Şimdi Ara

Açıköğretim Sınava Hazırlık Nasıl Yapılmalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 50 yeter diyorsan sadece çıkmış sorulara baksan 50 alirsin.Ben murat yayinlari + ünite sonundaki sorular + son 3 donem cikmis sorularla 55-90 arasi notlar aldım..55 hukuk, 60 işletme, gerisi 75 85 90 arası..

Açıköğretim Sınava Hazırlık Nasıl Yapılmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 16 Aralık 2015; 19:12:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 dersten aldığım notlar:
  • AÖF'ün verdiği kitaplara bakarak çalışan yok mu? Vizelere hiç bakmadığım için hemde ilk defa girdiğim için döküldüm. 3.sınıf maliye okuyorum finallere adam akıllı çalışacağım ama aöf kitaplarıyla çalışacağım faydasını görmez miyim ?
  • AÖF kitaplarıda faydalı ama bana konu çalışmaktansa, soru ezberlemek daha kolay geliyor.
  • Ben uzmankariyer'den 10 tane kitap aldım. Son zamanlarda uzman kariyer'in kitaplarından çalışıyorum. Kitapların yanında, kalem, kupa bardak ve not defteri hediyeleri geldi. Kitapları yatay tasarlamışlar, dikey tasarlanmış olsaydı daha iyi olacaktı. Karacan'ın nokta atış soruları ile kıyaslarsam, karacan'ın nokta atış soru sayısı çok fazla, uzman kariyer'de daha az ve kilit sorular geliyor. Hatta sınavda çıkan bir kaç sorunun uzman kariyer'de çıktığını fark ettim. Karacan'da ise çok fazla soru olduğu için daha fazla detaya girilmiş oluyor ve daha fazla çalışma eforu gerektiriyor. Ben önce uzman kariyerden çalışıyorum, sonrada karacan'ın nokta atış sorularına bakıyorum. Tek sorun 10 ders olduğu için planlı çalışamıyorum, mesela bu hafta 2 dersi bitireyim gibi planım olmuyor çünkü çok sayıda ders var ve gözümde büyüyor. Birde çalıştıktan sonra ezberlediğim soruları unutabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 30 Aralık 2015; 11:51:54 >

• aof nün kitabına bakmaya falan dershanenin kitabını almaya gerek yok.pdf dosyasından bilgisayardan çalışınca sınıf geçiliyor.hiç notlar almaya başka kağıda yazmaya kitabın cümlelerini işaretlemene gerek yok.
  • Finallerden 60-70 puan alabileceğim şekilde nasıl çalışmalıyım? Yardımcı olabilecek varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: encobaskan37

Finallerden 60-70 puan alabileceğim şekilde nasıl çalışmalıyım? Yardımcı olabilecek varmı?

Cikmis sorulara baksan zaten 45 garanti..Murat yayinlariyla 60 70 arası..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kursa gitmemiştim sadece murat yayınlarının kitabını alıyordum zaten konuların özetide var içinde onlara çalışmak yeterli oluyor.Çoğu dersim AA'ydı.
  • çıkmış sorulara baksan bıle %40 nı yaparsın cok az da konulara bakarsan gecersın rahatlıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reverans!

çıkmış sorulara baksan bıle %40 nı yaparsın cok az da konulara bakarsan gecersın rahatlıkla

Çıkmış sorular yetiyor da,matematik nasıl olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

quote:

Orijinalden alıntı: Reverans!

çıkmış sorulara baksan bıle %40 nı yaparsın cok az da konulara bakarsan gecersın rahatlıkla

Çıkmış sorular yetiyor da,matematik nasıl olacak ?

Matematik için de aynısı gecerli çıkmış soruların mantığını bılırsen yine geçersin. Sadece rakamlarını değiştirip soruyorlar zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkla

aof nün kitabına bakmaya falan dershanenin kitabını almaya gerek yok.pdf dosyasından bilgisayardan çalışınca sınıf geçiliyor.hiç notlar almaya başka kağıda yazmaya kitabın cümlelerini işaretlemene gerek yok.

BANA NASIL oluyor bı anlatırmısın mesala bana 2.sınıf işletme hukuk 1 notları lazım arkadaşım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihyuksel20

quote:

Orijinalden alıntı: serkla

aof nün kitabına bakmaya falan dershanenin kitabını almaya gerek yok.pdf dosyasından bilgisayardan çalışınca sınıf geçiliyor.hiç notlar almaya başka kağıda yazmaya kitabın cümlelerini işaretlemene gerek yok.

BANA NASIL oluyor bı anlatırmısın mesala bana 2.sınıf işletme hukuk 1 notları lazım arkadaşım ?

anadolu üniversitesinin pdf kitapları var.o kitaplardan bilgisayardan çalışılıyor.büroya gidip kitap almıyorum.o kitaplardan çalışşam aklımda kalmazdı.bilgisayarda pdf dosyasından herhangi bi kelime arayıp bulunabiliyor.ve sadece tek sayfada bile okumadan bütün yazılar akılda kalabiliyor tıpkı resme bakar gibi.normal kitap olsa akılda kalmazdı.ara sınava ilk 4 pdf üniteyi kesip sadece 4 üniteye çalışıyorum.dönem sınavındada önce çalışmadığım kalan 5-6 7-8 ünitelerine çalışıyorum.dersler bittikten sonra geri dönüp ara sınavdaki ilk 4 üniteye yeniden çalışıyorum.ders çalışmaya sınava iki hafta kala çalışmaya başlıyorum.1.ci gün iki kitap 2.ci gün iki kitap 3.cü gün iki kitap 4.cü gün iki kitap. bir kitaptan bir ünite diğer kitaptan bir ünite şeklinde değil.başka kitaba geçmeden kitabın sonuna kadar 1-4 üniteye çalışıyorum.her ünitenin sonundada testleri çözüyorum.kağıda yazılar yazmıyorum yazıcı fotokopiyle işim olmuyor.sadece bilgisayar ve anadolu universitesindeki pdf kitaplar.sınav haftasında ise geçmiş sınavlarda çıkan testleri çözüyorum.cuma günü cumartesi hangi dersler varsa sadece o derslere çalışıyorum.cumartesi günü pazar günü hangi dersler varsa o derslere çalışıyorum ve derslerden kalmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkla -- 8 Mayıs 2016; 16:42:37 >

• finallerde nasıl çalışma yapıyorsunuz ders çalışan varmı kitaplar çok sıkıcı zaman yok çalışmaya
  • eKampüs'te yayınlanan özetler ve geçmiş yılın çıkmış sınav soruları çok büyük bir rahatlık sağlıyor.

Sınavlarda genel olarak geçmiş yıldan 5-6 soru değiştiriyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.