Şimdi Ara

Açıköğretimde hangi bölüm okumalıyım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
41.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://imza.la/yok-un-laborant-veteriner-saglikcilari-tanimlayip-suni-tohumlama-sertifikasi-vermesi/liste
    kampanyamıza desteklerinizi bekliyoruz. iş bulan arkadaşlar bu sertifika olmadığı icin işe giremiyor . hakkımızı almak için desteğinize ihtiyacımız var.
  • http://uzem.omu.edu.tr/c/omu-kayit/
    uzaktan lisans tamamlama yapmak için fırsat
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugrul35

sözelin iyiyse iktisat,işletme gibi sözel ağırlıklı bölümleri seçebilirsin..

sözelim iyi fakat matematik görmeye dayanamiyorum.onun için tarih yada sosyolojiye karar verdim :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustimcims

quote:

sözelim iyi fakat matematik görmeye dayanamiyorum.onun için tarih yada sosyolojiye karar verdim :)

onlarda matematik yok mu

yok kardeşim.fakat sosyolojide yeni bi ders var oda can sıkacağa benziyor :) sembolik mantık diye yeni bi ders var.fakat tarihte sayısal'a dair hiç bi ders yok.bakınca göreceksin zaten ;)
    ben tarih okumaya karar verdim.sözelciyim tarihide seviyorum.

• http://auzef.istanbul.edu.tr/media/14898/sosyoloji.pdf
    sosyoloji bölümünün dersleri.var yukarıdaki linkte
    tarih bölümünün dersleri aşağıdaki linktedir.
    http://auzef.istanbul.edu.tr/media/14895/tarih.pdf
  • quote:

işletme sözel değil muhasebe var finansal yönetim iktisada giriş iktisad tarihi iktisat teorisi maliyet muhasebesi yönetim muhasebesi finansal tablolar analizi sektörel muhasebe muhasebe uygulamaları matematik. sadece 4 . sınıf sözel oda sermaye pyasaaları mali denetim dersi var.

milletin aklında kolay diye kalıyor sokak ta ben dahil kimi çevirseniz işletme mezunu.
  • naneliseker arkadaşa katılıyorum.
    evinde anadolu aöf okumak varken. ne diye boşa para harcayasın.
    ayrıca iü seçersen yine auzef yazacak diplomanda ne anlamı var yani.
    seçim senin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhawkdown511

naneliseker arkadaşa katılıyorum.
    evinde anadolu aöf okumak varken. ne diye boşa para harcayasın.
    ayrıca iü seçersen yine auzef yazacak diplomanda ne anlamı var yani.
    seçim senin...

dostum benim aklımda iü yada atatürk aöf yok ki.benim anadolu aöf okuyacağım kesindi zaten.ben sadece siz arkadaşlarimdan bölüm konusunda yardimci olmanizi istedim :)
  • İktisatta sadece 1. Sınıf ilk donemde matematik var diye biliyorum, öyle zor geçeceğin tarzda bi ders değil. Ben sayısal öğrencisiyken sözelleri rahatça gecebiliyorsam sen de tam tersini yapabilirsin hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLeNt_StOrM

İktisatta sadece 1. Sınıf ilk donemde matematik var diye biliyorum, öyle zor geçeceğin tarzda bi ders değil. Ben sayısal öğrencisiyken sözelleri rahatça gecebiliyorsam sen de tam tersini yapabilirsin hocam.

hocam sayisaldan geçemeyeceğim için değil :D sadece matematik sevmiyorum sadece bu :) insan sevmediği şeyi yapar mı ? :D
  • quote:

quote:

İktisatta sadece 1. Sınıf ilk donemde matematik var diye biliyorum, öyle zor geçeceğin tarzda bi ders değil. Ben sayısal öğrencisiyken sözelleri rahatça gecebiliyorsam sen de tam tersini yapabilirsin hocam.

hocam sayisaldan geçemeyeceğim için değil :D sadece matematik sevmiyorum sadece bu :) insan sevmediği şeyi yapar mı ? :D

Diğer dersler sözel ama tabi siz bilirsiniz hocam :) Sevmediğin bir işi yapmanın dahi ne kadar kötü olduğunu bilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Diğer dersler sözel ama tabi siz bilirsiniz hocam :) Sevmediğin bir işi yapmanın dahi ne kadar kötü olduğunu bilirim

aynen kardeşim.onun için bi sözelci olarak tarih bana en uygun bölüm olarak görünüyo :) zaten nasip olurda bitirirsek okulu.tarih alanında iş bakmıycam ki ben.benim sektör farklı :)

• sizin için eklemedim merak etmeyin bir başka sayfadaki kişi için orayı bulamadım buraya koydum linkleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniziminkızı290

sizin için eklemedim merak etmeyin bir başka sayfadaki kişi için orayı bulamadım buraya koydum linkleri

bu sayfada size iü ile ilgili soru soran olmadi ki.ayrica konu başliğini ben açtim zaten.
  • anadolu üni. aöf türk dili ve edebiyatı bölümü var bide onu düşün derim. matematik yok yalnızca 3.sınıfta galiba ingilizce var. Bu bölümde tam sözel :)
  • AKLINIZ VARSA İŞLETME OKUMAYIN,

MUHASEBESİ, İKTİSADA GİRİŞİ, FİNANSAL YÖNETİMİ, MALİYET MUHASEBESİ, FİNANSAL TABLOLAR ANALİZİ, DENETİMİ SİZİN HAYATTAN SOĞUTUR, MUTSUZ OLURSUNUZ. HAYATINIZ ZEHROLUR
  • Ya hocam kafası olan adam yıpranmıyor mu sanıyorsun, 3.54 ortalamam var, inan canımdan bezdim, benim zamanımda Kamu Yönetimine, Uluslararası İlişkilere dgs ile geçilmiyordu, imkan olsa onlara geçerdim. İşletme ve İktisat çekilecek dert değil.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.