Şimdi Ara

Youtube dan Türkçe alt yazılı video indirmem lazım yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar video bu bunu alt yazılı indirmem lazım benim için çok önemli yardımlarınızı bekliyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

YouTube'dan Türkçe Altyazılı Video İndirme Rehberi

YouTube'dan Türkçe altyazılı videolar indirmek, video içeriğinin keyfini çıkarmanın ve önemli diyalogları kaçırmamanın kolay bir yoludur. İşte YouTube'dan altyazılı video indirmenin iki yöntemi:

YouTube Altyazı İndirme Programsız

• Web sitesi kullanma: Savefrom.net veya Y2Mate gibi web siteleri, YouTube videolarını altyazılarıyla birlikte indirmeni sağlar. URL'yi ilgili alana yapıştır ve "İndir" düğmesine tıkla.
    • Tarayıcı uzantısı kullanma: Video DownloadHelper veya YouTube Video Downloader gibi tarayıcı uzantıları, YouTube videolarını doğrudan tarayıcından indirmeni sağlar. Uzantıyı yükledikten sonra, YouTube videosunu aç ve uzantı simgesine tıklayarak indirme seçeneklerini görüntüle.

YouTube Video Altyazı İndirme

• YouTube Studio kullanma: Eğer videonun sahibiysen, YouTube Studio'da oturum aç ve ilgili videoyu seç. "Altyazılar" sekmesine git ve "İndir" seçeneğini kullanarak altyazı dosyasını indir.
    • Üçüncü taraf araçlar kullanma: DownSub ve KeepSubs gibi üçüncü taraf araçlar, YouTube videolarındaki altyazıları ayrı dosyalar olarak indirmene olanak tanır. URL'yi ilgili alana gir ve "Altyazı İndir" seçeneğini seç.

YouTube'dan altyazılı video indirerek, videoları çevrimdışı izleyebilir, dil öğrenme hedeflerin için altyazıları kullanabilir veya önemli diyalogları not alabilirsin. En uygun indirme yöntemini seç ve YouTube videolarındaki Türkçe altyazıların keyfini çıkar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • idm sürümleri işine yarar kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyzade

idm sürümleri işine yarar kardeş.

Çevirip indirsem olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IDM ile sadece videoyu indirirsin. Youtube'un altyazı özelliğini indirmen için farklı programa ihtiyacın var. Şöyle bir şey buldum, umarım işine yarar. Youtube SRT Downloader

Ayrıca Youtube'dan video indirmenin en kolay yolu linkin başına SS eklemektir.

Örneğin video linki bu olsun:http://www.youtube.com/watch?v=g-jwWYX7Jlo

İndirmek için:http://www.SSyoutube.com/watch?v=g-jwWYX7Jlo

• quote:

Orijinalden alıntı: JB.Burak

IDM ile sadece videoyu indirirsin. Youtube'un altyazı özelliğini indirmen için farklı programa ihtiyacın var. Şöyle bir şey buldum, umarım işine yarar. Youtube SRT Downloader

Ayrıca Youtube'dan video indirmenin en kolay yolu linkin başına SS eklemektir.

Örneğin video linki bu olsun:http://www.youtube.com/watch?v=g-jwWYX7Jlo

İndirmek için:http://www.SSyoutube.com/watch?v=g-jwWYX7Jlo

Öncelikle çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için video indirme tamam onda sıkıntı yok
    Şu alt yazı programı chrome için de uygun mudur acaba?Birde alt yazıyı tam olarak nasıl indireceğim?
    Teşekkürler

• Yukarı

• Yukarı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukarı

• Idman kullan indirirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: blackangle

Idman kullan indirirsin

Tükçe yapıp indirebilir miyim direk?

• Yukarı

• Türkçesini bulursan indirirsin yani video neyse onu indirir
  • quote:

Türkçesini bulursan indirirsin yani video neyse onu indirir

Türkçesi var ben çevirip indireyim o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Gustave Flaubert

quote:

Kolay gelsin bi problem olursa sor
    full sürüm :http://www.fullindirx.com/internet-download-manager-6-09-full-indir

• quote:

quote:

quote:

Peki cok teşekkür ettim sağolun

• internet download managerprogramını indir ve eklentisini kullandıgın browser da etkinleştir indirmek istedigin vidounun üzerinde indir seçnegi çıkacaktır.

• Altyazılarıyla bir filmi kaydetmek için, masaüstü video kayıt programlarını kullanabilirsiniz.Mirilis Action, Camtasia Screen Recorder.. gibi.Tarayıcıda videonuzu açın.İsterseniz videonun boyutunu CTRL +/- tuşlarıyla büyütüp küçültebilirsiniz.Daha sonra ekran kayıt programını açın.Görüntüsünü almak istediğiniz alanı belirleyin.Örneğin Mirilis Action!/Active desktop region yoluyla çerçefeyi belirlersiniz.Kayıtı başlatın ve yotube videonuzu oynatın.Video bittikten sonra kaydı durdurun.Kaydı yapan programda "Video framerate" değeri 30'u yukarı geçmesin.Gereksiz yere dosya boyutunu yükseltirsiniz.Dosya boyutunu etkileyen dört unsur vardır.Kaydı yaptığınız çerçefe boyutu, video bitrate değeri, video framerate değeri ve video-audio codec seçimi.Camtasia Screen Recorder kaydettiğiniz video üzerinde daha fazla oynama yapma seçeneğini size sunar.Örneğin videonun başından veya sonundan kesme, kayıt esnasında video çerçefesi dışında kalan alanları temizleme gibi.
    Ekran görüntüsü kaydeden programların en büyük avantajı, bir filmin istediğiniz bölümünü kaydetme seçeneğidir.30 saniyelik bir görüntü veya ses için filmin tamamını indirmeniz gerekmez.Hani programlar tanıtılırken "kullanıcı dostu arayüz" derler ya.İşte ekran görüntüsü alma programlarıda adil kullanım kotası dostudurlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki cok teşekkür ettim sağolun

Rica ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: korop

Altyazılarıyla bir filmi kaydetmek için, masaüstü video kayıt programlarını kullanabilirsiniz.Mirilis Action, Camtasia Screen Recorder.. gibi.Tarayıcıda videonuzu açın.İsterseniz videonun boyutunu CTRL +/- tuşlarıyla büyütüp küçültebilirsiniz.Daha sonra ekran kayıt programını açın.Görüntüsünü almak istediğiniz alanı belirleyin.Örneğin Mirilis Action!/Active desktop region yoluyla çerçefeyi belirlersiniz.Kayıtı başlatın ve yotube videonuzu oynatın.Video bittikten sonra kaydı durdurun.Kaydı yapan programda "Video framerate" değeri 30'u yukarı geçmesin.Gereksiz yere dosya boyutunu yükseltirsiniz.Dosya boyutunu etkileyen dört unsur vardır.Kaydı yaptığınız çerçefe boyutu, video bitrate değeri, video framerate değeri ve video-audio codec seçimi.Camtasia Screen Recorder kaydettiğiniz video üzerinde daha fazla oynama yapma seçeneğini size sunar.Örneğin videonun başından veya sonundan kesme, kayıt esnasında video çerçefesi dışında kalan alanları temizleme gibi.
    Ekran görüntüsü kaydeden programların en büyük avantajı, bir filmin istediğiniz bölümünü kaydetme seçeneğidir.30 saniyelik bir görüntü veya ses için filmin tamamını indirmeniz gerekmez.Hani programlar tanıtılırken "kullanıcı dostu arayüz" derler ya.İşte ekran görüntüsü alma programlarıda adil kullanım kotası dostudurlar

Çok sağolun hocam uzun uzun yazmışsınız yardımlarınız için çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: tasibrahim

internet download managerprogramını indir ve eklentisini kullandıgın browser da etkinleştir indirmek istedigin vidounun üzerinde indir seçnegi çıkacaktır.

Hallettim hocam teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.