretim sitesindeki e-kitapları bilgisayarıma nasıl kaydedebilirim bi yol yordam bileniniz var mı..? Site indirmeye izin vermiyor.. bilimum swf indirme programlarını denedim ama olmuyor.. bir üstad lazım bana.. en acilindenn..
Kardeş onlar flashpaper belgeler.Bunu indirmenin şu an için programı yok.Ama şöyle bir yol dene istersen.Biraz zahmetli ama idare edecen artık.
İşlemler: 1.Kaydetmek istediğiniz Flash Paper sayfasını açın 2.Print Screen tuşuna basın. 3.Resim düzenleyiciye yapıştırın.(paint,snagit v.b.) ctrl+V yi kullanabilirsiniz. 4.Resim dosyasını göz kararı büyütün, her yeni sayfayı kaydırarak kaydedin. 5.Elinizdeki resim dosyasını PDF dosya tipine çevirin. (Image2PDF.OCR.v1.8,Advanced Image Resizer)
bilgisayara bir pdf yazıcı(sanal) ekleyin. mesala doPDF hem ücretsiz hem türkçehttp://www.dopdf.com/
e-kitap sayfasını açın. sağ üstte yazıcı simgesi var onu tıklayın açılan pencerede yazıcı olarak doPDF seçin kaydedilecek konumu seçin kaydetmesini bekleyin. biraz uzun sürebilir.
tek sorun tüm herşeyi resim olarak kaydediyor. yani sayfalardan metin seçemiyorsun. tüm sayfalar resimden oluşmuş.
hocam teşekkürler. biraz uzun süre de işe yaradı pdf olarak bilgisayara kaydettim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme