Şimdi Ara

açıköğretim yardım askerlik üzerine ÇOK ACİL :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • açıköğretimde 2 sene üstüste kaldım askere çağırdılar gitmesem yoklama kaçağı olarak sınavlara girip bir üst sınıfa geçsem yeniden tecilim oluurmu acele cevap lütfennn

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White1nk -- 15 Ekim 2008; 0:28:58 >
  • şubeye git askerliğini tecil ettir
  • Yoklama kaçağıysan ayvayı yedin gece dışarı sakın çıkma ,polis gördünmü kaç yada delikanlıca şubeyi gidip teslim ol yada öss ye gir sana güzel bi link vereyim ordan bak bütün yazılanları oku hemen arattım senin için bu kıyağı kimseye yapmam

link
    http://forum.donanimhaber.com/m_26768288/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oeste -- 15 Ekim 2008; 0:35:35 >
  • 2 yıl üst üste kaldıysan yömetmelik gereği askere gitmen gerekiyor malesef.. okul bitene kadar kaçabilirsen kaç. ancak zor bi durum. kaçak olarak okul bitince yine kısa dönem hakkın saklı duracak mı orası da muamma... bence tecil bozdur öss gir yeniden aof tercih yap.. normal şartlarda askere gitmen gerekiyor
  • en güzeli git bilader askere en iyisi senin için.gitmediğime şimdi pişmanım..cok büyük engel.ben kaydımı sildirmedim.askerdekende devam edicem okula.bitircem :) iyi düşün ona göre karar ver.

şuan 31 ekime kadar süren var.daha bişi olmaz. anca açıköğretim yazı gönderiyor askerlik şubelerine.ay sonuna kadar bişi olmaz. kaç doğumlusun??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa85 -- 15 Ekim 2008; 1:55:05 >
  • paranoiaq;

celbin gelmeden bir ust sinifa gecersen askerligin yeniden tecil olur.

(tecrube ile sabittir )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 kere kalmış ve 20 yaş üstündeysen askere alırlar.Öss'ye girmiş olsaydın tekrar 4 yıllık aof veya normal üniversiteye girer askere gitmekten kurtulurdun.
  • ya aslında askerlikten kaçtığımdan değil 3,sınıfa kadar gelmişim bide okuldan ilişki kestirip baştan okumak zaten istemiorum bana asıl koyan tek dersten 48 not ortalaması ile kalıp (50geçer not ki oda tek soruyla kalmak anlamı taşıyor) 15 ay yapmak yerine 6 ay yapmakta tadından yenmez bişey aslıda 1986 doğumluyum acaba muayene olmasam haziranda sınavları versem diyorum e celp dönemi ne zaman onuda karakol bile bilmiyor tam bi muamma anliycağınız hani 4 tertip gönderseler filan yırtarmıyım acaba jamais-vu sen biliosun sanırım aydınlatacak güzel arkadaşlar varsa çok memnu olcam
  • öğrenci affından yararlanabilirsin.

kaydını sildirme bir üst sınıfa geç tecil yaparlar,emeklerine yazık olmasın,kayıt sildireceksende 2 yıllık ön lisans diplomanı al sonradan devam edebilirsin 3 ten,panik yapma hemen seni paldır küldür askere almazlar bir üst sınıfa geçebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jamais-vu

paranoiaq;

celbin gelmeden bir ust sinifa gecersen askerligin yeniden tecil olur.

(tecrube ile sabittir )

Bu arkadaş doğru diyor kutluyorum diğerlerini salla.Çünki aöfte okuyan arkadaşım 2 yıl üst üste kaldı.3yıl geçti.aöfte 8 sene okuyabiliyorsun.Askerlik şubesinden bir memur bul yardım eder yapıyorlar.Şuan kaldıysan aralıkta yoklama ol sonra rahat rahat okulunu bitir.;)Zaten ondan sonra her sene okulunu geçtikçe öğrenim belgesi götür.Kimseyi takma.
  • walla benim bildiğim 2 sene üst üste kaldın mı gidiosun tansu çillerin bizlere attığı enbüyük kazıktır.Ben 1982doğumluyum hala gitmedim askere :))) şu an açıköğretim 3 cü sınıfa geçtim ders bırakmadan devam ediyorum. Sanırsam 2012 yılında gideceğim :)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.